X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje 7 tc, brak zarodka, beta hcg wzrost o 5% - czy poronienie jest już pewne? Pomóżcie :(
Odpowiedz

7 tc, brak zarodka, beta hcg wzrost o 5% - czy poronienie jest już pewne? Pomóżcie :(

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • klaudia95 Nowa

Wysłany: 9 maja, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak w tytule - 7tc, na usg 2 dni temu pęcherzyk ciążowy i żółtkowy, ale brak zarodka. Zlecona beta hcg co 48h - wynik? Wzrost tylko o 5%. Nie chce tracić tej ciąży :( Czy poronienie jest już pewne? :( Może jest nadzieja?

• promykk Autorytet

Wysłany: 10 maja, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    klaudia95 wrote:
    Jak w tytule - 7tc, na usg 2 dni temu pęcherzyk ciążowy i żółtkowy, ale brak zarodka. Zlecona beta hcg co 48h - wynik? Wzrost tylko o 5%. Nie chce tracić tej ciąży :( Czy poronienie jest już pewne? :( Może jest nadzieja?
    Nadzieja to zawsze jest, bo ciąża to nie matematyka. Ale lepiej być przygotowanym na stratę. 💔

Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze. 🤞🤞

10.2024 💔 9tc. p. zatrzymane, zabieg
    30.12.24 ⏸️
    NIFTY pro niskie ryzyka 🩷👧
    tp: 08.09.25 🍼🤞

preg.png
  • klaudia95 Nowa

Wysłany: 10 maja, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję za odpowiedź promyk.. ja chyba straciłam już nadzieję, bo wydaj się to nierealne, jakby mój organizm nie chciał tej ciąży.. pierwszy pozytywny test ciążowy w życiu i takie okropne chwile :( W środę mam ostateczne usg, zobaczymy.. ciekawe czy któraś miała podobnie z betą i było ok, chyba nie :(

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ