Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
No to która następna? Renia? Marzusia? Sysia?
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6a64c379f90c.jpg
A ty jeszcze efekty mojej walki ze zbędnymi kilogramami. I chociaż mam nadzieję, że teraz to już tylko będzie rósł to warto byłoWiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2016, 10:41
Agnieszka0812, Renia7910, s1985, kehlana_miyu, katarzyna_d, Rudzik39, monilia84 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Wiaterek wrote:No to która następna? Renia? Marzusia? Sysia?
A ty jeszcze efekty mojej walki ze zbędnymi kilogramami. I chociaż mam nadzieję, że teraz to już tylko będzie rósł to warto byłoRenia7910, Wiaterek lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Wiaterek wrote:No to która następna? Renia? Marzusia? Sysia?
A ty jeszcze efekty mojej walki ze zbędnymi kilogramami. I chociaż mam nadzieję, że teraz to już tylko będzie rósł to warto byłoAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Wiaterku, Wiaterku, tak strasznie się cieszę! Nie chcesz na razie gratulacji, więc nie gratuluję, ale się cieszę! I z caaaaaaaaaaaaaaaałej siły trzymam kciuki, żeby tym razem wszystko było dobrze!
Agnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
Wiaterku
Agnieszka0812, Wiaterek, Renia7910 lubią tę wiadomość
Olga 11.06.2016 Nasz największy cud
Róża 30.07.2018 Drugi największy cud
Aniolek 8.2017
Aniołek K 8.01.2014
Aniołek A 4.10.2014
Aniołek I 5.03.2015
Aniołek P 14.06.2015
Aniołek E 10.09.2015 -
Wiaterek wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b34fa37ea89e.jpg
Jakbym wiedziala ze tak czekacie to bym wczesniej wrzucila. A ja grzecznie wstałam o6 siknelam na test, sprawdzilam wynik i poszlam spac
Dziewczyny prosze mi jeszcze nie gratulowac. Jak po prenatalnych wszystko bedzie dobrze to wtedy mi pogratulujecie
suuuuuper!!!nie gratuluje, bo wolisz gratulacje pozniej…wiec sie ciesze!Agnieszka0812, Wiaterek, Renia7910 lubią tę wiadomość
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Wiaterku nic nie piszę i nie mówię,ale sciskam mocno
Moi sasiedzi posadzili na jesieni sobie wierzbe za plotem ale drzewko wlazi mi na taras ,ptaszki zrobiły sobie miejscówkę i mam zasrany taras i cały płot.
Najgorzej ze w tym miejscu na wiosne stawiam stol i krzesła.
Nie chcę się klocic z sasiadami ale chyba im powiem zeby sobie to drzewko przesadzili.
Nie lubię takich sytuacji bo nie chcę wyjsc na czepialska ale tez nie chce miec ptasich odchodow na stole.
Renia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
Rudzik39 wrote:Wiaterku nic nie piszę i nie mówię,ale sciskam mocno
Moi sasiedzi posadzili na jesieni sobie wierzbe za plotem ale drzewko wlazi mi na taras ,ptaszki zrobiły sobie miejscówkę i mam zasrany taras i cały płot.
Najgorzej ze w tym miejscu na wiosne stawiam stol i krzesła.
Nie chcę się klocic z sasiadami ale chyba im powiem zeby sobie to drzewko przesadzili.
Nie lubię takich sytuacji bo nie chcę wyjsc na czepialska ale tez nie chce miec ptasich odchodow na stole.Renia7910, s1985, Rudzik39 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Agnieszka0812 wrote:No tak nie może być! Moi rodzice mają sklep, właściwie taki pawilon, wynajmują go, ale sąsiedzi mają orzecha włoskiego, ale wszystkie liście lecą na posesję rodziców, non stop, a oni ani sprzątać, ani ściąć, nic nie chcieli. W Końcu tata raz jak zgrabił liście to przerzucił im przez płot, i nie uwierzycie, zadziałało! Przesadzili orzech! Mam nadzieję, że Twoi sąsiedzi są bardziej logiczni i bez problemu coś z tym zrobią. Tym bardziej, że z wierzby cały sezon lecą listki, bo rosną nowe i się drzewo odnawia, w dodatku bardzo szybko się rozrasta. Nie dziwię się, że się denerwujesz.
brawo jaRenia7910, Wiaterek, Agnieszka0812, Rudzik39 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Brawo Ty
Rudzik chyba musisz porozmawiać z sąsiadami. Ja bym tego nie odebrała jako upierdliwość, ale ja jestem ogólnie ugodowym człowiekiem. Nie wiem jakimi oni są ludzmi, ale jednak jakby nie patrzeć to przez nich masz więcej roboty.Agnieszka0812, Renia7910, Rudzik39 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
nick nieaktualny
-
Hejka
U mnie nocka przespana ale już czuje sie wyspana. Wczoraj wieczorem mnie postraszyło że wypadł mi czop, mam nadzieje że to jeszcze nie to, zamartwialam sie ile może ważyc mój mały króliczek i myślalam żeby tylko skurcze nie przyszly bo nie wolno wyprzedzac kolejki w rodzeniu Najpierw Ilonia a później moge ja
Dzisiaj mam zamiar sprawdzic i dokupic wszystko do torby do szpitala i sie spakowac bo przeczucia mi mówią że mój syneczek do 8 maja siedział nie będzie
Za oknem jeszcze szaro buro, mam nadzieje ze słonko dziś zaświeci ładnie.
Pracujacym milej pracy
Odpoczywajacym miłego leniuchowania
Wiaterek
Marzusiax co u Ciebie kochana ??Agnieszka0812, Renia7910, ilonia1984 lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
monilia84 wrote:Hejka
U mnie nocka przespana ale już czuje sie wyspana. Wczoraj wieczorem mnie postraszyło że wypadł mi czop, mam nadzieje że to jeszcze nie to, zamartwialam sie ile może ważyc mój mały króliczek i myślalam żeby tylko skurcze nie przyszly bo nie wolno wyprzedzac kolejki w rodzeniu Najpierw Ilonia a później moge ja
Dzisiaj mam zamiar sprawdzic i dokupic wszystko do torby do szpitala i sie spakowac bo przeczucia mi mówią że mój syneczek do 8 maja siedział nie będzie
Za oknem jeszcze szaro buro, mam nadzieje ze słonko dziś zaświeci ładnie.
Pracujacym milej pracy
Odpoczywajacym miłego leniuchowania
Wiaterek
Marzusiax co u Ciebie kochana ??
Ciśnienie mierzylam miałam wysokie, wzięłam tabletkę i gdzieś przed 5 zasnęłam. A teraz mam wnerwa od rana bez powodu i cała się trzęseFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15