Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny ja dziś zrobiłam parę badań.Progesteron tylko 12,29 co mnie zdołowało niestety-jestem 7-9dpo
Prolaktyna 23,38 to chyba tragedii nie ma...No i białka S i C robiłam ale to se poczekam parę dni na to.Z takiego proga to raczej ciąży nie będzie no ale cycki w górę i do przodu.
Wierzę,że kiedyś się nam wszystkim udaKarolcia89 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny moj progesteron z poniedziałku (11dpo) wyniosl 65,16 ng/ml .
Norma dla I trym do 60.
Czy za wysoki prog to problem? Jeszcze lykam dupka 2x1, ktory nie wychodzi we krwi. Mojego lekarza nie ma teraz, a sama boje sie czegokolwiek odstawiac.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2018, 16:20
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
agulineczka nie sądzę,że prog powyżej normy może świadczyć o czymś złym
Masz suuuuper progesteron
Dziewczyny a owulkę miałam w ogóle przy takim poziomie? Objawy były no ale...być se mogły.W sumie ten hormon wydziela się pulsacyjnie,więc może akurat mam trochę wyższy hmmm.Tylko mętlik człowiek w głowie ma...Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2018, 16:35
-
Ja na początku marca miałam rodzić, ale nie płakałam, że nie ma dzidzi, bo wierzyłam w aktualną ciążę
Cóż, może uda nam na kolejny marzec wstrzelić
Po jakim czasie miałyście wyniki badania nasienia? Z tego wszystkiego zapomniałam zapytać -
LD ja tak rozpaczalam jak mialam proga 6.6 a wciaze zaszlam. Lekarz mi powiedzial, ze jak zajde i bedzie ponad 10 to nie ma czym sie martwic. Wiec spokojnie i jeszcze kilka dni wytrzymaj
-
Dzięki Malgonia
od razu mi lepiej
Malgonia lubi tę wiadomość
-
agulineczka wrote:Dziewczyny moj progesteron z poniedziałku (11dpo) wyniosl 65,16 ng/ml .
Norma dla I trym do 60.
Czy za wysoki prog to problem? Jeszcze lykam dupka 2x1, ktory nie wychodzi we krwi. Mojego lekarza nie ma teraz, a sama boje sie czegokolwiek odstawiac.
Progesteron super, ciesz sie! dupka nie odstawiaj na wlasna rękę bo on nie zaszkodzi☺ -
aLunia wrote:Jak się dziewczyny zafasolkowane
czujecie?
Fizycznie dobrzepsychicznie wiadomo... radość pomieszana ze stresem. Jutro robie trzecia bete. A w poniedzialek do lekarza ustalić co dalej
Kazik, urodzony 20.11.2018. Nasz największy CUD
Aniołek [*] 08.2017
11.2017 - biochemiczna
41 lat....
MTHFR - obie hetero, oniżone białko S.
Obie ciąże po IUI
Kariotypy OK, nasienie super
Hashi, wysoka prolaktyna - unormowane -
Gos trzymam mocno kciuki za jutrzejszą betę
Dzięki za wszelkie informacje nr heparyny, bo kuz sie obawiałam ze jak do ginekologa chodzę prywatnie to będę płacić 100%. -
Kochane jak to jest z ta heparyna. Bylam dzis u nowego gina u w ciazy raczej heparyna bo mam mutacje i stan przedrzucawkowy mialam w poprzedniej ciazy. Biore acard. Tylko czybadacie jakos czy ta heparyna potrzebna czy i jaka dawka czy lekarze to w ciemno daja. Slyszalam o ddimerach cos ale dr nic o tym nie wspomnialMutacja Mthfr A1289c heterozygota
Mutacja Pai 1 homozygota
Aniołek córeczka -
Nadzieja22 wrote:Ja na początku marca miałam rodzić, ale nie płakałam, że nie ma dzidzi, bo wierzyłam w aktualną ciążę
Cóż, może uda nam na kolejny marzec wstrzelić
Po jakim czasie miałyście wyniki badania nasienia? Z tego wszystkiego zapomniałam zapytać
My robimy w Invimed i czas oczekiwania na wyniki wynosi 7 dni roboczych, ale ostatnio czyli jakiś rok temu były chyba po pełnym tygodniu licząc soboty i niedziele🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
💔10.2021 24tc Synuś👼🩵 CC skrajny wcześniak
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
💔10.2017 10tc Aniołek👼❤️ poronienie zatrzymane
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza -
Karo, dzięki za odpowiedź
Odpisali mi na maila i zwykle do 5 dni jest wynik -
Marti83 wrote:Gos cały czas myślę o Tobie:-)
Paula_071, Ani1234, Marti83 lubią tę wiadomość
Kazik, urodzony 20.11.2018. Nasz największy CUD
Aniołek [*] 08.2017
11.2017 - biochemiczna
41 lat....
MTHFR - obie hetero, oniżone białko S.
Obie ciąże po IUI
Kariotypy OK, nasienie super
Hashi, wysoka prolaktyna - unormowane