Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Admirałka, a jak się czujesz dziś? Generalnie to owulak pozytywny bym też obstawiła 3, ale oeulacja zazwyczaj jest pozniej i ja bym sie zastanawiala nad 4/5. Pozyjemy zobaczymy co wymierzysz
-
Marti83 wrote:Koteczku gratuluję
Gos czy stosujesz jakąś dietę przy hashi? Czy miałaś czasem wyniki tsh poniżej normy? Dziękuję za odpowiedzi
No właśnie czasem się tym stresuje, bo nie stosuje zadnej diety. Ale i zaden lekarz mi tego niezalecal. Nie wspomnial nawet... a czesto pytalam czy powinnam zmienic diete... biore tylko euthyrox.
Co do tsh, to mam muedzy 1,5 a 2 przy lekach. Nigdy ponizej normy.
Kazik, urodzony 20.11.2018. Nasz największy CUD
Aniołek [*] 08.2017
11.2017 - biochemiczna
41 lat....
MTHFR - obie hetero, oniżone białko S.
Obie ciąże po IUI
Kariotypy OK, nasienie super
Hashi, wysoka prolaktyna - unormowane -
Paula_071 wrote:Najlepiej Vignatol w kroplach. Czysta forma, dobrze się wchłania, tylko musisz przyjmować z tłuszczami. Ja np. kropię na kromkę chleba z masłem.
Kupiłam to lekarstwo , powiedz ile kropli bierzesz?5.05.2010 - mój największy Skarb
01.2018 - Aniołek, 8 tydz. na zawsze pozostaniesz w moim sercu. -
Malgonia wrote:Admirałka, a jak się czujesz dziś? Generalnie to owulak pozytywny bym też obstawiła 3, ale oeulacja zazwyczaj jest pozniej i ja bym sie zastanawiala nad 4/5. Pozyjemy zobaczymy co wymierzysz
Czuję się zwyczajnie, ale ja nigdy jakoś owulacji nie odczuwam. Jedyne to, że już na pewno nie ma płodnego śluzu. No zobaczymy, co z tego wszystkiego wyniknie -
Gos ja też nie stosuje żadnej diety. A gdy pytałam lekarzy to mi mówili, że dieta nie pomaga.Ja właśnie w tej ciąży miałam tsh ponad 10 a teraz cały czas 0.06. Ale ft3 i ft4 jest w normie.
Gratuluję Wam dziewczyny:-) chciałabym już być w staraczkach ale jeszcze trochę muszę poczekać -
Marti83 wrote:Gos ja też nie stosuje żadnej diety. A gdy pytałam lekarzy to mi mówili, że dieta nie pomaga.Ja właśnie w tej ciąży miałam tsh ponad 10 a teraz cały czas 0.06. Ale ft3 i ft4 jest w normie.
Gratuluję Wam dziewczyny:-) chciałabym już być w staraczkach ale jeszcze trochę muszę poczekać
Bo hashimoto nie powoduje skokow ze skrajnosci w skrajnosc, to poprostu przez przewlekle zapalenie tarczycy. Natomiast gravesa basedowa to choroba, gdzie tsh moze skakac w krotkim czasie ze skrajnosci w skrajnosc.Ty jesteś jeden Święty, Panie Boże, który cuda czynisz (Ps 77,15). -
Paula_071 Musisz wierzyć-kto jak nie Ty kochana :* Ja jestem przykładem kobiety,której ciąże przebiegały zupełnie odmiennie-pierwsza prawie z wszystkimi objawami a druga totalnie bez objawów.Mam nadzieję,że będzie dobrze i nie będzie Cię tak boleć
Bierzesz nospę? Może coś pomoże?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyadmiralka wrote:Czuję się zwyczajnie, ale ja nigdy jakoś owulacji nie odczuwam. Jedyne to, że już na pewno nie ma płodnego śluzu. No zobaczymy, co z tego wszystkiego wyniknie
Malgonia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaula_071 wrote:Zaczelam krwawic. Czyli tak jak czulam ciaza biochemiczna. To jak mnie wszystko bolało od tygodnia to byla masakra. Jakkolwiek to glupio nie zabrzmi, ciesze sie, ze krwawie, mam nadzieje, ze bol minie.