Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie wysokoa prolaktyna poronienia
Odpowiedz

wysokoa prolaktyna poronienia

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • kuba_monika Koleżanka

Wysłany: 28 grudnia 2014, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam
    walcze z wysoko prlaktyna,zbilam jak zazywajac dostinex zaszlam w ciąze i odrazu po tescie pozytywym odstawilam lek i ciaza obumarla-prwdopodobie wysoki poziom prl byl tego powodem.
    Czy sa dziewczyny ktore rowniez walcza z wysoka prolaktyna.
    zastanawia mnie dobra byla decyzja odstawienia dostinexu,niby nie mozna go brac w ciazy,ale moja gin po poronieniu powiedziala ze kolejnym razem bede zayzwac go do 10tc ,bo ponoc jest "nowa szkoła" w odstawiniu dostinexu

• Czarnaa94 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2014, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no-spy teoretycznie też nie można brać w ciąży, a jednak lekarze często zalecają. Duphaston niby tylko do 12 tc i może powodować pewne wady u dziecka, a jednak kobiety go biorą i niektóre nawet do 20 tc. Myślę że lekarka wie co robi :)

thgfyx8dkbbmw2ir.png
    l22nzbmh47rkhklk.png
    Synuś Olek (*) 5.05.2014 (15tc)
    Aniołki 27.08.2014 (5tc) | 10,2014 (7tc)
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen w ciąży i po porodzie – jak regulowane podparcie ciała wpływa na kręgosłup i miednicę?

Oczekiwanie na przyjście na świat nowego członka rodziny to moment pełen emocji, który wiąże się z ogromnymi zmianami zachodzącymi w anatomii przyszłej mamy. Rosnący brzuszek stopniowo przesuwa środek ciężkości ciała, co bardzo często skutkuje uciążliwym dyskomfortem towarzyszącym kobiecie nawet podczas nocnego odpoczynku. Znalezienie wygodnej pozycji staje się prawdziwym wyzwaniem, zwłaszcza kiedy tradycyjne poduszki i akcesoria przestają przynosić upragnioną ulgę zmęczonym plecom. Prawidłowa regeneracja jest warunkiem zachowania sił witalnych, dlatego warto zrozumieć, jak powierzchnia, na której śpisz, realnie oddziałuje na twoje zmieniające się ciało.

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ