Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dokładnie Stópko, Renia ma rację. Tak Ci tylko powiem, że u mnie Beta była książkowa i co? Dziecka nie mam. A wiele dziewczyn ma bardzo niski przyrost bety na początku a ciąże się prawidłowo rozwijają. Tak naprawdę to jest to tylko marker, który może potwierdzać prawidlowy przebieg ciąży, ale wcale nie musi świadczyć o tym, że dziecko nie rozwija się prawidłowo. Wiem, że jest trudno
Renia7910, niezapominajka lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Stópeczko ja trzymam mocno kciuki i wierzę że będzie dobrze
Reniu co do kretyna to ja często też miałam takie myśli, teraz im bliżej porodu to widzę że mój R się zmienił, ale czasem wydaje mi się że faceci są z innej planety.
A co do incydentu z klubu to on poprostu jest zazdrosny BO MA O KOGO KOCHANA
Wierzę dziewczyny w Was wszystkie że każda z Was będzie cieszyła się z tych cudnych dwóch kreseczek i szczęśliwym happy endem
Ilonia zazdroszcze tej zbliżającej się donoszonej ciąży czyli tego 37+0tc, ja też odliczam kiedy u mnie pyknie ale u mnie dopiero 32+1 także brakuje nam 5 tygodni
Stópeczko życzę Ci samych dobrych wieści jutro i będę myślami z TobąRenia7910, niezapominajka, ilonia1984, Agnieszka0812, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Stópeczko, co do przyrostu bety dziewczyny mają rację, czasami na początku zwłaszcza przyrasta wolniej. Mnie też na początku bolał jajnik po jednej stronie i nie powiem, wkręcałam sobie różne rzeczy zanim na USG się potwierdziło, że zarodek jest w macicy. Trzymam z całej siły kciuki, żeby u Ciebie też skończyło się na strachu!
Renia, może wypisz temu swojemu głąbowi na kartce w jednej kolumnie wszystkie leki, które Ty bierzesz i wszystkie procedury, które przeszłaś, a w drugiej kolumnie jego, i może coś dotrze do tego zakutego łba. Rzuć mu też pod nos ulotki z efektami ubocznymi Twoich leków i tych jego cholernych suplementów. Może wtedy przestanie myśleć, że to on się w tym układzie tak super poświęca. Wkurzył mnie na odległość, wrrr!Renia7910, niezapominajka, Stópka lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
Ja mam jutro o 17 wizytę i zaczynam się denerwować. Mój mąż musi być też nieźle zestresowany, bo dzisiaj przyznał sam z siebie, że trochę się martwi. Biorąc poprawkę na jego sposób komunikacji o uczuciach, musi się naprawdę stresować.
Renia7910, niezapominajka lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyStopko widzę ze masz spoko lekarza i wie co robi. Myślałam ze tak ci powiedzial bez skrupułów... Ale myliłam się!
Są różne przypadki jak dziewczyny piszą..
Ja w tej co poroniłam beta pięknie przyrastała i nic mnie nie bolalo zero plamien. I kicha
W tej obecnej tez myślałam o ciąż pozamacicznej bo tez bol jajnika był. I plemienia były .
Zasługujesz na maleństwo i jak reszta dziewczyn !!!
Wspieram was wszystkie.niezapominajka, Stópka lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny!
Nie stresować się i trzymam kciuki za wizyty! Myślę o Was wszystkich!
Co do boju z jednej strony, od owulacji miałam ciągiem chyba do 8 tc albo i dalej, pobolewania i klocia na zmianę.
Miłego dnia!Renia7910, monilia84 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, udało mi się zapisać na wizytę na 18:20 więc przynajmniej nie będę musiała czekać do 21ej (zawsze to parę godzin krócej...) pytanie tylko czy lab do tej pory wgra mi wyniki dzisiejszej bety...
Agnieszka0812, Renia7910, monilia84 lubią tę wiadomość
Stópka
Aniołek [*] 04.07.2015 r.
Aniołek [*| 15.03.2016 r.
Mutacja MTHFR C677T, A1298C. -
Stópka wrote:Dziewczyny, udało mi się zapisać na wizytę na 18:20 więc przynajmniej nie będę musiała czekać do 21ej (zawsze to parę godzin krócej...) pytanie tylko czy lab do tej pory wgra mi wyniki dzisiejszej bety...2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualny
-
No właśnie w piątek robiłam tez tak rano, i dopiero ok 01:00 wskoczyły... Myślę że od 17ej będę ich bombardować telefonami...
s1985, Renia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Stópka
Hej dziewczynki
Rudzik miłej pracy i spokojnych klientów
Stópeczko ścikam kciuki, super że wizytę udało się przyspieszyć, będzie dobrze
U mnie w labo szybciutko są wyniki ale to zależy od labo, ja robię w DIAGNOSTYCE i oni bardzo szybko na stronie mają koło południa jak oddam rano.
Niezapominajko gratuluje 23tcRenia7910 lubi tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
No ja robię w ALAB, zawsze maks na 18:00 były...
Poprosiłam babeczki w punkcie pobrań, żeby mi wpisały, że na CITO i dopisały, ale jak to trafi do centralnego laboratorium to mogą moją prośbę olać...
Zobaczymy...Stópka
nick nieaktualny