Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny co za wieści !!
SUUUUUUUUPER !!! Jestem z Was dumna
Ja tylko mogę się przyglądać i uczyć od Was ja mam zakaz ale już niedługo dołączę do WAS zobaczycie i wszystkie staraczki dołączą wierze w to
Buuuuziaki :*blondyna5555, madziara0080, malika89 lubią tę wiadomość
Mama trzech Aniołków -
U mnie do wrażliwych na dotyk piersi doszły jeszcze mdłości, jak tylko wstałam zrobiło mi się niedobrze.
Tylko ja sobie tłumacze tym ze musiałam coś zjeść wczoraj na noc albo przez to ze rano byłam głodna i zamiast wstać wolałam dłużej pospać i głód przeszedł a mdłości są.
To za wcześnie na objawy, a ja nie chce robić sobie nadziei
Oczywiście mąż zadowolony, nabija się ze mnie, z moich dolegliwości bo juz uważa że jestem
Boże oby tak było...Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2015, 13:00
madziara0080 lubi tę wiadomość
-
Dziękuję Madziara za słowa otuchy
Oby tak było
Im bliżej testowania tym człowiekowi chyba bardziej odbija, ja już nie mogę się doczekać testowania niech już będzie poniedziałekmadziara0080 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej kochane !!! Witam nowa kolezanke ☺❤❤ Malika cudnie !!!nie patrz do konca na kreske czy jasna czy ciemna bo testy sa roznie wysycone. U nas dzisiaj troche slonca od razu inaczej. Ja mam dzis ciezki dzien chodzi o psychike a jeszcze tesciowa bzikuje od paru dni a tam nie narzekam Wambwiecej tutaj tyle radosnych wiesci ☺☺☺☺ciesze sie bardzo i wierze ze u Was bedzie wszystko wspaniale ☺☺☺
madziara0080, malika89 lubią tę wiadomość
-
Madziara tak mam dostać @ 26 listopada ale od poniedziałku zaczynam nocki w pracy i bardzo się tym martwię, wole wiedzieć czy jestem bo moja praca polega na dźwiganiu
Lepiej dmuchać na zimne, nawet mąż stwierdził że w poniedziałek rano jak wyjdzie choć bladzioch idę na betę i przedłużam elke
Nocki mam od poniedziałku a kończę w piątek rano wiec i tak bym musiała z testowaniem poczekać do soboty 28 listopada no chyba ze wcześniej by przyszła @.
Chce juz w poniedziałek zrobić zobaczymymadziara0080 lubi tę wiadomość
-
Madziara,
Witaj! Bo ja chyba jeszcze się nie przywitałam.
Fajnie, że do nas dołączyłaś, skoro już... przydarzyło Ci się to, co nam... Strasznie to przykre... Ale liczę, że szybko dołączysz do klubu nowych mamuś. Sama widzisz, co tu się dzieje
Blondyna,
Ja mam jakieś dobre przeczucia...
Paula,
Trzymam kciuki! Widzisz, że tu wirus jakiś panuje. Ja już się zaczynam bać, czy nagle w ciążę nie zajdę, mimo zakazu i nieuprawiania seksu
Inessko,
Jak Cię coś boli, to ponarzekaj sobie tu z nami. Od tego jesteśmy. Dobre wiadomości są i to cudownie! Ale my tu ze sobą jesteśmy na dobre i na złe. Co się dzieje, kochana...?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2015, 13:56
blondyna5555 lubi tę wiadomość
-
annak, milo Cię poznać Mnie nie przydarzyło się to co Wam (na moje szczęście), ale staramy się z mężem o pierwsze dziecko już ponad rok. Zostałam zaproszona na to forum przez blondyne:)) i bardzo się cieszę, że do Was dołączyłam bo jesteście przecudowne :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2015, 16:43
blondyna5555 lubi tę wiadomość
-
madziara0080 wrote:annak, milo Cię poznać Mnie nie przydarzyło się to co Wam (na moje szczęście), ale staramy się z mężem o pierwsze dziecko już ponad rok. Zostałam zaproszona na to forum przez blondyne:)) i bardzo się cieszę, że do Was dołączyła bo jesteście przecudowne :*
Aaaa, rozumiem.
Ufff, no to bardzo się cieszę, że nie masz tych doświadczeń za sobą. To w takim razie mogę 100%-owo powiedzieć, że super, że tu jesteś
Zgadzam się z Blondyną - im nas więcej, tym lepiej i raźniej. No i im bardziej zróżnicowane towarzystwo, tym więcej można wymienić doświadczeń.blondyna5555 lubi tę wiadomość
-
Oj, Madzia, gwarantuję Ci, że ona uzależnia.
Ja czasem sprawdzam wpisy od razu po przebudzeniu, jeszcze w łóżkumonik, blondyna5555, madziara0080 lubią tę wiadomość
-
Omg, ale mnie głowa boli Czasem wydaje mi się, że przechodzi, ale zaraz znowu zaczyna, niedobrze mi Jakbym jakiś ucisk w głowie czuła... Ciśnienie i puls mam w hmm normach książkowych, byłam raczej niskociśnieniowcem no i do tego puls podwyższony, po poronieniu ciut się podwyższyło ciśnienie a puls zwolnił
Jak ma być coś z yyyy no wieczorem To chyba wezmę 1 apap, może choć trochę przestanie
Madziara - z Nami prędzej czy później z pewnością zaciążysz A stopka fajna Życie jest pięknemadziara0080 lubi tę wiadomość
12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
annak wrote:Oj, Madzia, gwarantuję Ci, że ona uzależnia.
Ja czasem sprawdzam wpisy od razu po przebudzeniu, jeszcze w łóżku
Ja dokładnie to samo, ledwie się budzę i już telefon w rękę i sprawdzam i czytam na bieżąco co u nas słychać
To fakt uzależniaWiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2015, 16:22
madziara0080 lubi tę wiadomość