Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny
Stópeczko
Ja już po badaniu TSH, zobaczę jaki wynik mi wyjdzie to może jeszcze dzisiaj polecę do ENDO a jak będzie ok, to pójdę w czwartek. Wczoraj wieczorem znów skok cukru miałam, jak ja się cieszę że jeszcze tylko 54dni pomiarów
Reniu oj biedna, zapalenie ucha to straszny ból Zdróweczka
Ilonka ja też mam dzisiaj kiepski dzień, czekam na pomiar cukru i też muszę walnąć kawuchę, głowa pęka chyba ta zmiana pogody z wiosny na zimę za oknem powoduje taki kiepski nastrój u mnie
ilonia1984, Renia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
nick nieaktualny
-
Cześć,
Fizycznie czuję się dobrze, ale psychicznie gorzej. Dziwnie tak czekać na poronienie... Ale z drugiej strony tłumaczę sama sobie, że lepiej, jakby to samo się stało niż mieli by mi tam coś ingerować. Z resztą prof. wczoraj też mi tak tłumaczył, że dla mojego dobra, na razie do szpitala mnie nie bierze, bo lepiej poczekać na dalszy rozwój wydarzeń i sprawdzić, czy natura sama sobie z tym poradzi...Stópka
Aniołek [*] 04.07.2015 r.
Aniołek [*| 15.03.2016 r.
Mutacja MTHFR C677T, A1298C. -
Stópka wrote:Cześć,
Fizycznie czuję się dobrze, ale psychicznie gorzej. Dziwnie tak czekać na poronienie... Ale z drugiej strony tłumaczę sama sobie, że lepiej, jakby to samo się stało niż mieli by mi tam coś ingerować. Z resztą prof. wczoraj też mi tak tłumaczył, że dla mojego dobra, na razie do szpitala mnie nie bierze, bo lepiej poczekać na dalszy rozwój wydarzeń i sprawdzić, czy natura sama sobie z tym poradzi...2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Stopko to tak wczesny etap, ze jest duza szansa na to, ze wszystko sie samo oczysci, kiedy ja stracilam moja druga ciaze w polowie 6 tygodnia obylo sie bez zadnej ingerencji, zaczelam krwawic jak beta spadla do 22.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2016, 12:39
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
nick nieaktualnykehlana_miyu wrote:Reniu, wspolczuje bolu ucha, to moj najbardziej znienawidzony
Kurczę tak chciałam bardziej ambitnej pracy, a dzisiaj to czuję się jak nakręcona tyle tego jest. Człowiek się zawsze pcha tam,gdzie ciężej, taka natura... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Mojej kolezance spieprzyli operację kregoslupa ,przyszla dzis do mnie i mowi ze nawet nie wie jak podac lekarza do sądu bo potrzebny jest dokument od drugiego specjalisty ktory podpisze się pod dokumentem stwierdzajacym błąd w sztuce lekarskiej.
Byla juz u kilku lekarzy chirurgow i zaden nie chce tego zrobic mimo ze przyznają jej ze lekarz zle przeprowadzil operację.
Wiecie co to jest po prostu żenada,parodia normalnie.
W jakim my kraju zyjemy?! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDobrze że poszłaś do lekarza Nadziejko. Zażywaj ten magnez i dużo odpoczywaj.
Rudzik - tak to wszędzie działa, ręka rękę myje, a już w naszym,kraju to szczególnie. Pozostałości starego systemu mają się całkiem nieźle
Stopko jak się czujesz? Cały dzień myślałam o Tobie...
Dziewczyny zanim MI uda się zajść w ciążę to będę musiała wymienić całą garderobę tak się roztyję mam taki apetyt po tym pregnylu że aż mnie to przeraża. Po duphastonie jeszcze mogłam się powstrzymać ale to co jest ze mną teraz to masakra jakaś... -
nick nieaktualny
-
Renia7910 wrote:Dobrze że poszłaś do lekarza Nadziejko. Zażywaj ten magnez i dużo odpoczywaj.
Rudzik - tak to wszędzie działa, ręka rękę myje, a już w naszym,kraju to szczególnie. Pozostałości starego systemu mają się całkiem nieźle
Dziewczyny zanim MI uda się zajść w ciążę to będę musiała wymienić całą garderobę tak się roztyję mam taki apetyt po tym pregnylu że aż mnie to przeraża. Po duphastonie jeszcze mogłam się powstrzymać ale to co jest ze mną teraz to masakra jakaś...Renia7910 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Renia7910 wrote:Dobrze że poszłaś do lekarza Nadziejko. Zażywaj ten magnez i dużo odpoczywaj.
Dziewczyny zanim MI uda się zajść w ciążę to będę musiała wymienić całą garderobę tak się roztyję mam taki apetyt po tym pregnylu że aż mnie to przeraża. Po duphastonie jeszcze mogłam się powstrzymać ale to co jest ze mną teraz to masakra jakaś...
Chyba się zaczęło... Teraz tylko mieć nadzieję, że natura zrobi swoje i lekarz nie będzie musiał ingerować...Stópka
Aniołek [*] 04.07.2015 r.
Aniołek [*| 15.03.2016 r.
Mutacja MTHFR C677T, A1298C. -
Renia7910 wrote:Monia i jak tam wyniki?
Reniu wynik 1,45 czyli w normie ale do endo nie zdążyłam w czwartek dopiero pójde.
Dziś mialam spotkanie w kosciele z ksiedzem i taka wyrąbana jestem ze szok. Leże i odpoczywam jeszcze pomiar cukru i ide spac. Mam dosc na dzisiaj ;(
Nadziejko dobrze ze poszlas do gina a ile magnezu Ci przepisal ??Renia7910 lubi tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
nick nieaktualny