Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaczuszka86 wrote:Dziewczyny dziękuję bardzo za gratulacje.
Czekałam prawie rok i obchodziłam od zmysłów co jest grane. Zaskoczyło teraz na drugim cyklu z clo + pregnyl. Pomimo że miałam swoje owu ale późno ok 20 dc.każde inne raz czy dwa tylko trafiły się bezowulacyjne. Clo było po to by skrocic cykle i polepszyć jajeczka.
oczywiście trzymam kciuki za kolejne pary testujace. Wysyłam wiruski
Kaczuszka ogromne gratulacje!!!!!!!!!!!
Mama dwóch Aniołków [*] [*] 8 tc 05.01.2017 -
Mamaokruszka wrote:Dzień dobry
Gadułko ja dziś 25dc więc owu odpada
Och... a chciałam napisać, że u mnie owulacja właśnie w ten sposób się objawia. Ale to może właśnie coś się tam dzieje pozytywnego?trzymam mocno kciuki
Arletko, Kaczuszko - o rany, GRATULACJE !!!!!!! Nawet nie wiecie, jak się cieszę
Jakaś kumulacja dobrych wiadomości
Co do teorii zachodzenia w miesiącu urodzin, no cóż, u mnie to się nie sprawdziło, dwa wypadało, że staraliśmy się w miesiącu moich urodzin i nic
A ktoś chce mnie do pary? Ja planuje testować za hmm 10-12 dni gdzieś jak wytrzymam, hahah, choć pewnie wariatka ja wcześniej coś spróbuje
Choć nie wiem czy coś z tego będzie, ale wczoraj sobie tak spokojnie pogadaliśmy z mężem, no i wieczorem coś tam było
Wiecie, a to, że dzień wcześniej nic no to nie chodzi o to, że chciałam, bo płodne i już, tylko kurde po prostu narobił mi ochoty a wieczorem można powiedzieć wypiął się, więc tak o całokształt chodziło, że na co mnie tak rozochocił, grrrr....
Otóż to dziewczynki, co my byśmy zrobiły bez tego wątku
Mam uśmiech od ucha do ucha z powodu wczorajszych bet
ja też chce taką nowinę ogłosić za 2 tygodnie....
Arleta lubi tę wiadomość
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Jacqueline wrote:Arletko, Kaczuszko - o rany, GRATULACJE !!!!!!! Nawet nie wiecie, jak się cieszę
Jakaś kumulacja dobrych wiadomości
Co do teorii zachodzenia w miesiącu urodzin, no cóż, u mnie to się nie sprawdziło, dwa wypadało, że staraliśmy się w miesiącu moich urodzin i nic
A ktoś chce mnie do pary? Ja planuje testować za hmm 10-12 dni gdzieś jak wytrzymam, hahah, choć pewnie wariatka ja wcześniej coś spróbuje
Choć nie wiem czy coś z tego będzie, ale wczoraj sobie tak spokojnie pogadaliśmy z mężem, no i wieczorem coś tam było
Wiecie, a to, że dzień wcześniej nic no to nie chodzi o to, że chciałam, bo płodne i już, tylko kurde po prostu narobił mi ochoty a wieczorem można powiedzieć wypiął się, więc tak o całokształt chodziło, że na co mnie tak rozochocił, grrrr....
Otóż to dziewczynki, co my byśmy zrobiły bez tego wątku
Mam uśmiech od ucha do ucha z powodu wczorajszych bet
ja też chce taką nowinę ogłosić za 2 tygodnie....
Jacqueline zapraszam do paryno i życzę, żebyś za te dwa tygodnie ogłosiła szczęśliwą nowinę!
trzymam kciuki
Jacqueline lubi tę wiadomość
Kaczuszko, Arletko bardzo Wam gratuluję, niech maleństwa rosną zdrowo, a Wy żebyście miały jak najmniej stresu. :*
Jacqueline to będziemy razem testować, bo ja teoretycznie tak 14-15 marca. Ja ogólnie jestem z 21 marca więc taki prezent mi się marzy na urodziny.
Arleta lubi tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Kaczuszka, Arleta - ogromne gratulacje! Trzymam kciuki za nuuudne ciaże z pięknym zakończeniem
Arleta lubi tę wiadomość
Olga 05.01.2013
IMSI 27.09.16 punkcja; 02.10.16 zamrożono 5 blastocyst (Gameta Rzgów)
10.16 fet 4aa (+), 04.17 fet 4cc (+), cb; 12.16 fet 4aa (+), poronienie zatrzymane 8tc
24.05.17 fet 3bc, 3cc (+); 22.06.17 biją dwa serduszka
Nela i Tymon 09.01.2018
-
Witajcie kochane!
Wczoraj same dobre wiadomości były na tym forum oby tak dalej
Promyczku koteczka i ikarzyca oraz inne do was też się los uśmiechnie:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2017, 09:24
promyczek 39, Koteczka82, Jacqueline, Monika1357 lubią tę wiadomość
2 aniołki [*] ❤ -
O to może jakaś większa kumulacja nam się trafi w marcu?
Mona_Lisa, promyczek 39, Evita, Monika1357 lubią tę wiadomość
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
promyczek 39 wrote:Mona lisa Ty tez z marca
no ja troche pozniej bede testowac ,ale zycze Tobie pozytywu:)
Okruszku a moze Ty siknij:)
Kochana, ja nie sikam, idę od razu na betę, sikańcom już nie wierzę
Gaduaaa wrote:a nie mogłaby się przesunąć?
Jacqu i ja wyczekuję Twojej pozytywnej bety jak kania dżdżuI Skrzacika, i Ikarka, i Promyczka
i jeszcze kilku innych dziewczyn, które czekają zbyt długo na swoje szczęście .
promyczek 39, Jacqueline lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny to prawda wczoraj na forum bila ogromna energia pozytywna, oby tak bylo dalej...
Trzymam kciukiEvita, Arleta, Monika1357 lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Dziewczyny czekam z niecierpliwością na wyniki testów i bet żeby były pozytywne i wysokie!!!!
Z dobrych wieści chyba udało mi się przekonać męża żeby zrobił badania.
Trzymajcie kciuki żeby nie zmienił zdania do 9 marca.
Kosztuje mnie to dużo prac francuskich ale czego się nie robi żeby zrealizować swoje plany ;-P
Dziewczyny zastanawiam się czy po zabiegu wszystko jest ok. Od wczoraj nic mnie nie boli w brzuchu, dzisiaj reka też już dobrze ale mam 37,2 nie wiem czy to wynik osłabienia organizmu po tak długim krwawieniu i zabiegu? Nic innego nie przychodzi mi do głowy.Niebieskaa, Mona_Lisa, Mamaokruszka, Jacqueline, ana167, Dorola31, Karma88, Monika1357, sy__la lubią tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Koteczka super wiadomosc, to teraz zeby maz wytrwal w tym postanowieniu do 9 marcaMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️