Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyElaria wrote:Pomocy! Córkę ukąsił komar i ma spuchnięte ramię naprawdę mocno! Tydzień temu miała to na nodze. Schodziło 5 dni. Teraz ma ramię czerwone, twarde, spuchnięte, oczywiście swędzi bardzo. Co poradzić? Nie mam w domu wapna. Wyślę męża do apteki, ale co może jeszcze kupić?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2016, 09:45
-
Elaria wrote:Pomocy! Córkę ukąsił komar i ma spuchnięte ramię naprawdę mocno! Tydzień temu miała to na nodze. Schodziło 5 dni. Teraz ma ramię czerwone, twarde, spuchnięte, oczywiście swędzi bardzo. Co poradzić? Nie mam w domu wapna. Wyślę męża do apteki, ale co może jeszcze kupić?
Nie pamietam ile ma twoja córeczka??..jak jest juz wiekszym dzieckiem to daj zyrtec posmaruj fenistilem i zrob chlodny oklad na obrzek
aniołek 01.02.2016r -
Gaduaaa wrote:verkano samo u mnie się oczyściło... też się cieszę że bez zabiegu obyło..
Nie musialam chodzic do pracy ze swiadomoscia, że rozkrwawie sie nei wiadomo kiedy i nie wiadomo jak.. że bedzie bolalo itp.
aniołek 01.02.2016r -
Jagna 75 wrote:Kurcze jestem trzeci dzien na antykach i zle sie na nich czuje,a pomydlec ze kiedys bralam je przez kilka lat i nic mi po nich nie bylo.Fakt mialam inne ale zero ubocznych objawów.Mam nadzieje ze miną
aniołek 01.02.2016r -
nick nieaktualnylaila_25 wrote:Wiecie co...ja to wolalam miec zabieg.. przynjamniej nastawilam sie, wiedzialam kiedy itp
Nie musialam chodzic do pracy ze swiadomoscia, że rozkrwawie sie nei wiadomo kiedy i nie wiadomo jak.. że bedzie bolalo itp. -
Gaduaaa wrote:a ja mam zagadkę....
przez 10 mcy starań o naszą fasolkę, brałam tylko kwas foliowy... kiedy zaszłam w ciąże zaczęłam brać fembion1, jednak kiedy poroniłam.. wymyśliłam sobie że będę brała elvit pronatal bo nie ma jodu... a jod nie jest wskazany przy hashimoto.... no i od kilku dni biorę ten elevit... ale zaczęła mnie zastanawiać moja że tak powiem kupa... bo zmieniła kolor.. wiem że przez żelazo... i zaczełam dociekać... elevit ma 60mg żelaza... fembion nie ma w ogóle... falvit ma 20mg... kazdy inny suplement z żelazem ma 20mg... skad taka duża dawka w elevicie? i czy to nie jest za dużo ?! jeśli nie mam niedoboru.. nie jestem w ciąży to czemu tam tyle tego żelaza naładowali? i elevit jest wskazany już przy staraniach... czy któraś z Was jest mi to w stanie wytłumaczyć?Antoś IVF,Julisia natural
-
Elaria wrote:Pomocy! Córkę ukąsił komar i ma spuchnięte ramię naprawdę mocno! Tydzień temu miała to na nodze. Schodziło 5 dni. Teraz ma ramię czerwone, twarde, spuchnięte, oczywiście swędzi bardzo. Co poradzić? Nie mam w domu wapna. Wyślę męża do apteki, ale co może jeszcze kupić?Antoś IVF,Julisia natural
-
laila_25 wrote:Wiecie co...ja to wolalam miec zabieg.. przynjamniej nastawilam sie, wiedzialam kiedy itp
Nie musialam chodzic do pracy ze swiadomoscia, że rozkrwawie sie nei wiadomo kiedy i nie wiadomo jak.. że bedzie bolalo itp.
w piątek po południu dostałam różowego śluzu a wieczorem już był śluz z niteczkami krwi.. nad ranem pojechałam na pogotowie i tak się "rozlałam" i o.... i po kilku godzinach w szpitalu zrobiono mi usg i już jajo było puste...FabianCyprian
Tymuś
-
Coconue wrote:Hej Dziewczynki,
Dawno się nie odzywałam... u nas teraz w temacie castorama, leroy, ikea, obi i praktiker.... cale dnie zajmuje mi wyszukiwanie materialow do domu, projektowanie poszczegolnych pomieszczen itp. Nie potrafie sobie wyobrazic jak by to wszystko wygladalo jakbym chodzila do pracy. Looo matko. W 2 miesiace chcemy wykonczyc dom...to szalejemy.
A ciazowo... mhhh. W tym tygodniu pierwszy raz poczulam ruchy Groszka. Dalej sie ukrywa, za 1,5 tyg mamy prenatalne nr 2. Czuje sie ok, troche mecza mnie te wyprawy do sklepow ale dajeny rade.
Buziaki dla Was wszystkich.
A M@linka kiedy ty wizytujesz?Odezwij sie kochana jak sie czujesz?Wyjechalas gdzies bo chyba zniknèlas na momentCoconue lubi tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
Hej Hej Jagienka - ja wizytuje teraz w środe najbliższą. Mało sie udzielam poniewaz w końcu odżyłam
i nareszcie zaczęłam wiecej czasu spedzac na róznych aktywnosciach i poza domem i łóżkiem
czuje sie teraz wspaniale. Czekam z niecierpliwością na pierwsze ruchy DOminisia
cały czas trzymam za Was kciuki kochane i z niecierpliwością oczekuję kolejnych zafasolkowanych na tym wątku naszym magicznym
Niebieskaa, Elaria, gama lubią tę wiadomość
-
laila_25 wrote:co bierzesz Jagna? Ja bralam Yaz wiele lat.. bylo zupelnie ok na nim.
Teraz przed IVF biore Marvelon,mam nadzieje ze przejdà objawy bo strasznie sie czuje.Antoś IVF,Julisia natural
-
M@linka wrote:Hej Hej Jagienka - ja wizytuje teraz w środe najbliższą. Mało sie udzielam poniewaz w końcu odżyłam
i nareszcie zaczęłam wiecej czasu spedzac na róznych aktywnosciach i poza domem i łóżkiem
czuje sie teraz wspaniale. Czekam z niecierpliwością na pierwsze ruchy DOminisia
cały czas trzymam za Was kciuki kochane i z niecierpliwością oczekuję kolejnych zafasolkowanych na tym wątku naszym magicznym
Mam nadzieje ze wizyta bedzie pelna dobrych wiesci.Odpocznij od nas ale czasem zagladaj bo tez sie martwimy dluzszą ciszà
M@linka lubi tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural