Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Baljov, sAnsa, trzymam kciuki. Za reszte tez!
Palisia, ja po 1 okresie zaczęłam się starać, ale w 3 cyklu starań zobaczyłam 2 kreski.
Bondzik, ta niepewność i czekanie jak wieczność. Teraz mam tak, że przez ost 2 dni piersi mnie baaardzo bolały, a dziś już niekoniecznie. Zwariować można.
Ps. Pamietacie polemike nt 31 gru? Hih. Moze byc tak, ze pileczka sie odbije
J.J. za Ciebie też mocno trzymam zacisniete kciuki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2018, 13:16
baljov lubi tę wiadomość
Ty jesteś jeden Święty, Panie Boże, który cuda czynisz (Ps 77,15). -
Ani1234 wrote:U mnie kolejny dzień z mocnym plamieniem.. Bardzo ciemnym
A wczoraj już było lepiej i dzisiaj znowu
Bardzo mnie to smuci
Dopiero w czwartek wizyta i dowiem się co z krwiakiem
Cały czas leżę i się zamartwiam
Ani, moze ten krwiak w taki sposob schodzi? Jak tak by bylo, byloby dobrze. Odpoczywaj tylko.Ty jesteś jeden Święty, Panie Boże, który cuda czynisz (Ps 77,15). -
Ani też mam raz ciemny raz beżowy.. tylko u mnie podobno nic niepokojącego nie ma.. u Ciebie może schodzi tak jak pisze Bella. Wszystko będzie dobrze :* a normalnie wypływa tak? Bo u mnie jest " w środku".
-
nick nieaktualny
-
Miałam trochę przekroczona jak zrobiłam na początku lutego wszystkie hormony w 3 dc dostałam niepokalanek i od razu w tym cyklu była ciąża biochemiczna. Potem sprawdzałam prolaktyne i była w normie. Ostatnio pod koniec marca. W pierwszej fazie cyklu brałam cały czas niepokalanek ale że znowu nie zaskoczyło to powtorzyłam w piątek prolaktynę i taki wynik. Pozostałe hormony były ok. Tylko właśnie cykl mi się skrocil ostatni tylko 26 dni. Napisałam do endokrynologa i gina czekam na odpowiedź. Myślicie że mogę brać na razie niepokalanek dopóki nie dostanę czegoś mocniejszego od lekarza?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2018, 15:14
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Castagnus to.niepokalanek mnisi obniża poziom prolaktyny ja brałam i była ciąża biochemiczna. Jak jest zbyt wysoki poziom prolaktyny to blokuje ovu.
U mnie na dłuższą metę się nie sprawdził bo prolaktyna wysoka i ciąży brak.Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
bondzik007 wrote:Ani też mam raz ciemny raz beżowy.. tylko u mnie podobno nic niepokojącego nie ma.. u Ciebie może schodzi tak jak pisze Bella. Wszystko będzie dobrze :* a normalnie wypływa tak? Bo u mnie jest " w środku".
Tak, wypływa, nieraz niestety dużo na papierze zwłaszcza.
Mam nadzieję że to po krwawieniu w tamtym tyg.
Mimo to jest to bardzo dołujące5.05.2010 - mój największy Skarb
01.2018 - Aniołek, 8 tydz. na zawsze pozostaniesz w moim sercu. -
Ani1234 wrote:Tak, wypływa, nieraz niestety dużo na papierze zwłaszcza.
Mam nadzieję że to po krwawieniu w tamtym tyg.
Mimo to jest to bardzo dołujące
Domyślam się Ani. Ciężko mówić "nie martw się" bo każda z nas by się martwiła. Trzeba po prostu przeczekać i wierzyć że będzie okej :* krwiaczek zniknie. Albo sie wyprozni albo się wchłonie. Buziaki :* -
wrote:
Lady, jak tesciki? Pozytywne?
Niestety u mnie testy negatywne,nie wiem czemu ale wszystko wygląda na opóźnienie owulacji.Mam dużo wodnistego śluzu i już pojawia się rozciągliwy choć w małej ilości.Mam nadzieję,że w ogóle owu będzieOstatnio już w 14dc testy były pozytywne a dziś jest 16 i lipa na razie:/ Tak się przygotowywałam do tego cyklu a tu organizm spłatał mi figla
-
Koteczka, koniecznie miej prolaktynę pod kontrolną, bo taka wysoka może być oznaką guza przypadki mózgowej. U Ciebie pewnie jest wszystko dobrze, jednak skonsultuj to koniecznie z lekarzem.
Ani, mam nadzieję że te brązowe plemienie, to właśnie oczyszczanie się krwiaka. Ja krwawiłam żywą krwią i niestety straciłam ciążę, dlatego ta ciemna krew mimo wszystko może być dobrą oznaką. Głowa do góry. Trzymam kciuki żeby wszystko dobrze się skończyło.
Sansa, baljov trzymam kciuki za testy z dwoma kreskami w tym miesiącu i za wszystkie inne staraczki.
Lady Dior, może owulacja się przesunęła.
Ja chciałam się z Wami podzielić moją radością. Otóż postanowiliśmy przeprowadzić się do małego miasteczka pełnego zieleni. Marzyło się to nam od dawna, ale nie zdecydowaliśmy się na to do tej pory, bo ja nie chciałam zrezygnować z pracy (której nienawidzę i która mnie wykańcza psychicznie), bo przecież wkrótce miałam być w ciąży i pójść na zwolnienie lekarskie. Jednak zdecydowaliśmy nie czekać. Mój mąż dostał dobrą pracę, dzisiaj podpisaliśmy umowę na mieszkanie z pięknym ogrodem, a pod koniec miesiąca ja składam wymówienie z pracy i uciekamy z dużego miasta. Jestem mega szczęśliwa. Poszukam nowej pracy, a jak w międzyczasie przyjdzie ciąża to będziemy mega szczęśliwi.
Trochę się rozpisałam, ale chciałam się podzielić moją radością.Paula_071, Koteczka82, Bella01, Sansivieria, sAnsa_28, Nadzieja22, baljov, agulineczka, sylvuś, Lady_Dior, vigry lubią tę wiadomość
05.01.2018 Aniołek 7t5d [*]
21.01.2019 Aniołek 9t6d [*] PJP
14.06.2019 Aniołek 8t [*] PJP
Obniżone białko Z -
Karolcia świetne wiadomości! Na pewno wszystko Wam się ułoży w nowym domku! Będziecie spełniać tam swoje marzenia!
Karolcia89 lubi tę wiadomość
-
Karolcia, fantastycznie! Trzeba realizowac plany i marzenia. Dziecko bedzie uzupelnieniem tego. A ogrodek z pewnością sie przyda gdy maluch bedzie na swiecie.
Ja dzisiaj wzielam sie za porzadki w szafie. Zimowe rzeczy w koncu pochowalam, spakowalam tez wielka torbę ciuchow ciazowych, mialam nawet nierozpakowane przesylki z hm z ciuchami ciazowymi ktore zamowilam w grudniu. Wszystko jest w górnej szafie. Co ma byc to bedzie, wycuagnelam sukienki w rozmiarach 34-36 i ciesze sie wiosnaKarolcia89, sAnsa_28, vigry lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Dokładnie, co ma być to będzie! Ważne co tu i teraz
ja niestety ostatnie swoje półtorej roku życia układałam pod ciążę i teraz kiedy postanowiliśmy zrobić ten krok poczułam się jakoś tak lekko.
Paula_071 lubi tę wiadomość
Obniżone białko Z -
Ja tez wrocilam do pracy po macierzynskim z mysla, ze po roku zachodze w ciaze. Udalo sie idealnie, ale niestety skonczylo sie jak u każdej tutaj. Gdyby nie plany drugiego dziecka juz by mnie tu nie bylo. Daje nam pol roku. Jesli sie nie uda to po wakacjach zaczynam wysylac cv.13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Mam nadzieję, że w tym czasie zajdziesz w tą upragnioną ciąże. Kto wie, może już w niej jesteś
trzymam mocno kciuki.
Dziękuję Wam kochane za wszystkie polubienia. Rozumiem, że trzymacie za nas kciukiPaula_071 lubi tę wiadomość
Obniżone białko Z -
Nie mogę sobie znaleźć miejsca w domu po tym co się wydarzyło
Dlaczego kobieta musi tyle przeżyć??eh Życzę wam dziewczynki do szybkiego powrotu do rzeczywistości i w końcu doczekania sie największego skarbu jakim jest dziecko.
Trzymam za was wszystkie kciuki .
Palisia126 -
Palisia126 wrote:Nie mogę sobie znaleźć miejsca w domu po tym co się wydarzyło
Dlaczego kobieta musi tyle przeżyć??eh Życzę wam dziewczynki do szybkiego powrotu do rzeczywistości i w końcu doczekania sie największego skarbu jakim jest dziecko.
Trzymam za was wszystkie kciuki .
Każda z nas się tego cudu doczeka, nie może być inaczej :*