Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Moge i ja dodać mojego smoka
Nie wiem czy umiem dodać....
http://www.fotosik.pl/zdjecie/usun/6QHQMMrKCFV8f0_FZX5RmUta8QMYL8Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2016, 12:52
W życiu bywają noce i dnie ale bywają też niedziele...
Ja swoją już dostałam od losu:)
"https://www.suwaczki.com/tickers/iv09gu1r4bn550rd.png" -
Dziewczyny tak jak kiedyś pisałam -mało pisze,dużo czytam ale bardzo Wam kibicuje!!!
AnnaK ogromnie się cieszę że u Ciebie OK
Malinka , Niebieska z Wami całym sercem- Chrupki cudowne!!!!
Jagienka gdybys miała jakies pytania-zapraszam ,przeszłam 3 procedury(2,5 dokładnie)Kciuki za Ciebie zaciśnięte na maxa-super że się zdecydowaliście.
Wszystkim Pozostałm - cudownego dnia !!!Niebieskaa, M@linka lubią tę wiadomość
W życiu bywają noce i dnie ale bywają też niedziele...
sylvuś wrote:Dziewczyny tak jak kiedyś pisałam -mało pisze,dużo czytam ale bardzo Wam kibicuje!!!
AnnaK ogromnie się cieszę że u Ciebie OK
Malinka , Niebieska z Wami całym sercem- Chrupki cudowne!!!!
Jagienka gdybys miała jakies pytania-zapraszam ,przeszłam 3 procedury(2,5 dokładnie)Kciuki za Ciebie zaciśnięte na maxa-super że się zdecydowaliście.
Wszystkim Pozostałm - cudownego dnia !!!pewnie bede miec jakies pytania do ciebie..
A czemu te ostatnie tylko polowa?Co sie stalo?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2016, 13:50
Antoś IVF,Julisia natural
-
Jagna - a jeśli można wiedzieć to jakie skutki uboczne już odczuwasz? Bo to dopiero dwie tabletki, tak?
Ja po urodzeniu córki przez rok brałam Lesinelle, czułam się świetnie, nie miałam żadnych skutków ubocznych, to był moje pierwsze i jedyne tabletki do tej pory. A skończyłam brać wtedy bo nie mieli w hurtowniach.
Teraz lekarz przepisał mi Microgynon 21, najpierw coś innego napisał, ale potem na to zmieniił bo mówił, że będzie miało mniejszy wpływ na krzepliwość krwi.
Zastanawiam się czy ja w ogóle powinnam brać antykoncepcję hormonalną, skoro przeciwwskazaniem jest arytmia/migotanie przedsionków, a u nas jest spore rodzinne obciążenie, bo babcia mocno chorowała na serce i coś ok. 60 r. życia doszła jej arytmia, tata ma raptem 52 lata i tez choruje na arytmię.12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
nick nieaktualny
-
_Abby_ wrote:Piękna frecia
przedstawiam Króla Fredek z krainy kredek;) Toffi w całej okazałości!
Jagna przy III niestety nie było transferu, nie zapłodniły się komórki, ale zaraz po zaszłam naturalniechoc na krótko...
Już przyjmuje zaproszenie:)W życiu bywają noce i dnie ale bywają też niedziele...
Dziewczyny ja od 16 ! roku życia wcinałam tabletki anty. Przez prawie 8 lat.. I tak się zastanawiam czasem czy teraz nie odczuwam tego skutków..
Zaczełam je brac bo mialam bardzo, skrajnie wręcz bolesne miesiączki. No i miałam 16 lat.. jak zaczełam współżyć. No i na tyle byłam ogarnięta, że dziecko nie wchodziło w grę. a tabletki rozwiązywały mój problem.
potem chciałam przerwać brać. i nagle bach ! wielka torbiel na jajniku. i znowu tabletki i było ok. a teraz od listopada nie biorę.. prawie rok. i ogólnie torbiele nie wróciły .. ale dziecka też nie ma.Fasolka [*] 6t (06.05.2016)
Biochemiczna (09.2016)
Lileczka - 24.10.2017 nasz cud
'Nadal byłam na etapie zachwycania się wizją, w której tuliłam do siebie śliczne niemowlę.' ♥
-
Jacqueline wrote:Jagna - a jeśli można wiedzieć to jakie skutki uboczne już odczuwasz? Bo to dopiero dwie tabletki, tak?
Ja po urodzeniu córki przez rok brałam Lesinelle, czułam się świetnie, nie miałam żadnych skutków ubocznych, to był moje pierwsze i jedyne tabletki do tej pory. A skończyłam brać wtedy bo nie mieli w hurtowniach.
Teraz lekarz przepisał mi Microgynon 21, najpierw coś innego napisał, ale potem na to zmieniił bo mówił, że będzie miało mniejszy wpływ na krzepliwość krwi.
Zastanawiam się czy ja w ogóle powinnam brać antykoncepcję hormonalną, skoro przeciwwskazaniem jest arytmia/migotanie przedsionków, a u nas jest spore rodzinne obciążenie, bo babcia mocno chorowała na serce i coś ok. 60 r. życia doszła jej arytmia, tata ma raptem 52 lata i tez choruje na arytmię.Antoś IVF,Julisia natural
-
ruda9215 wrote:Dziewczyny ja od 16 ! roku życia wcinałam tabletki anty. Przez prawie 8 lat.. I tak się zastanawiam czasem czy teraz nie odczuwam tego skutków..
Zaczełam je brac bo mialam bardzo, skrajnie wręcz bolesne miesiączki. No i miałam 16 lat.. jak zaczełam współżyć. No i na tyle byłam ogarnięta, że dziecko nie wchodziło w grę. a tabletki rozwiązywały mój problem.
potem chciałam przerwać brać. i nagle bach ! wielka torbiel na jajniku. i znowu tabletki i było ok. a teraz od listopada nie biorę.. prawie rok. i ogólnie torbiele nie wróciły .. ale dziecka też nie ma.Antoś IVF,Julisia natural
-
Jagna - bo ja dziś rano czułam się nawet ok poza niewyspaniem, często się budziłam, pojechaliśmy z M wytłuc dziury na wentylację i trochę posprzątać, mają tynkarze niedługo przyjść. Chodzę w tą i z powrotem po schodach, a nagle zaczęło mi się jakoś słabo robić, hmm... Ja wzięłam na wieczór tabletkę, ale czy po jednej coś by mogło już być? No cóż, zobaczymy jak będzie dalej. Wcześniej jak brałam to zawsze na noc tabletki12.12.2017 - jestem
Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
sylvuś wrote:Tak dokładnie
przedstawiam Króla Fredek z krainy kredek;) Toffi w całej okazałości!
Jagna przy III niestety nie było transferu, nie zapłodniły się komórki, ale zaraz po zaszłam naturalniechoc na krótko...
Już przyjmuje zaproszenie:)sylvuś lubi tę wiadomość
-
laila_25 wrote:Wczesniej też robiłam testy nawet po zakladanej owulacji i zawsze byly ujemne.. wiec moze cos znaczy
oby oby...
-
Jagna 75 wrote:Ostatnio cykl wstecz @ spoznila die dwa dni,w terminie @ zrobilam ovulacyjny i byl pozytyw,bo slyszalam ze na nich tez wychodzi hcg,jednak malpiora przyszla tak wiec tylko narobilsm sobie nadzieji
Jagna 75 lubi tę wiadomość
aniołek 01.02.2016r -
Jagna 75 wrote:To jeszcze sporo czekania &&
aniołek 01.02.2016r