Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Dorola,
Strasznie mi się te bombki podobają, a najbardziej ta:
https://zapodaj.net/5186dadd8921e.jpg.html
Masz mega zdolnościWiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2016, 16:21
Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
Ja Promyczku
Kiedyś malowałam bardziej skomplikowane wzory, ale to były wysyłane do Austrii.
Teraz pracuje w hotelu i maluję w ramach upominku świątecznego dla naszych gości. Na odwrocie będzie nasze logo, data i nr telefonu.
A teraz jak siedzę w pracy i nie ma ludzi to chociaż mam zajęciepromyczek 39, Evita, Niebieskaa lubią tę wiadomość
Kochać Cię było łatwo, zapomnieć niemożliwe...
Mateuszek 26tc [*]
Maleństwo 6/9tc [*]
Michaś moja miłość -
skrzat1988 wrote:Annak mam do Ciebie pytanie, bo dziś idę do Invimedu na wizytę do lekarza, żeby się umówić na sonoHSG. Powiedz czy prosto z mostu mówiłaś, że leczysz się gdzie indziej i po prostu chcesz to badanie, czy udawałaś zieloną, pokazywałaś badania i sugerowałaś, że może warto by zrobić HSG;) ?
Skrzatku,
Ja powiedziałam wprost, że moja ginka (z innego miejsca) zleciła mi zrobienie badania sono HSG i że polecała właśnie ich klinikę (tak było).
Nawet nie wiem, czy nie powiedziałam, że robię to badanie, bo dopiero po nim mogę rozpocząć leczenie u lekarza od niepłodnościAle głowy nie dam, choć wydaje mi się, że tak było.
Wiesz, oni to robią prywatnie. Dla nich to jest kasa, więc myślę, że z przyjemnością zakwalifikują Cię na badanie.
Czy idziesz może do dr Marka K.? -
Dorola31 wrote:https://zapodaj.net/e29701ffdc7b4.jpg.html
https://zapodaj.net/5186dadd8921e.jpg.html
Trochę lampa w aparacie kolory zmieniła ale mniej więcej tak to wygląda - choć jeszcze nie skończone:)
Ach, przepiękne!!
Niesamowicie mi się podobają!Dorola31 lubi tę wiadomość
-
Sy_la - na to czy jestem w ciąży teraz czy nie to juz nic nie poradzę
Prędzej obstawiam upierdliwy PMS, raz mnie bolał brzuch kilka dni przed @, po pierwszym poronieniu w drugim cyklu, a tak to jak pisałam. Przekonamy sie za pare dni, testy zawsze wcześnie mi wychodziły
Wolałabym jednak zrobić te badanie, a do gina cholercia znowu sie nie dodzwoniłam
Dorola - to jest śliczneDorola31, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
A zatem Jacqu niech się dzieje wola nieba
co by się nie wydarzyło pamiętaj, że jesteśmy z Tobą i wspieramy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2016, 16:38
Jacqueline, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
sy__la wrote:Mamaokruszka
To Ty też teraz się popatrz na nich dziwnie
Tak! Zmierz ich wzrokiem i zapytaj: Co się gapicie tak jak byście nigdy na patyk nie sikali?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2016, 17:59
Mamaokruszka, sy__la lubią tę wiadomość
Evita
4 straty
immunologia+ nieprawidłowy kariotyp
-
annak wrote:Skrzatku,
Ja powiedziałam wprost, że moja ginka (z innego miejsca) zleciła mi zrobienie badania sono HSG i że polecała właśnie ich klinikę (tak było).
Nawet nie wiem, czy nie powiedziałam, że robię to badanie, bo dopiero po nim mogę rozpocząć leczenie u lekarza od niepłodnościAle głowy nie dam, choć wydaje mi się, że tak było.
Wiesz, oni to robią prywatnie. Dla nich to jest kasa, więc myślę, że z przyjemnością zakwalifikują Cię na badanie.
Czy idziesz może do dr Marka K.?
Dziękuję Kochana za odpowiedź
Nie, idę do dr Ziółkowskiej, bo dziś tylko u niej było miejsce, a zależy mi na czasie. W takim razie też powiem bez ogródek o co mi chodzi, mam nadzieję, że się nie obrazi i będzie współpracować -
Niebieska mam pytanie odnosnie jerzakowej...bo pamietam ze Ty bylas u niej(oczywiscie inne dxiewczyny tez prosze)...ona jest immunologiem i jakie badania zleca odnosnie immuno?Nadzieja zawiera w sobie światło mocniejsze od ciemności jakie panują w naszych sercach...3 aniołki.
CORCIA 06.09.17r. -
Dziewczyny, pytanie, czy gdzieś w Gdańsku lub ogólnie w Trójmieście można zrobić badania immuno? Chodzi mi o pełen pakiet badań w jednym labie i za w miarę rozsądną kasę. Jeśli hematolog nie da mi jutro skierowania na badania to będę musiała je zrobić prywatnie...
-
Mamaokruszka wrote:Dziewczyny, pytanie, czy gdzieś w Gdańsku lub ogólnie w Trójmieście można zrobić badania immuno? Chodzi mi o pełen pakiet badań w jednym labie i za w miarę rozsądną kasę. Jeśli hematolog nie da mi jutro skierowania na badania to będę musiała je zrobić prywatnie...
Bianka4 lubi tę wiadomość
Fasolka [*] 6t (06.05.2016)
Biochemiczna (09.2016)
Lileczka - 24.10.2017 nasz cud
'Nadal byłam na etapie zachwycania się wizją, w której tuliłam do siebie śliczne niemowlę.' ♥
-
Evita wrote:Sy_la jeszcze się napracujesz moja droga, obiecuję. Wiem, że jak praca i ludzie fajni to się trochę tęskni ale może spróbuj kogoś z pracy czasem wyciągnąć na spotkanie poza pracowym gruntem? My tak z moimi dziewczynami z pracy robimy bo zakumplowałyśmy się też na prywatnym gruncie. Powiem Ci, troszkę Ci L4 zazdroszczę, ja chyba pójdę od razu jakby coś. Już teraz nie mogę się skupić na pracy bo wariuję i odliczam dni. A potem będzie dalej jazda bez trzymanki - wizyty w toalecie i rewizja majtek, świrowanie przed wizytą. A pracę mam taką, że nie bardzo mogę sobie pozwalać na bycie nieprzytomną. Dziś się też nie popisuję bo smaruję na forum zamiast pracować ;P
A jak miałam depresję i byłam na zwolnieniu to mi w domu fajnie było... Może dlatego, że mąż pracuje z domu i nigdy nie byłam sama, bawiłam się w bycie kurą domową i bardzo mi się to spodobało
Evitko widzę ze mamy podobne podejscie do pracy. Jak teraz jestem w domu to czuję, ze żyję. Robię co chce, na co mam ochotę i bez stresow pospiechu itd.. Bawię się we wszystko to na co na codzien nie miałam czasu-zakupy, gotowanie, pieczenie, spacery, odwiedziny rodziny, picie kawki z babcia na tarasie, z mama na balkonie. Nic nie musze, nic mnie nie goni, szkoda ze tak szybko mi to wolne leci. Dziś w końcu zakonczylam 2 miesięczny kurs i po kilku tygodniach ociągania sie napisałam prace zaliczeniowa - mam nadzieje ze mi zalicza bez poprawek. Wolny czas przeznaczam na zabawe w lajtowe życiei rozwój osobisty - uwielbiam to! Mam ochotę o 13 na kapiel z piana - robię to, mam ochotę na spacer o wschodzie słońca w mroźny poranek idę! Mam ochotę spac do 10 (niestety to mi sie nie udaje
to śpię lub conajmniej nie wychodzę z łóżka
i tylko mi szkoda ze ten czas tak szybko ucieka!
sy__la lubi tę wiadomość
-
Malinko a ja niestety nie wiem jak wkleić zdjęcie bezpośrednio na forum tak jak to większość z Was robi. Może kiedyś się nauczę to pokażę co nie co
M@linka lubi tę wiadomość
Kochać Cię było łatwo, zapomnieć niemożliwe...
Mateuszek 26tc [*]
Maleństwo 6/9tc [*]
Michaś moja miłość -
jatoszka wrote:ja dzielnie Wam kibicuje ale jakos sie wbić nie umiem
w srode mam lekarza i mam nadzieje ze pozwoli wrocic do walki
bo jak nie to nie wyobrazam sobie swiat wigili przy jednym stole z zaciążoną bratowai tych zyczen na pewno szczerych ale jakze bolących
Sy_la ja miałam łyżeczkowanie bo nie chciało zejść. Cieszę się z wyniku usg bo bałam się że po zabierz coś może być nie tak ale skoro jest idealnie to chyba nie ma przeciwwskazań do przytulanekprzynajmniej ja tak sobie tłumaczę
i korzystam póki mąż nie mówi nie
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Hej dziewczyny, wracam z pracy a tu znowu zadyma... kurde ! !
Kilka dni temu pisałam już o braku szacunku którym tu czasami zawiewa, dziś znowu.. wkurza mnie, że vertigo i hoples zostały zjechane konkretnie bo ja dokładnie wiem o kim piszesyla .. nie chciałam się wtrącać .. i nawet wcześniej nie zauważyłam tego co napisała wcześniej o tym gronie wybranych.. fuck.. może od razu podaj imionami z tabelki kto się do tego grona zalicza? Bo ja nie wiem czy może ja też nie ? Teraz każdy ma się domyślać o kim była mowa, bo może ktoś niechcący/chcący whatever uraził syle? Przestaje mi się podobać taka atmosfera...wyczuwam często dominacje, faworyzowania...
i szkoda mi dziś ww dziewczyn.. Widzę, ze Hoples musi być zjebiscie przykro bo się nawet nie odezwała... a Vertigo tylko dlatego, że lubi wystawić kawę na ławę napisała co myśli, ale na pewno ją też to dotknęło..
tak tutaj być nie powinno... nawet jak sie kogoś nie lubi to powinno się poszanować. Syla spięłaś się z dziewczynami ? Okey.. Wasza sprawa... ale nie trzeba co chwilę do tego wracać.. drążyć w podtekstach... szkoda, że tu znów własnie wyszło nieposzanowanie..FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualny
-
Alisa wrote:Przepraszam bardzo, piszesz Gaduaaa o szacunku?! A czy ww przez Ciebie osoby miały ten szacunek do innych... bo w moim odczuciu NIE.Fabian
Cyprian
Tymuś