X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Zarodek
Odpowiedz

Zarodek

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Ladybug7687 Koleżanka

Wysłany: 10 kwietnia 2024, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny. Zarodek u mnie długo się nie pojawiał. W końcu pojawił się 27 marca i było bicie serca mial 3 mm. Dzisiaj inny lekarz nie widzi serca zarodek dalej 3 mm😪 Rozumiem że to koniec ciąży ale mam pytanie czy powinnam się jakoś zbadać żeby dowiedzieć się mozliwej przyczyny dlaczego zarodek się nie rozwinął?

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2024, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poczekaj, idź do innego lekarza, żeby potwierdzić.
    Jeśli poronisz, masz możliwość zbadania materiału genetycznie, za opłatą.
    Możesz sama też zrobić badania, na forum w wielu wątkach pojawią się wypisane.

• MariolkaBB Znajoma

Wysłany: 28 kwietnia 2024, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny zostało mi sie jedno opakowanie tabletek z mojego udanego zabiegu.
    Stosowałam je bedac w 9tygodniu ciaży i za pomoca tych tabletek doszło do wydalenia zarodka.
    Zaleta tych tabletek prócz skuteczności jest to ze można stosowac je dyskretnie
    w domu bez nadzoru lekarza. Jesli jest jakas dziewczyna w trudnej sytuacji ktora potrzebuje pomocy
    to chetnie odsprzedam tabletki oraz podziele sie doswiadczeniem z mojego zabiegu.
    Mi sie udało i Tobie również sie uda. Pokieruje Cie w dniu kuracji
    i podziele sie moim doświadczeniem. Kontakt 502-427-780
    RoH6FE.jpg

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ