Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurde dopiero co jadłam obiad godzinę temu i znowu jestem głodna, nie najadłam się jakoś
Nie chce sobie wmawiać ze może to objaw, bo chyba za wcześnie na to, ale kurde głodna jestem i niewiem co zjeść -
A nie jest za wcześnie na takie objawy, kurde niewiem przed @ tez bym zjadła konia z kopytami, nie chce sobie wmawiać niewiadomo czego, ale muszę wierzyć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2015, 16:11
-
blondyna jedz na zapas! ja Ci to mówię! jak przyjdą mdłości to Ci się odechce jeść.. ja już 3kg schudłam od początku ciąży..
jedzcie żeby było czym rzygaćblondyna5555 lubi tę wiadomość
córeczka 23.08.2015 [*] 6 tc
Gabrysia ur.27.06.2016
Hipotrofia, bezwodzie -
Hej Kobitki,
Widzę, że ciąż tu coraz więcej. Ogromną radość daje czytanie, że Wam się udało. Teraz mocno trzymam kciuki z nasze mamuśki. Jesteście dowodami na to, że jak się chce to można Wiem, że wogóle się nie odzywam,ale ze wszystkimi postami jestem na bierząco
Pozdrawiam wszystkie testujące (chociaż już ich tu coraz mniej i BARDZO DOBRZE)
oraz mocno ściskam nasze Mamuśki - i trzymam za was kciuki najmocniej jak się da -
Martynka! Cieszę się bardzo z Twojej pięknej bety
Jacqueline,
FT4 51.11% [ wynik 1.35, norma (0.89 - 1.79)]
FT3 75.26% [ wynik 3.73, norma (2.3 - 4.2)]
Jak dla mnie ok.
Dziewczyny, siknęłam. Znowu cień pobolewa mnie tak jakby brzuch na @... Sama nie wiem już...
Jutro pójdę kupić normalny test apteczny... A w sobotę beta i jużMartynka30 lubi tę wiadomość
Synek - 3740g i 61cm szczęścia urodzony 40+1 tc.
Start: 06/2015 -> 2 cykl zakończony 26.08.2015 [*] 6t+6dc. -
nick nieaktualnyHejka!!!!!
Martynko aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa i powiem tak : a nie mówilam
Gratuluje i kochana spokojnej,nudnej ciazy
Malika rób jutro bede jak mozesz a teraz cien mógł wyjsc bo na tym etapie najlepiej widac z rannego moczu to i tak masz super hcg jak o tej godzinie wychodzi cien !!! ale sie ciesze
WIdze,ze coraz wiecej szykuje sie ciaz w tym miesiacu jeszcze
to czekam !!!!!!!!!!! z niecierpliwoscia
Jacqueline mogłabys miec troche nizsze TSH wg wielu endo oraz gienkologów najlepsze TSH jest ok 1 a napewno poniezej 2 !!! buziaki
Annak
Paula co tam słychac?
WOgóel haaallllooo dziewczyny gdzie jestescie??????? wiecej nas tutaj przeciez jest !!! buziaki dla Was
no i dla wszystkichWiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2015, 18:39
malika89, blondyna5555, Martynka30 lubią tę wiadomość
-
Inessa,
U mnie wszystko niby ok. jeszcze 4 dni i ja zacznę testować ale mam dziwne przeczucie, że nic nie będzie dlatego chyba nawet nie będę próbować wczesniej
A poza tym to nic mi się ostatnio nie chce jakieś małe lenistwo mnie dopadło, albo to poprostu jesień -
Malika... jakbyś nie była w ciąży, to nie byłoby nawet cienia! pomijam jakieś choróbska
powstaniec listopadowy zaraz zacznie dawać o sobie znać więc najpierw jedz ile wlezie, bo potem... womitycóreczka 23.08.2015 [*] 6 tc
Gabrysia ur.27.06.2016
Hipotrofia, bezwodzie -
te z allegro może i słabo pokazują, ale nie kłamią wiem po sobie. poza tym popatrz sobie na dzień cyklu - już byś chciała tłustą krechę cierpliwości
poza tym rano się sika na test nie wieczór ale skoro wieczór jest kreska to wieszWiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2015, 19:27
inessa lubi tę wiadomość
córeczka 23.08.2015 [*] 6 tc
Gabrysia ur.27.06.2016
Hipotrofia, bezwodzie -
Wszystkim za ciążonym wielkie gratulacje
Tym co będą testować ( w tym też ja ) powodzenia
U mnie tylko ten głód cały czas, mąż się śmieje i mówi znowu coś jesz
Oby to był wczesny objaw ale kto wie.
Jem ile wlezie
Jeszcze kilka dni i testuje, oby ten miesiąc był także i mój -
Malika - zgadzam się z Bombelkiem co do sikania Ale wiem, cierpliwość to nasza "mocna" strona
inessa - no wiem właśnie i myślę jutro wyciągnąć skierowanie od lekarza, ale nie wiem jaki będzie, bo jeden co byłam ostatnio to jakiś dziwny jest Pytam się o skierowanie do poradni okulistycznej, a on się pyta po co (a nadmienię, że miałam okulary na nosie). Jak nie dostane to zrobie pewnie prywatnie
Miałam humor wspaniały, zwłaszcza po takich wieściach od Was
Ale M mnie wk***** i to porządnie A konkretnie to sobie wypił pi********... Rozumiem jak są gości i weź tu nie wypij czy sobota i czasem więcej, a na co dzień jakieś piwko, góra 2 - to po takim chłopie nie widać by było.
Ma czasem z tym problem, zwłaszcza po tym jak było w poprzedniej pracy (teściowa mi wszystko wykablowała swoją drogą wspaniała kobieta a i teść jak mówił o pracy na wyjazdach to miałam wrażenie, że jestem na licytacji ile kto i czego wypił...)
Ale już rzadko mu się tak zdarza, choć jak już się zdarzy to mnie to wk*****
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2015, 19:53
12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Jacqueline kochana mój M tez lubi sobie piwko wypić, a jak mnie zdenerwował ja w weekend mieliśmy działać a on zasnął jak młody po pracy i piwie, a tyle razy go prosiłam nie pij chociaż przez tydzień jak się staramy, jakby o mur jeb... c gdzie tam nie słuchał, co mam Ci napisać to facet, niewiem co oni widzą w piwku ale dla nich to napój Bogów, wiele razy M się tłumaczy ze bez choć jednego piwka on nie zaśnie. Wybacze mu jak za tydzień zobaczę dwie kreski, jak nie to pewnie znowu będę go obwiniać przez piwko nie wyszło
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2015, 19:55
-
Witam Was Dziewczęta Jestem nowa, lecz bardzo chętnie się przyłączę Ja testuje w niedziele (termin spodziewanej, lecz nie chcianej @), no chyba, że nie wytrzymam i siknę w sobotę Trzymam za wszystkie mocno kciuki Musi się udać, a co !!
blondyna5555, Martynka30 lubią tę wiadomość