Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Aga22 wrote:Hej dziewczyny melduje że z moim maluszkiem wszystko ok serduszko bije
Jutro jedziemy po wyniki pappa tak się z mężem stresujemy..na pewno wyniki będą ok
ja nie robiłam Pappa właśnie żeby uniknąć tego stresu.. usg wyszło superowe więc po co się narażać na nerwyFabianCyprian
Tymuś
-
Jacqueline wrote:Koteczko - nie mam pojęcia co bym zrobiła na Twoim miejscu, ciężko mi powiedzieć. Ja myślę, że mąż zrozumie, jeśli nie chciałabyś iść i poprze tą decyzję, nie ma co się zmuszać, a reszta rodziny może wiedzieć, że jesteś chora i tyle, w końcu synek chory jest, tak?
Ruszyło się coś u Ciebie? Trzymam kciuki, aby obyło się bez zabiegu, żeby chociaż po tabletkach ruszyło. Mi lekarz mówił, że muszę wyronić po tabletkach w szpitalu, że mnie nie puszczą do domu jak już mi podadzą tabletki, że to musi być pod obserwacją.
Trzymaj się Koteczko
Nic mnie nie boli nie mam gorączki.
Byłam dziś u lekarza z synkiem w oskrzelach czysto, jakiś wirus. Mam nadzieję że szybko poczuje się lepiej i będę mogła spokojnie iść do szpitala myślałam o środzie czwartku.
Wzięłam też od doktor skierowanie do poradni genetycznej na razie dla mnie i udało mi się znaleźć poradnię w której najprawdopodobniej w marcu uda się umówić wizytę mam dzwonić w przyszłym tygodniu, a na wyniki kariotypow i mutacji czeka się ok 3tyg. Tylko mam problem bo mąż nie bardzo chce zrobić badania a jeśli już to nie chce znać wynikówrozumiem go bo on i tak ma bardzo duże obciążenie nowotworem i boi się że w badaniach coś wyjdzie a ciężko się żyje ze świadomością że możesz zachorować. Powiedział że się zastanowi. Nawet nie pytałam czy będzie chciał jeszcze raz spróbować mieć dziecko. To chyba za dużo dla niego na teraz.
Jeśli chodzi o wczorajszą sytuację to raczej nie chodziło mi o to żeby nie iść bo urodziny sa dopiero 26 lutego.
Chodziło mi o to że planowaliśmy wtedy wszystkim powiedzieć i zrobiło mi się strasznie przykro
A znając moją szwagierkę to o nic nie zapyta ani nic nie powie, a na pewno nie mnie. Jeśli coś powiedziała to wczoraj mojemu mężowi i myślę że było to coś w stylu przykro mi i tyle.
Dziewczyny czekam na wasze wyniki bety i testów trzymam kciuki &&&&Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Malutki czy malutka ma 10cm
139 tetno wszystko ok nie czuje się ciążowa hehe a co do wyników cukier 70
Morfologia 9,4 słabo ehh..
A co do tarczycy lekarz mi tabletek nie zapisał mówił że nie ma takiej konieczności sama nw dziewczyny doradz cie mi:/ a co do żelaza mam brać je w płynie a za 2 tyg sprawdzić jak to nic nie da to szpital dożylnie lub domiesniowo
Jutro o 17 wizyta u genetyka..
Teraz musi być Dobrze!..Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2017, 15:23
Ikarzyca, Koteczka82, Jacqueline, Justa87, Monika1357, Evita, sylvuś, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
2 aniołki [*] ❤ -
Aga super że wszystko dobrze
Wyniki też na pewno będą ok. Trzymam kciuki &&&&.
Jaqu ściskam Cię mocno i trzymam kciuki żeby już niedługo były dwie kreski &&&&Aga22, Jacqueline lubią tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
Okaz zdrowia
Aga dzisiaj już jest ok, wróciłam do równowagi. Skupiłam się na kurowaniu młodego i na znalezieniu poradni genetycznej. I mam nadzieję że mi się udało ją znaleźć teraz tylko muszę zrobić wszystko żeby udało mi się zapisać w przyszłym tygodniu na marzec a jak nie to będę próbować na kwiecień. Jak nie to w poradni na Pomorskiej są terminy na maj. Mam nadzieję że mąż się jednak zgodzi na badania.Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
Okaz zdrowia
Elaria wrote:Gaduaa, mój mały sukces: umyty kibel, załadowana i rozładowana zmywarka, zrobione i rozlokowane po domu zakupy. Obiad na leniwca - ruskie z Biedronki.
Elaria u mnie od trzech tygodni wszystko na leniwca. Wracam z pracy i nic nie robie. Dobrze, ze juz tak bardzo mnie nie mecza wyrzuty sumienia o tego lenia. Wkoncu nam sie to nalezy:)Każda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
Danielek 03.05.2015r.
Sebastianek 27.08.2017r. -
Aga22 wrote:Malutki czy malutka ma 10cm
139 tetno wszystko ok nie czuje się ciążowa hehe a co do wyników cukier 70
Morfologia 9,4 słabo ehh..
A co do tarczycy lekarz mi tabletek nie zapisał mówił że nie ma takiej konieczności sama nw dziewczyny doradz cie mi:/ a co do żelaza mam brać je w płynie a za 2 tyg sprawdzić jak to nic nie da to szpital dożylnie lub domiesniowo
Jutro o 17 wizyta u genetyka..
Teraz musi być Dobrze!..
Aga w ktorym dokladnie jestes tygodniu?Każda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
Danielek 03.05.2015r.
Sebastianek 27.08.2017r. -
Justa87 wrote:Koteczku a maz boi sie wyniku kariotypu?to nic nie wplywa na jego zdrowie...Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
Okaz zdrowia
Justa - a to nie jest tak, że jeśli jest jakaś mutacja genetyczna to plemniki zawierają tą informację i to przecież może mieć wpływ na ciążę skoro materiał genetyczny nie jest w 100% prawidłowy?
Koteczko - może uda Ci się przekonać męża pogadać z nim wcześniej wytłumaczyć mu na czym polega badanie kariotypów jakie robi się w naszej sytuacji, puścić mu jakiś wywiad z lekarzem czy coś? Może to go przekona? Że nawet właśnie jeśli coś by wyszło u któregoś z Was to nie znaczy, że to się wiąże z jakąś chorobą u Was tylko może mieć wpływ na ciążę.12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Chujowy dzień...
Ulli - tak mi przykro
Nosz kurwa...
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015