Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIkarzyca, pieknie! Gratulacje i kciuki trzymam!
Jomi, nie takie znów bladziochy! Również gratuluję i nie przestaję trzymać kciuków za nudne 9 miesięcy
Aga, a czujesz ruchy córci? Bo jeśli tak, to spokojnie. Żyje i ma się dobrze.M@linka, Ikarzyca, jomi81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJomi, zdjecia wstawiasz tak, ze kopiujesz link, który kończy się literkami .jpg (zawsze jakiś taki bezpośredni link zobaczysz po wrzuceniu na stronę hostingową) i potem ten link wklejasz na forum między takimi oznaczeniami bez robienia spacji
jomi81 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ikarku, Jomi super wieści z rana
Czekamy na bety wasze
Aliska super, że @ przyszła. Teraz tylko czekać aż się skończy i do dzieła
Trzymam &&& za resztę testujących i wizytujących dzisiaj
Miłego dnia dziewczynyjomi81, Mamaokruszka, Alisa, Elaria lubią tę wiadomość
-
Jomi - piękne jasne kreski
Super
Gratulacje
Ana - a ty kiedy test?
Alisko - no wreszcie małpa sie zdecydowałaWiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2017, 07:05
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
No dziewczyny... dobra passa trwa
I niech trwa jak najdłużej! Szkoda mi tylko z powodu Alisy - mam nadzieje, ze jesteś kolejna w kolejce!
Gratuluję Wam!
A ja dziś proszę o kciuki. O 10 45 mam wizyte. Mam nadzieję, że serducho dalej puka... nie śpię od 3.Ikarzyca, Natikka123, Monika1357 lubią tę wiadomość
-
nesairah wrote:No dziewczyny... dobra passa trwa
I niech trwa jak najdłużej! Szkoda mi tylko z powodu Alisy - mam nadzieje, ze jesteś kolejna w kolejce!
Gratuluję Wam!
A ja dziś proszę o kciuki. O 10 45 mam wizyte. Mam nadzieję, że serducho dalej puka... nie śpię od 3.FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualnynesairah wrote:No dziewczyny... dobra passa trwa
Gratuluję Wam!
A ja dziś proszę o kciuki. O 10 45 mam wizyte. Mam nadzieję, że serducho dalej puka... nie śpię od 3.
Nesairah dziekuje:-) ale ja na ten czas mam już swoją dwójeczkę. Kiedyś wspomniałam tutaj ze ja zaczekam na swoją kolej a niech Ikarek zaskoczy i proszę
Za wizytę - kciuki!
Ikarzyca, nesairah lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Gratuluję dziewczyny kreseczek
Trzymam kciuki za wizyty..
A ja znając moje jebane szczęście pewnie zwolnie miejsce dla którejś z was.. Pobrali mi krew i czekam chyba na wyrok. Chociaż pewnie nadzieja moja juz zgasła.Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Ikarzyca wrote:Cześć dziewczyny, nie mogłam już spać
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7f56a0ae5035.jpg
Ten test jest z wczoraj - coś mnie wieczorem tkneło żeby siknąć - Jaqu - kłaniam się nisko jako Twoja siostra cierpliwości11 dzień po owulacji - przeterminowane testy 25 - ale coś mi tam majaczyło - mąż skoczył po nowe testy i 10 Nord pokazała taką piękną bladą kreseczke.
A dzisiaj rano 12 dpo :
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b9a5b27f6b09.jpg
Na rano miałam 10 z Pink i 10 z nord a także ostatnią 25 po terminie ważności więc oczywiście musiałam zrobić trzy - wszystkie (!) mają kreski!
Nie wiem, co będzie ani jak będzie, ale teraz o niczym nie myślę, nic nie planuję-od wczoraj jestem najszcześliwsza pod słońcem i narazie to trwa
Dokładnie rok temu trafiłam do szpitala ronić - dzisiaj jestem w ciąży!
Dziękuję tym z Was, które wierzyły w tą ciążę bardziej niż ja
Co ja widzę, co ja "pacze"! Kochana, tak bardzo się cieszę!Ikarzyca, Magdzia88, M@linka lubią tę wiadomość
25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
jomi81 wrote:No to ja już po sikaniu. Wyszło w nocy, nie rano, bo nie wytrzymałam
No i od razu na dwa siknęłam. Coś tam majaczy,ale bledzizny straszne
https://zapodaj.net/f5c561811fa46.jpg.html
<a href=https://zapodaj.net/f5c561811fa46.jpg.html>test.jpg</a>Magdzia88, M@linka lubią tę wiadomość
25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
Ikarku i Joni ale kumulacja szczscia!jak widac na kazda z nas przychodzi pora...
SusannaDean, Ikarzyca, Magdzia88, Arleta lubią tę wiadomość
Nadzieja zawiera w sobie światło mocniejsze od ciemności jakie panują w naszych sercach...3 aniołki.
CORCIA 06.09.17r. -
nick nieaktualny