X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Zarodek
Odpowiedz

Zarodek

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Ladybug7687 Koleżanka

Wysłany: 10 kwietnia 2024, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny. Zarodek u mnie długo się nie pojawiał. W końcu pojawił się 27 marca i było bicie serca mial 3 mm. Dzisiaj inny lekarz nie widzi serca zarodek dalej 3 mm😪 Rozumiem że to koniec ciąży ale mam pytanie czy powinnam się jakoś zbadać żeby dowiedzieć się mozliwej przyczyny dlaczego zarodek się nie rozwinął?

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2024, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poczekaj, idź do innego lekarza, żeby potwierdzić.
    Jeśli poronisz, masz możliwość zbadania materiału genetycznie, za opłatą.
    Możesz sama też zrobić badania, na forum w wielu wątkach pojawią się wypisane.

• MariolkaBB Znajoma

Wysłany: 28 kwietnia 2024, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny zostało mi sie jedno opakowanie tabletek z mojego udanego zabiegu.
    Stosowałam je bedac w 9tygodniu ciaży i za pomoca tych tabletek doszło do wydalenia zarodka.
    Zaleta tych tabletek prócz skuteczności jest to ze można stosowac je dyskretnie
    w domu bez nadzoru lekarza. Jesli jest jakas dziewczyna w trudnej sytuacji ktora potrzebuje pomocy
    to chetnie odsprzedam tabletki oraz podziele sie doswiadczeniem z mojego zabiegu.
    Mi sie udało i Tobie również sie uda. Pokieruje Cie w dniu kuracji
    i podziele sie moim doświadczeniem. Kontakt 502-427-780
    RoH6FE.jpg

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ