Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Gos będzie dobrze
dzidzia łądnie rośnie statystyki na bok a i tak są super
Gos77 lubi tę wiadomość
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Gos super :*
Bella wypytaj się o wszystko :*Gos77, Bella01 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, przepraszam, ale pojawilyscie mi sie dzis w kontekscie wyszukiwań pappa. Podpowiedzcie prosze: wg usg tydzien temu bylam 10t3d, czyli dzis 11t3d. Usg 11-14 mam we wtorek za tydzien. Kiedy moge zrobic test z krwi?Jak najblizej usg czy teraz juz?Bo na wyniki chyba troche sie czeka?Przepraszam, ze sie Wam wcielam :o
-
Ja miałam pobraną krew w dniu USG.
Kazik, urodzony 20.11.2018. Nasz największy CUD
Aniołek [*] 08.2017
11.2017 - biochemiczna
41 lat....
MTHFR - obie hetero, oniżone białko S.
Obie ciąże po IUI
Kariotypy OK, nasienie super
Hashi, wysoka prolaktyna - unormowane -
Tak, jestem juz po wizycie. Pierwsze co sprawdziłam, to opinie na temat doktorka
Byly dobre i sporo bylo ich, to dobrze.
Jajo jest, cialko zolte jest, zarodek jest, wg lekarza cos pulsuje, jednak nie potwierdzil w 100%. Wyszlam znowu z pozytywnym nastawieniem. Moze jednak sie uda? Modlę sie caly czas.
Dziekuje dziewczyny za wsparcie i otuche, to wy dalyscie mi nadzieję, ktora jeszcze trwa.
Ps, zarodek na sprzecie niemierzalny, bo mnierzy od 6,4mm (tak jaak mówię sprzet gorszy). Ale gdzies 3-4mm.bondzik007, Paula_071, Lady_Dior, Karolcia89, Nadzieja22, sAnsa_28, Dorola31, Koteczka82, SiSi111, Dooti, admiralka, baljov, Enii, sylvuś lubią tę wiadomość
Ty jesteś jeden Święty, Panie Boże, który cuda czynisz (Ps 77,15). -
Bella01 super ! ! ! ! Po takich przeżyciach mam nadzieje, ze już będzie tylko dobrze.
Gos gratulacje z powodu wynikow:)
Agulineczka gratulacje
Ja dziś zrobiłam ponownie betę i przyrasta ładnie:)
14.05. 1023
16.05. 2400
Dziewczyny czy warto mieć gina na nfz? Jak by któraś mogła z grubsza opisać badania jakie się po kolei wykonuje w ciąży bylaym wdzieczna. Ja mam obu prywatnych, w tym jeden na pakiet medyczny w pracy.Bella01, Paula_071, Nadzieja22, aLunia, Koteczka82, baljov lubią tę wiadomość
-
Bella super!
cały czas o Tobie myślałam! To kiedy teraz masz się wstawić?
Bella01 lubi tę wiadomość
-
Gos super! Jednak wiek sporo robi, juz nie pamietam jakie ja mialam ryzyko podstawowe, ale z tego co kojarzę to trisomii 21 chyba cos okolo 1:490. Cieszę sie, ze skorygowane wyszlo u Ciebie dobrze. Czas odetchnac!
Bella widzisz! Jeszcze niczego nie przekreslaj. Oby to byly tylko ciezsze poczatki.
Jaszmurka ja nie robilam pappa, ale lekarz powiedzial, ze krew mozna pobrac obojetnie kiedy (oczywiscie w okresie, w ktorym robi sie prenatalne). On zalecal wczesniej, tak, zeby na usg miec juz wynik. Po usg powiedzieli mi, ze jesli bym.zechciala moga jeszcze pobrac krew. Takze nie ma znaczenia czy przed, w trakcie, czy po usg byle max do konca 13tygSynek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
MonaLiza gratuluję przyrostu bety
Ja nie chodze na NFZ. Z badan.na poczatku to:
Mocz
Morfologia
Glukoza na czczo
VDRL
HBs Ag
AntyHCV
Anty HIV
Toxoplazmoza IgG i IgM
Rozyczka IgG i IgM
Grupa krwi (jesli brak udokumentowanej) + przeciwciala przeciwerytrocytarne
TSH
Pozniej co wizyte praktycznie mocz i morfologia
Pozniej krzywa cukrowa, cytologia, GBSSynek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Bella01 ale mnie uradowałaś
Na pewno będzie dobrze ja innej opcji nie przewiduję hihi
Zobaczysz kochana :*
-
Bella, to cudownie. Cały czas o Tobie myślałam:)
MonaLisa cieszę się, że u Ciebie beta ładnie przerastaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2018, 18:05
05.01.2018 Aniołek 7t5d [*]
21.01.2019 Aniołek 9t6d [*] PJP
14.06.2019 Aniołek 8t [*] PJP
Obniżone białko Z -
Bella, to bardzo optymistyczne wieści!
Kazik, urodzony 20.11.2018. Nasz największy CUD
Aniołek [*] 08.2017
11.2017 - biochemiczna
41 lat....
MTHFR - obie hetero, oniżone białko S.
Obie ciąże po IUI
Kariotypy OK, nasienie super
Hashi, wysoka prolaktyna - unormowane -
Bella wiedziałam , ze za szybko byłą panika :* super
Co do prenatalnych na nfz to są punkty kto się kwalifikuje , z tego co wiem to po 35r życia chyba , poronieia nawykowe , wczesniejsza strata z wadą płodu lub dziecko urodzone z wadą , wady w najblizesz rodzinie ale to bys musiała poczytacBella01 lubi tę wiadomość
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych