X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Zarodek
Odpowiedz

Zarodek

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Ladybug7687 Koleżanka

Wysłany: 10 kwietnia 2024, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny. Zarodek u mnie długo się nie pojawiał. W końcu pojawił się 27 marca i było bicie serca mial 3 mm. Dzisiaj inny lekarz nie widzi serca zarodek dalej 3 mm😪 Rozumiem że to koniec ciąży ale mam pytanie czy powinnam się jakoś zbadać żeby dowiedzieć się mozliwej przyczyny dlaczego zarodek się nie rozwinął?

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2024, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poczekaj, idź do innego lekarza, żeby potwierdzić.
    Jeśli poronisz, masz możliwość zbadania materiału genetycznie, za opłatą.
    Możesz sama też zrobić badania, na forum w wielu wątkach pojawią się wypisane.

• MariolkaBB Znajoma

Wysłany: 28 kwietnia 2024, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny zostało mi sie jedno opakowanie tabletek z mojego udanego zabiegu.
    Stosowałam je bedac w 9tygodniu ciaży i za pomoca tych tabletek doszło do wydalenia zarodka.
    Zaleta tych tabletek prócz skuteczności jest to ze można stosowac je dyskretnie
    w domu bez nadzoru lekarza. Jesli jest jakas dziewczyna w trudnej sytuacji ktora potrzebuje pomocy
    to chetnie odsprzedam tabletki oraz podziele sie doswiadczeniem z mojego zabiegu.
    Mi sie udało i Tobie również sie uda. Pokieruje Cie w dniu kuracji
    i podziele sie moim doświadczeniem. Kontakt 502-427-780
    RoH6FE.jpg

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ