Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNo to w nastroju narzekania też potwierdzę że męczy mnie przesilenie, do tego mam,cały wachlarz objawów po pregnylu, mieszanka doskonala...
W sobotę mamy badania J, przeżywa i marudzi jakby świat miał się zawalić. Faceci...
Stopko jak się czujesz?
Wiaterku powtarzasz test ?
Kehlana melduj jak u Ciebie?
No i ciężarówki milczą, czyżby Was przesilenie oszczędziło?Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
Zdalam pisemny na ustny niestety musze się jeszcze poduczyc.
niezapominajka, katarzyna_d, Renia7910, monilia84, Rudzik39, s1985, kehlana_miyu, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Renia ja dziś psychicznie gorzej, na wszystkich warczę i wszyscy mnie denerwuja, w domu dziś jestem sama to i doła łapię, płakać mi się chce i w ogóle jakoś tak do kitu...Stópka
Aniołek [*] 04.07.2015 r.
Aniołek [*| 15.03.2016 r.
Mutacja MTHFR C677T, A1298C. -
nick nieaktualnyBo to wszystko jest do kitu, z przerwami na lepsze momenty... Musisz odreagować i dojść do siebie, nie tylko fizycznie. Mi zawsze pomagało coś słodkiego, banalne ale mimo wszystko skuteczne. Tulam
Kasiu gratuluję wreszcie ! Jesteś już w połowie drogi a to dalekoAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
Ale znów zdało bardzo mało osób. 30/140. Na ustnym mialam 12 pkt a od 14 bylo zdane trudno, poprawie operaty i jazda dalej
Renia7910, Agnieszka0812, monilia84 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Ja ostatnio staram się głównie nie myśleć za dużo. Wizyta uspokoiła mnie na 2 dni, a teraz jak zaczynam myśleć, to się boję. Więc nie myślę, o ile mogę tego uniknąć. Biorę leki, staram się nie zasnąć w pracy, ogarniam zamówienie nowych okularów,żarcie dla kotów i urodziny mamy. Następna wizyta 23.03. Może jeżeli wtedy nadal wszystko będzie ok, to znajdę odwagę, żeby się cieszyć, ale pewnie jednak chyba dopiero w drugim trymestrze...
Renia7910, ilonia1984, Agnieszka0812, monilia84 lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
Dzien Doberek dzis moja ciaza dostala miano donoszonej,doczekalam sie,teraz moze sie Zosiunia rodzic,oby jak najszybciej bo czuje sie jak Kloda,wszystko z lap mi leci a wczora. To spalam caly dzien,tak mi to przesilenie dalo w dupe,nie mialam mocy na zycie dzis mamy w planach mycie okien,bo wolaja o pomste do nieba i jakies wieksze porzadki,oszczedzac sie juz nie musze,starczy tego,pozatym moja szyjka jest wysoko,zamknieta,twarda wiec trzeba ja po woli zaczac przygotowywac,bede sie sexicccc a co mi tam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 07:14
Renia7910, kehlana_miyu, s1985, niezapominajka, Agnieszka0812, monilia84 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Dzien dobry w ten piękny słoneczny dzień
Stópko
Wiaterku, gratuluję części pisemnej. W następnym podejściu na pewno zdasz, skoro tak mało Ci teraz zabrakło.
Ilonia, gratuluję Teraz to się dopiero będzie dłużyło
Kehlana, trzymam kciuki, zeby wszystko było dobrze.
Reniu, gdzie Twój wykres?
Sysia, kciukam mocno.
Aga, Monia, dobrze sie czujecie?
Ja wczoraj byłam na usg u mojego czarodzieja na NFZ. Noszę w sobie 600g chłopa, a lekarz dopiero jak mu powiedziałam o serduszku, to zobaczył tę szparę. Konował jeden. Z szyjką ok, więc mnie uspokoił, choć przy jego niedokładności to nie wiem czy rzeczywiście tak jest. Z przeziębienia też się juz chyba podnoszę.
Miłego dniaAgnieszka0812, ilonia1984, monilia84, kehlana_miyu, Renia7910 lubią tę wiadomość
-
Wiaterku gratuluje zdanego egzaminu druga czesc tez na pewno zdasz
Iloncia super że ciaza donoszona Zosia juz duza takze spokojnie moze na świat przychodzić
Niezapominajko u Nas wszystko ok, czuje sie raz dobrze raz gorzej ale dajemy rade
Wizyta ostatnia u endo zaliczona ale kazal do porodu brac tabletki zeby jakas rewolucja sie nie stala i pozniej problem z porodem był.
U nas ślicznie slonko swieci czekam az Klaudia do szkoly pojdzie i ruszam z mamusia na zakupy bo mowila ze cos kupic sobie musi.
Do wizyty tydzien, stresuje sie qaga malego i moja szyjka czy cos tam nie nawyrabiala he he żebym świeta w szpitalu jesscze spedzala
Niezapominajko synus juz duzy niech zdrowo rosnie Ja mam nadzieje że mój chudzielec chociaz z 2kg juz ma Jak sie czasem rozpycha a skóry mi na brzuchu brakuje Ulożony jest chyba dalej pośladkowo bo czuje go tak samo nio zobaczymy za tydzien.
Miłego dzionka życzeilonia1984, kehlana_miyu, Renia7910 lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Monia, oby tych lepszych dni było więcej niż gorszych. A przypominasz sobie moze ile ważył Kacperek ok 22 tc?
A jeszcze mi się przypomniało - mój genialny gin skierował mnie na obciążenie glukozą 75g... a przy cukrzycy to prawie zamach na życie
Już nie mogę sie doczekać kiedy nie będę musiała do niego chodzić.Renia7910 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIlonka albo inne dziewczyny, ktore mialy problem z szyjka... czy u was tez tak bylo a mianowicie. Gdy zaczynam cos robic np sprzatam czy stoje i zmywam naczynia brzuch robi mi sie twardy i strasznie zaczyna ciagnac.. boje sie isc na spacer z psem bo chwila i twardy brzuch a jeszcze w nocy ze 2 razy odczulam takie ukucie, bol w macicy... martwie sie troszke
-
Mi brzuch sztywnial od jakiegos 20 tc i martwilam sie ale te skurcze nie skracaly mi szyjki,to byly skurcze przepowiadajace ktore mam nadal,teraz to dopiero daja popalic,tak samo jakies klucia w szyjce jak chodze,dziwnie mnie tam kluje ale szyjka jest wysoko,wczesniej zastanawialam sie nad tym i balam poniewaz w ciazy z corka nic takiego nie mialo miejca,zadnych twardnien,skurczy kluc wiec zapytalam o to lekarza,stwierdzil,ze kazda ciaza inna i jesli te skurcze nie sprawiaja obnizenia ani miekniecia szyjki ani rozwarc to jest wrecz dobrze,ze sa bo macica to jeden wielki miesien i jak jest wycwiczony to potem latwiej idzie,tz kobiety z takimi skurczami przepowiadajacymi maja niby lzejsze porody i szybsze,no zobaczymy ale kazde twardnienia trzeba skatrolowac jesli masz ich wiecej niz ok 10 na dobe,taka moja wiedza na ten temat kochana
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 14:38
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
nick nieaktualnyilonia1984 wrote:Mi brzuch sztywnial od jakiegos 20 tc i martwilam sie ale te skurcze nie skracaly mi szyjki,to byly skurcze przepowiadajace ktore mam nadal,teraz to dopiero daja popalic,tak samo jakies klucia w szyjce jak chodze,dziwnie mnie tam kluje ale szyjka jest wysoko,wczesniej zastanawialam sie nad tym i balam poniewaz w ciazy z corka nic takiego nie mialo miejca,zadnych twardnien,skurczy kluc wiec zapytalam o to lekarza,stwierdzil,ze kazda ciaza inna i jesli te skurcze nie sprawiaja obnizenia ani miekniecia szyjki ani rozwarc to jest wrecz dobrze,ze sa bo macica to jeden wielki miesien i jak jest wycwiczony to potem latwiej idzie,tz kobiety z takimi skurczami przepowiadajacymi maja niby lzejsze porody i szybsze,no zobaczymy ale kazde twardnienia trzeba skatrolowac jesli masz ich wiecej niz ok 10 na dobe,taka moja wiedza na ten temat kochana
Dziekuje kochana :* no u mnie akurat szyjka zmiekla, nie trzyma za dobrze...twardniec takich nie mialam jak terazchoc czasem sie zdadzalo ale bardzo rzadko...maly szaleje w brzuchu niesamowicie. Jesli twardnienia beda sie utrzymywac to predzej pojde do gina bo wizyte teraz dopiero mam 12.04
Maz mowi, ze mam duzo odpoczywac i nic nie robic, ale jak tu nic nie robic jak niedlugo trzeba zaczac prac ubranka dla maluszka...
aaa i odczuwam straszne parcie na pecherz albo na szyjke.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 14:59
-
Nadziejko, ja miałam poważne problemy w poprzedniej ciąży - takie skurcze spowodowały rozwieranie się szyjki. Ja miałam uczucie, jakby mi Młody już do kanału rodnego wlazł Zalecono dużo odpoczynku, początkowo nawet nakaz leżenia i wstawania tylko na siku. Skurcze z czasem zelżały ale byłam obstawiona magnezem z potasem i no-spą. Twój mąż ma rację - postaraj się więcej odpoczywać, ubranka wstawisz i rozwiesisz, ale z prasowaniem i dłuższym staniem przy desce to bym się już zastanowiła... A jak Cię to niepokoi, to pędem do lekarza.