Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyniezapominajka wrote:Nadziejko, ja miałam poważne problemy w poprzedniej ciąży - takie skurcze spowodowały rozwieranie się szyjki. Ja miałam uczucie, jakby mi Młody już do kanału rodnego wlazł Zalecono dużo odpoczynku, początkowo nawet nakaz leżenia i wstawania tylko na siku. Skurcze z czasem zelżały ale byłam obstawiona magnezem z potasem i no-spą. Twój mąż ma rację - postaraj się więcej odpoczywać, ubranka wstawisz i rozwiesisz, ale z prasowaniem i dłuższym staniem przy desce to bym się już zastanowiła... A jak Cię to niepokoi, to pędem do lekarza.
-
nick nieaktualnyHey dziewczyny, pytała któraś z Was o wykres więc udostępniłam, nic na nim ciekawego nie ma.
Nie znam,się na szyjkach i skurczach więc się nie wypowiem. Jedno tylko poradzę żeby odpoczywać jak najwięcej. Ciąża to nie czas na wielkie porządki itd.
Mi pregnyl daje popalić, nawet już nie chce mi się wymieniać wszystkich objawów. Dotknąć się nie mogę, wszystko mnie boli, to już naprawdę jest męczące z tymi hormonami, co miesiąc przez pól miesiąca się męczę i nic z tego nie wynika...
Jutro badania J. -
pełna_nadziei wrote:Bylam na wizycie we wtorek i gin wlasnie tylko mowil ze szyjka sie rozluznila.. ale dzis odczulam jakby maly pchal mi sie na szyjke . Troszke posprzatalam i leze ciagle, ale juz mam dosc z checia bym poszla na spacer.
Renia7910 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Reniu dolaczam do ciebie ze swoim fatalnym samopoczuciem ,cholera jasna masakra z moim PMS,w krzyzu łamie a w gabinecie mam wciąż klientow na masaże.
W niedzielę leżę i nic nie robię.
Dziołchy wy tez leżeć proszę i nie szaleć.
Stopko jestem myslami z Tobą ♡.
Renia7910 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNiezapominajko odpuszczam jedynie wpakuje ubranka w karton i mamie zawioze zeby poprala i poprasowala znowu zlapal mnie skurcz w macicy ale jaki bolacy... chyba dlatego ze golilam sie bo nawet na wizyte wtorkowa nie mialam sily a zarosnieta bylam ze ohoho ;p
-
pełna_nadziei wrote:Niezapominajko odpuszczam jedynie wpakuje ubranka w karton i mamie zawioze zeby poprala i poprasowala znowu zlapal mnie skurcz w macicy ale jaki bolacy... chyba dlatego ze golilam sie bo nawet na wizyte wtorkowa nie mialam sily a zarosnieta bylam ze ohoho ;p
-
Hej dziewczyny! Reniu trzymam kciuki za Ciebie, żebyś dzielnie zniosła ewentualne foszki męża na dzisiejszych badaniach :*
Niezapominajko dobrze, że powiedziałaś swojemu magikowi, ale co on na to, powiedział coś? Pełna nadziei może masz skurcze przepowiadajace, ja w pierwszej ciąży miałam od 20 tc, macica ćwiczy. Tylko musisz uważać, żeby nie przeszły w porodowe, odpoczywaj dużo, nie nadwyrezaj się! Kasia dzisiaj miała testować... Kehlana jak się czujesz?
Dziewczyny co tam u Was? Ilonia ostatnia prosta
Miłego weekenduRenia7910, monilia84, ilonia1984 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
My witamy sie w 34tc
Od rana mam lenia
Mały kopie jak szalony od rana, Klaudia właśnie wstała takze biore sie za robienie śniadanka
Miłego dniaAgnieszka0812, kehlana_miyu, Renia7910, ilonia1984 lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Hej dziewczyny! Nareszcie weekend
Nadrabiam Was teraz, bo w pracy nie bardzo mogę, a po pracy jestem wykończona. Niby nie mam ciężko w obecnej pracy, o niebo mniejsze obciążenie niż w mojej poprzedniej, ale ostatnio ciężko mi te 8h wysiedzieć, przysypiam nad laptopem... Nie chcę jeszcze w pracy mówić o ciąży, więc nie mogę też liczyć na żadną taryfę ulgową.
Ale dzisiaj dzień leniwca z mężemRenia7910, Agnieszka0812, monilia84 lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
Agus testowalal wczoraj i wyszedl mi.bladzioch wiec czekam do jutra na powtorke
s1985, Renia7910, Agnieszka0812, ilonia1984, Arleta, Stópka, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Wiaterek wrote:Agus testowalal wczoraj i wyszedl mi.bladzioch wiec czekam do jutra na powtorke
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Nie dzis odpuszczam. Poprzednio tak zaczelam panikowac jak mi bladzioch wyszedl ze teraz chce do tego z zimna glowa podejsc. Jak jutro zatestuje to bedzie na czas
Agnieszka0812, Arleta, monilia84 lubią tę wiadomość
4 Aniołki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Faceci się martwia takimi rzeczami niestety moj badanie nasienia tez przeżywał jak stonka wykopki. Ale przezyl i o dziwo nie narzeka nawet ze bierze jakies suplementy. No ale jemu wszystko dobrze wyszlo...
Renia7910, Agnieszka0812, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
4 Aniołki -
Kasiu, trzymam po cichu kciuki za powtórkę
Renia, uzbruj się w cierpliwosć, bo Twój mąż do odebrania wyników może być marudny
Aga, powiedziałam magikowi, że mam cukrzycę, to się zmieszał i kazał zrobić tylko mocz, morfologię i coś tam jeszcze.
A mi na ustach wyszła opryszczka gigant i coś czuję, że w nosie też się coś kroiWiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2016, 09:28
Renia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyniezapominajka wrote:Kasiu, trzymam po cichu kciuki za powtórkę
Renia, uzbruj się w cierpliwosć, bo Twój mąż do odebrania wyników może być marudny -
nick nieaktualny