X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie wysokoa prolaktyna poronienia
Odpowiedz

wysokoa prolaktyna poronienia

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • kuba_monika Koleżanka

Wysłany: 28 grudnia 2014, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam
    walcze z wysoko prlaktyna,zbilam jak zazywajac dostinex zaszlam w ciąze i odrazu po tescie pozytywym odstawilam lek i ciaza obumarla-prwdopodobie wysoki poziom prl byl tego powodem.
    Czy sa dziewczyny ktore rowniez walcza z wysoka prolaktyna.
    zastanawia mnie dobra byla decyzja odstawienia dostinexu,niby nie mozna go brac w ciazy,ale moja gin po poronieniu powiedziala ze kolejnym razem bede zayzwac go do 10tc ,bo ponoc jest "nowa szkoła" w odstawiniu dostinexu

• Czarnaa94 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2014, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no-spy teoretycznie też nie można brać w ciąży, a jednak lekarze często zalecają. Duphaston niby tylko do 12 tc i może powodować pewne wady u dziecka, a jednak kobiety go biorą i niektóre nawet do 20 tc. Myślę że lekarka wie co robi :)

thgfyx8dkbbmw2ir.png
    l22nzbmh47rkhklk.png
    Synuś Olek (*) 5.05.2014 (15tc)
    Aniołki 27.08.2014 (5tc) | 10,2014 (7tc)
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ