Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie wysokoa prolaktyna poronienia
Odpowiedz

wysokoa prolaktyna poronienia

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • kuba_monika Koleżanka

Wysłany: 28 grudnia 2014, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam
    walcze z wysoko prlaktyna,zbilam jak zazywajac dostinex zaszlam w ciąze i odrazu po tescie pozytywym odstawilam lek i ciaza obumarla-prwdopodobie wysoki poziom prl byl tego powodem.
    Czy sa dziewczyny ktore rowniez walcza z wysoka prolaktyna.
    zastanawia mnie dobra byla decyzja odstawienia dostinexu,niby nie mozna go brac w ciazy,ale moja gin po poronieniu powiedziala ze kolejnym razem bede zayzwac go do 10tc ,bo ponoc jest "nowa szkoła" w odstawiniu dostinexu

• Czarnaa94 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2014, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no-spy teoretycznie też nie można brać w ciąży, a jednak lekarze często zalecają. Duphaston niby tylko do 12 tc i może powodować pewne wady u dziecka, a jednak kobiety go biorą i niektóre nawet do 20 tc. Myślę że lekarka wie co robi :)

thgfyx8dkbbmw2ir.png
    l22nzbmh47rkhklk.png
    Synuś Olek (*) 5.05.2014 (15tc)
    Aniołki 27.08.2014 (5tc) | 10,2014 (7tc)
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ