Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySpróbuj wypić melisę i poleżeć i nic nie myśleć. Na pewne rzeczy nie mamy wpływu chociażby nie wiem co. Z tym progesteronem to noe jest taka szybka sprawa, kilka godzin nie zaważy na pewno. Lekarz niedługo się odezwie. Tulam cię moja droga, naprawdę najlepsze co możesz zrobić w tym momencie to postarać się uspokoić.
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
niezapominajka wrote:Stópko, bierzesz luteinę lub dupka?
Kiedyś brałam duphaston, ale jakieś 3 miesiące temu dostałam zalecenie żeby odstawić.
Luteiny nigdy nie przyjmowałam...Stópka
Aniołek [*] 04.07.2015 r.
Aniołek [*| 15.03.2016 r.
Mutacja MTHFR C677T, A1298C. -
Majoweczko gratuluje,ale wielki...chyba rozwiazesz woreczek i bedziemy rodzic po kolei...zaszlas w ciaze jako pierwsza na naszym forum jak szybko minelo te 9 miesiecy,zycze duzo zdrowka...stopko musi byc dobrze,dzwon do lekarza,niech przyjmuje i bada trzymam kciuki kochana musi byc dobrze
Renia7910, Irma1983, monilia84, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Stopko beta to jeszcze może ruszyć, bo to sam początek, Ty pewnie tak jak ja od testu powinnaś brać dupka, jeżeli masz to od razu bierz! Ja brałam 3 razy dziennie, możesz jeszcze luteine dołożyć pod język jeżeli masz! Trzymam kciuki! BuziakiFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyStopka trzeba podnieść progesteron koniecznie!!!! Ja brałam luteinę 2x1 i duphadton 3x1
na poczatku na lutce byłam zaraz jak zrobiłam progesteron w 22 dc
Jak masz w domu to weź !! Trzymam kciuki żeby bylo wszystko w porządku rozumiem poczatki są trudne i stresujące -
kehlana_miyu wrote:Melduję się, melduję W pracy do 17, potem zakupy, a potem trochę czasu spędziłam z mężem, bo w tym tygodniu ma nocki i ciągle się mijamy
Teraz, jak codzień prawie, mam moje wieczorne mdłości. Oj, nie służą mi kolacje... ale z głodu mam jeszcze gorsze, więc i tak źle, i tak niedobrze. Mam zresztą do tych mdłości schizofreniczny stosunek, i kocham, i ich nienawidzę
Dzisiaj miałam robione badania krwi i moczu, mam już pierwsze wyniki. Glukoza 77, więc chyba super, ale TSH strasznie niskie jak dla mnie 0,495. Zawsze miałam w okolicach 1,0. Ktoś tu się zna na tarczycy i jest w stanie mi powiedzieć, czy to ok?
Kehlana ja też miałam taką podobną tarczycę w ciąży,byłam u dobrego endokrynologa,powiedział ,że ten wynik jest bardzo dobry bo to znaczy że tarczyca wytwarza dużo hormonów..to jest nadczynność,wynik jest w normie
Stópko ja też mocno trzymam kciuki za Ciebie i dzieciątkoRenia7910, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wieści są... rozmawiałam z lekarzem, nie kazał brać duphastonu. W poniedziałek mam wieczorem podjechać, żeby mnie zbadał. Z samych parametrów badań wygląda mu to na ciążę pozamaciczną, ale musi potwierdzić. Czekamy na pon...Stópka
Aniołek [*] 04.07.2015 r.
Aniołek [*| 15.03.2016 r.
Mutacja MTHFR C677T, A1298C. -
nick nieaktualny
-
najgorsze to czekanie ;/, wspieram i trzymam kciuki żeby fasolka była w odpowiednim miejscu :*
Stópka, Renia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Stópko,
ja wierzę że może jednak nie będzie tak zle,
ciekawe,po czym lekarz stwierdził,że pozamaciczna..
ja bym nie wytrzymała i podjechała na izbę..czy coś wogóle widać..Renia7910 lubi tę wiadomość