Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Evitko! Kciuki z całych sił kochana! Tak bardzo, bardzo chciałabym żeby Ci się udało!25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
Evitka kciuki! Ktoś musi pociągnąć te piękna passę! Teraz to ja tu chce co dwa dni (codziennie to by nam się w d....h poprzewracalo) widzieć piękne bety
Ja dzisiaj mam wizytę o ile moje wyniki histopatologiczne będą do 14 godziny i tak się zastanawiam z którego sortuj jest mój doktorek i jak długo każe czekać z próbami. Chociaż to w sumie bez znaczenia bo i tak zanim wszystkie wyniki porobie to trochę czasu minie, a żeby tak o tym nie myśleć to wczoraj zrobiłam sobie i rodzinie prezent i kupiłam bilety do Monachium na święta ( a raczej na tydzień) pozwiedzamy trochę, rozerwiemy się no i dla mamy zrobimy niespodziankę świątecznajakoś próbuje znaleźć coś na co będziemy czekać i pozwoli trochę zabić czas tych najważniejszych oczekiwań.
Koteczka82 lubi tę wiadomość
Nadia 2008
* 7tc 2016
*10tc 2017
*15tc 2017
WOJTUŚ 2018
STAŚ 2019 -
Evitko - ciężko mi ostudzić swój entuzjazm po Twojej wiadomości o teście
Ale mam nadzieję, że będzie u Ciebie jak u Maggdy, miała biochemiczną, a w następnym cyklu zaszła w szczęśliwą ciążę
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Jagienko, odpoczywaj Kochana. Twoje stresy są zupełnie normalne, przeszłaś długą i ciężką drogę do swojego szczęścia i jeszcze troszkę tej drogi przed Tobą. Mam nadzieję, że będzie już spokojniej.
Zaciekawiłaś mnie tą zmianą przepisów w lipcu, szukam jakichkolwiek informacji na ten temat ale nic nie mogę znaleźć. O jakie zmiany chodzi? -
Evita aż mam gęsią skórkę po twoim poście. Trzymam kciuki z całych sił na rękach i nogach żeby tym razem wszystko było dobrze &&&&&&&&&Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Jaguś odpoczywaj kochana póki możesz bo później będzie trudno odpocząć.
Spojrzałam na twój suwaczek i nie wierzę że to już aż tyle minęło Ty już zaraz skończysz 22 tydzień superMichałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
Okaz zdrowia
Mamaokruszka wrote:Jagienko, odpoczywaj Kochana. Twoje stresy są zupełnie normalne, przeszłaś długą i ciężką drogę do swojego szczęścia i jeszcze troszkę tej drogi przed Tobą. Mam nadzieję, że będzie już spokojniej.
Zaciekawiłaś mnie tą zmianą przepisów w lipcu, szukam jakichkolwiek informacji na ten temat ale nic nie mogę znaleźć. O jakie zmiany chodzi?Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
Okaz zdrowia
Dzień dobry
Evitko no kciukam kurczę z całych sił, niech się powiedzie
Jagna aj wcale Ci się nie dziwie, ja ostatnio też miałam film,że mi się wody sączą bo tak jak mówisz cały czas mokrawo i wilgotno.. ale od 2 dni mam spókój , więc nie wiem co to było... Jest też podobno test w aptece który pozwala zidentyfikować czy to wodyFabianCyprian
Tymuś
-
Jeśli któraś nie wie jeszcze to donoszę, że Hopeless jest też w "cionży"
Jaguś - uhh domyślam się, że każdy skurcz może napawać strachem, ja kurcze nie pamiętam czegoś jak te skurcze Braxtona-Hicksa w ciąży z córką, pewnie w ciąży jeśli doczekam takiego stanu będę się stresować tymi skurczami...Koteczka82, Monika1357, M@linka lubią tę wiadomość
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Gaduaa to super ze podobalo sie tobie i pracodawcy, oby tak dalej :)to teraz trzymam kciuki zeby do samego konca bylo wszystko dobrze
Gaduaaa lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Paolina gratuluje synka, zdrówka dla was, niech maluszek zdrowo rosnieMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Evita wrote:Dziewczyny dzień przed @ jest cień cienia cienia ale na 2 testach o różnej czułości. W moim przypadku to za wcześnie aby śpiewać fanfary ale pójdę o 7 na betę to dam znać jaki wynik. Nie spodziewam się cudu ale sprawdzić trzeba. Dziś prowadzę szkolenie więc całe szczęście nie będę mogła sprawdzać wyników co minutę
trzymam mocno kciuki!Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
Jagna odpoczywaj sobie, mysl o was, wszystko bedzie dobrze. Mam nadzieje ze lezysz jak najwiecejMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
Dziewczyny a mi wczoraj zrobilo sie slabo jak szlam do auta, nogi mi sie zrobily jak z waty i bym padla na parkingu.. nie wiem co to bylo...Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny