X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie wysokoa prolaktyna poronienia
Odpowiedz

wysokoa prolaktyna poronienia

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • kuba_monika Koleżanka

Wysłany: 28 grudnia 2014, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam
    walcze z wysoko prlaktyna,zbilam jak zazywajac dostinex zaszlam w ciąze i odrazu po tescie pozytywym odstawilam lek i ciaza obumarla-prwdopodobie wysoki poziom prl byl tego powodem.
    Czy sa dziewczyny ktore rowniez walcza z wysoka prolaktyna.
    zastanawia mnie dobra byla decyzja odstawienia dostinexu,niby nie mozna go brac w ciazy,ale moja gin po poronieniu powiedziala ze kolejnym razem bede zayzwac go do 10tc ,bo ponoc jest "nowa szkoła" w odstawiniu dostinexu

• Czarnaa94 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2014, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no-spy teoretycznie też nie można brać w ciąży, a jednak lekarze często zalecają. Duphaston niby tylko do 12 tc i może powodować pewne wady u dziecka, a jednak kobiety go biorą i niektóre nawet do 20 tc. Myślę że lekarka wie co robi :)

thgfyx8dkbbmw2ir.png
    l22nzbmh47rkhklk.png
    Synuś Olek (*) 5.05.2014 (15tc)
    Aniołki 27.08.2014 (5tc) | 10,2014 (7tc)
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ