Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Karmelkovaa wrote:dało się to powiem jak urodze terminowo zdrowe bebji :)na razie z tyg na tydzień , to zakłuje w brzuchu to w pochwie to coś i strach
Mały cud 2740 g i 49 cm (35t+4)
5 aniołków 10.2016 5tc; 04.2017 5tc; 07.2017 5tc; 02.2018 5 tc; 08.2018 4tc
przegroda - już OK, KIR BX - OK; fDNA - 8.95% - OK NK 18,63%-14,5% , Pai-1 hetero , mthfr 677 hetero
Angelius Provita -
Ważne , że beta rośnie zobaczysz co powie lekarz przy takiej becie coś powinien wypatrzeć już u mnie był zarodeczek" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Mamaaniolka, faktycznie prog niski, zagadaj z ginem nad zwiększeniem dupka albo dodaniem luteiny. A beta prawidłowa O której masz jutro wizytę?
Admiralka, Ty już po wizycie?
Halo Dziewczyny Piszcie co u Was.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2018, 13:24
-
Ja wizytuję w sobotę wczoraj przed snem poczułam pierwsze puknięcia bobaska jak piłka odbita od ściany hihi takie bańki cudowne
MonaLiza, admiralka, Koteczka82, Nadzieja22, SiSi111 lubią tę wiadomość
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Karmelkova pozytywnie zazdroszczę Trzymam kciuki za Ciebie :*
Ja chyba mam płodne, albo to tak hormony szaleją. Od kilku dni kłuje mnie konkretnie prawy jajnik, zalewa mnie śluz, na męża mam nieziemską ochotę i szyjka też na dobrej pozycji. Zobaczymy, co to się wykluje. Aż dziwne byłoby, jakby się pojawiła naturalna owulacja. Jutro idę do gina po przedłużenie L4, może zobaczy co tam się dzieje.
A dzisiaj byłam na tych zleconych badaniach, ale na niektóre wyniki muszę poczekać dłużej.Karmelkovaa lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualnyMamaaniolka wrote:Teraz tak 75 % a wczesniej tak duzo roslo ponad 100% ,, co o tym myslicie? Jutro wizyta tak sie boje
u mnie na początku beta rosla po 120 %, a pozniej przy duzych wartosciach tez zwolnila do 70-80, ale to nadal norma takze spokojnie -
U mnie od poczatku niecałe 80 potem 75 % nigdy 100 ani ponad 100 więc nie ma zasady chyba ważne aby była w normie
Alex no po tym co piszesz to wyglada na płodne" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Jesteśmy po wizycie, wszystko jest w porządku Ta taśma niestety wciąż jest, no ale z Malutką wszystko jest w porządku. Ma jakieś 13-14cm i waży 200g No i już na 100% dziewczynka.
Mała leży już główką w dół, zupełnie jakby chciała wychodzić
Szyjka długa na 4cm! Łożysko na przedniej ścianie, więc za ruchami jeszcze sobie poczekamy. Zwiększona dawka żelaza, no i wciąż kontrolujemy cukier. Ale ogółem wszystko jest DOBRZE
Za 4 tygodnie widzimy się na połówkowych I póki co mamy zielone światło na jakiś krótki lot samolotem - jeśli dorwiemy jakieś last minute Ale to jeszcze będzie jedna wizyta przed naszym urlopemTosia2323, alex0806, Nadzieja22, Koteczka82, Applejoy, SiSi111, Paula_071, Bella01, bondzik007, Ani1234, agulineczka lubią tę wiadomość
-
Tylko nie wiem teraz czy czekać na kolejny cykl, czy próbować działać Bo ja nigdy nie miałam naturalnej owulacji, więc oboje z mężem się śmiejemy, że to jak znaleźć jednorożca w moim przypadku. Ale może coś się poprzestawiało, TSH mi spadło na niecałe 0,9... może coś się odblokowało, albo to fałszywe nadzieje tylko.
Jutro idę do gina, po to L4, ale mam taką ochotę wykorzystać dzisiaj męża, że muszę się wstrzymać chyba... Bo nie wiem, czy nie zechce zrobić USG albo cytologii
Admiralka wielkie gratulacje Miło czytać tak dobre wieściWiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2018, 14:29
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Admiralka gratuluję dobrych wieści i trzymam kciuki żeby było dobrze aż do porodu
admiralka lubi tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
alex0806 wrote:Tylko nie wiem teraz czy czekać na kolejny cykl, czy próbować działać Bo ja nigdy nie miałam naturalnej owulacji, więc oboje z mężem się śmiejemy, że to jak znaleźć jednorożca w moim przypadku. Ale może coś się poprzestawiało, TSH mi spadło na niecałe 0,9... może coś się odblokowało, albo to fałszywe nadzieje tylko.
Jutro idę do gina, po to L4, ale mam taką ochotę wykorzystać dzisiaj męża, że muszę się wstrzymać chyba... Bo nie wiem, czy nie zechce zrobić USG albo cytologii
Admiralka wielkie gratulacje Miło czytać tak dobre wieści
Ja bym nie czekała tylko wykorzystała męża a nóż widelec się uda i będzie szczęścieMichałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
nick nieaktualny
-
admiralka wrote:Jesteśmy po wizycie, wszystko jest w porządku Ta taśma niestety wciąż jest, no ale z Malutką wszystko jest w porządku. Ma jakieś 13-14cm i waży 200g No i już na 100% dziewczynka.
Mała leży już główką w dół, zupełnie jakby chciała wychodzić
Szyjka długa na 4cm! Łożysko na przedniej ścianie, więc za ruchami jeszcze sobie poczekamy. Zwiększona dawka żelaza, no i wciąż kontrolujemy cukier. Ale ogółem wszystko jest DOBRZE
Za 4 tygodnie widzimy się na połówkowych I póki co mamy zielone światło na jakiś krótki lot samolotem - jeśli dorwiemy jakieś last minute Ale to jeszcze będzie jedna wizyta przed naszym urlopem
Gratuluje! U nas z kolei na 80% chlopak
Jakie masz wyniki, ze żelazo bierzesz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2018, 15:00
Kazik, urodzony 20.11.2018. Nasz największy CUD
Aniołek [*] 08.2017
11.2017 - biochemiczna
41 lat....
MTHFR - obie hetero, oniżone białko S.
Obie ciąże po IUI
Kariotypy OK, nasienie super
Hashi, wysoka prolaktyna - unormowane -
Gos77 wrote:Gratuluje! U nas z kolei na 80% chlopak
Jakie masz wyniki, ze żelazo bierzesz?
Nie mam teraz przed sobą wyników, ale hemoglobina w dolnej granicy - choć wciąż w normie, więc mój lekarz trochę nadwrażliwy
Ostatnio też mialam nisko i dostałam żelazo na receptę, a teraz jest jeszcze niżej więc mam zaleconą podwójną dawkę. -
Admiralka gratuluję dziewczynki ! kup w aptece sok z pokrzywy super stabilizuje hemoglobine , dziewczyny całą ciaze pija i problemów nie ma ja czasami tez napije bo to tylko 50ml dziennie , ale teraz nie pije bo w prenatalu mam duzo zelaza i hemoglobina 13 ostatnio .
My to się już znamy z innego forum też ;*
Alex jak masz leki wiesz co brać po owulacji czy od testu to też bym zaszalała
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2018, 16:29
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...