Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie mega smutek mega spadek temperatury. Wiem ze przez te nieregularne godziny mierzenia i przez to mam góry i doliny, ale martwi mnie to. Sama już niewiem co mam myśleć, pewnie dostane @.
Jestem tak zmęczona i na dodatek coś mi się stało w lewą stopę i nie mogę z bólu. Płakać się chce :'(
Miałam też dziwny sen, śniło mi się ze karmiłam dziecko, nie było by nic dziwnego tylko ze karmiłam cudze dziecko. Nakarmilam, poczekałam aż mu się odbije, a potem taką kupę zrobił ze aż przez sen to poczułam Niewiem pierwszy raz śniło mi się coś takiego. Chyba już za dużo myślę. -
nick nieaktualnyHej kochane
Jacqueline a zrobiąłs dzisiaj te badania mam nadzieje?
super,ze bedziecie miec swój domek az troche zazdroszcze bo my mieszkami z tesciowa i niby jest ok ale wiadomo sami to sami!!!!
Mamuski nasze młode jak sie czujecie?
Blondyna ja mysle tak jak Maggi,ze u Ciebie to zmeczenie jest musiałabys troche odpoczac
tule mocno i zycze sił i oby noga przestała bolec
a sen no cóz sny bywaja naprawde dziwaczne !!!
A co u reszty naszych kolezanek????
My z mezem wyjezdzamy na weekend ale ja wróce dopiero we wtorek i kochane nie martwcie sie jak mnie nie bedzie bo tam mam słaby dostep do neta a po drugie wiadomo jak w gosciach jest
W poniedziałek robie posiewy i strasznie sie boje,zeby tylko nic nie wyszło bo znów odsunie sie czas staran! wieczorem tego dnia ide do hematologa!
A jutro obiecałam tesciowej,ze uszykuje jeden obiad na sobote i zrobie ciasto bo bedzie miec gosci na te dni!
Wiec bede uwijac sie w kuchni
Buziaki dla kazdej z Was kochane -
Cześć ja siedzę w ogrodzie i pasę kury wypuscilam je z zagrody. Właśnie przyleciała pszczoła i usiadła mi na ręce planuje ogródek na przyszły rok.
Ja o snach się już nie wypowiadam -co jeden to glupszy
Miłego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 13:22
inessa, malika89, adora lubią tę wiadomość
córeczka 23.08.2015 [*] 6 tc
Gabrysia ur.27.06.2016
Hipotrofia, bezwodzie -
inessa - of course, że zrobiłam Nawet pani w laboratorium mnie poznała (a Pani to chyba tu była ze dwa dni temu?)
Krew leciała jak szalona do tej probówki, aż było słychać Jakby ktoś kran z mocnym ciśnieniem odkręcił
No cóż, wyniki zapewne będą jutro, skoro teraz tyle czekałam
Kupiłam sobie trzy testy, od jutra zaczynam sikać A co
Na marcówkach dziewczyna mi odpisała, że lekarz jej powiedział, że w ciąży musi być minimum 5ng/ml. Ahh co lekarz to opinia. Jeden jak widzi, że mieści się w widełkach dla fazy lutealnej (zazwyczaj od 2ng) to nie widzi problemu, a drugi już przy takim niewiele poniżej 15ng ładuje progesteron jak cukierki
Córki dziś nie posłałam do przedszkola, bo coś miała rano biegunke a i trochę na brzuszek cały czas narzeka, nie wymiotuje ani nie ma gorączki na szczęście12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
nick nieaktualnyBomblica tylko za duzo nie pracuj !!!!!
Jacqueline ciesze sie,ze poszłas na badanie
a wiem,ze co lekarz to opinia ale pierwszy raz słysze,ze w ciazy tak niski progesteron starczy to nawet w widełkach jest powyzje 18-20 ng !!!!
a potem sie dziwia,ze kobiety ronia wrwrwrwrw no ale i tak mysle,ze dzisiaj bedzie juz lepszy u Ciebie wynik jakos tak czuje
a córce zdrówka zycze teraz widze,ze panuja rózne paskudztwa paskudztwa
A co do sikania to na co dzien nie sikasz musisz isc do lekarza jakiegos
żarty zartami ale nie dziwie sie,ze chcesz testy robic hyhyhy !!!!Jacqueline lubi tę wiadomość
-
Zobaczymy co wysikam...może zamiast jednej kreski od razu trzy?
No wg tych norm mojego lab dla ciąży do 12 tygodnia to od 11ng, co i tak wydaje mi się nisko, dobrze żeby przynajmniej był te 15ng.
Albo będzie tak jak w Taxi - termometr nowej generacji, jedna kreska to dobrze, dwie kreski, oj fatalnie
Zmykam upichcić coś na obiad U mnie dziś zwyczajne schaboszczaki, choć może nie takie zwyczajne, z zapiekaną cebulką i posypane serem
U na ma ktoś tylko w niedziele wpaść i mam zamiar zrobić karkówkę w cebuli z pieczarkami...Jak dla mnie to pychooooota A nad resztą menu myśleinessa lubi tę wiadomość
12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
-
Wiecie co, ja zawsze dostawałam @ już pierwszego dnia, a dziś dziwnie, śluz z krwią i nie wiem co mam o tym myśleć brzuch boli, eh jak nie urok to sraczka... mam nadzieję, że do wieczora się rozkręciMama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
nick nieaktualny
-
Wiecie co ja też miałam dziwny sen... śniło mi się, że usłyszałam mega huk i wyglądam przez okno a na zakręcie multum krwi na drodzeMama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Inessko ale ja nie biorę żadnych hormonów, mogę stwierdzić, że na wkładce jest parę kropelek krwi, więc nie mogę zaliczyć, że to 1dc
Aż się popłakałam z bezsilności...Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Cześć Dziewczynki,
Dziękuję Wam za odpowiedzi w sprawie tego, jak liczyć początek @. Ja w sumie robię tak jak Wy, tzn. jako początek traktuję jednak taki konkretny "zalew". I tego będę się trzymać.
* * *
Piotruś...,
Myślę. Trzymam. Modlę. Wierzę. Mam nadzieję.
* * *
Martynka,
Jeśli to już ma być ta nieszczęsna @, to niech będzie i niech się rozkręci na dobre. Bo to będzie oznaczało nowy cykl, a nowy cykl to stymulacja (w którą ja osobiście bardzo wierzę, bo dzięki niej wszystko się u mnie zaczęło).
Trzymam, żeby było dobrze.
Inesska,
Nie poznałam Cię w pierwszej chwili w tym nowym image'u avatarowym Weselej się zrobiło.
Trzymam za wyniki posiewów i za udany imprezowy weekend
Jacquline,
A Ciebie proszę o dwie kreseczki! Trzymam kciuki, kochana!
I zdrowia dla Oli.
Blondynko,
Ja myślę tak jak Maggi, że jakiś odpoczynek by Ci się przydał. Myślisz, że jest jakaś szansa na to?
Bombla,
Czy Ty nie skopiowałaś jakiegoś wpisu z wiosny? "siedzę w ogrodzie", "pszczoła usiadła na ręce"... Czy mi się wydaje, czy za chwilę mamy listopad?
A propos Waszych snów, to... przynajmniej się uspokoiłam, że nie jestem nienormalna. Najwyraźniej wszystkie mamy nieźle narąbane do głów. Ja co jeden sen, to mam lepszy, heh. -
Tylko dziewczyny ja naprawdę nigdy tak nie miałam i nie wiem co się dzieje, jest już popołudnie to coś się nie rozkręca... a boli mnie brzuch jak cholera nie wiem co mam robićMama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
nick nieaktualnyMartynko mi chodziło o to,ze hormony jeszcze sie do konca mogły sie nie unormowac po poronieniu czasami do poł roku organizm wraca do siebie
mi po poronieniach na poczatku wydłuzył sie cykl i to bardzo by zwykle miałam co 26-27 dni a po miałam nawet co 32-34 dni na mnie gdy miałam cykle jak w zegarku to było tak sobie.Mysle,ze jak chcesz wywołac okres zrób sobie goraca kapiel zwykle od razu przychodzi!
-
Marynko - mnie w poprzednim cyklu tak mocno brzuch bolał od rana, było delikatne plamienie, dopiero na sam wieczór coś więcej A nigdy bóli takich mocnych nie miałam zanim mnie porządnie nie zalało
Może jeszcze się namyśli i rozkręci jak ma być @? Do wieczora jeszcze trochę czasu12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
-
Inessko dla mnie to było dziwne, bo nigdy tak nie miałam... mi też się @ wydłużyły zawsze miałam co 27, potem co 29, ostatnio miałam co 27 a teraz to już nie wiem dziś mam 30dc... bardzo mnie boli, i chyba z nerwów zaczynam się cała trząść...
Wiem, że panikuje i przepraszam, że w koło piszę o tym samym :'(Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Jeszcze dzisiaj idę do pracy, a jutro już wolne. Jeden dzień, bo w sobotę znowu idę do pracy tylko ze na popołudnie.
Dłuższe wolne hmmm to wszystko zależy od testowania, jak będzie pozytywnie to tego samego dnia idę na odpoczynek dłuższe wolne. Jak nic z tego nie wyjdzie no to cóż dalej będę chodzić do pracy, bo tyle nie myślę o wszystkim. Zmęczenie fakt, jest i to spore ale miejmy nadzieję że @ się nie pojawi tylko wykres w zieleni, mimo spadku temperatury nadal mam nadzieje
Dziękuję kochane dziewczyny za wsparcie i za to ze się martwcie, chociaż Wy, chociaż ktoś się martwi o mnie
Buziaki dla Was :-* :-* :-*Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 15:11