X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie wysokoa prolaktyna poronienia
Odpowiedz

wysokoa prolaktyna poronienia

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • kuba_monika Koleżanka

Wysłany: 28 grudnia 2014, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam
    walcze z wysoko prlaktyna,zbilam jak zazywajac dostinex zaszlam w ciąze i odrazu po tescie pozytywym odstawilam lek i ciaza obumarla-prwdopodobie wysoki poziom prl byl tego powodem.
    Czy sa dziewczyny ktore rowniez walcza z wysoka prolaktyna.
    zastanawia mnie dobra byla decyzja odstawienia dostinexu,niby nie mozna go brac w ciazy,ale moja gin po poronieniu powiedziala ze kolejnym razem bede zayzwac go do 10tc ,bo ponoc jest "nowa szkoła" w odstawiniu dostinexu

• Czarnaa94 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2014, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no-spy teoretycznie też nie można brać w ciąży, a jednak lekarze często zalecają. Duphaston niby tylko do 12 tc i może powodować pewne wady u dziecka, a jednak kobiety go biorą i niektóre nawet do 20 tc. Myślę że lekarka wie co robi :)

thgfyx8dkbbmw2ir.png
    l22nzbmh47rkhklk.png
    Synuś Olek (*) 5.05.2014 (15tc)
    Aniołki 27.08.2014 (5tc) | 10,2014 (7tc)
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ