X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje 8 tydzień ciąży - łyżeczkowanie
Odpowiedz

8 tydzień ciąży - łyżeczkowanie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Dominika7 Nowa

Wysłany: 12 października 2020, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem w 8 tygodniu ciąży i na usg widać pęcherzyk ciążowy i pęcherzyk zoltkowy bez zarodka dostałam skierowanie do szpitala. Waham się czy pójść , byłam na 3 usg i nic nie wiem czy mam dalej czekać czy poddać się zabiegowi ;/
    Jak robiłam test ciążowy to w 4 tygodniu ciąży Beta HCG 2751 . Czy jest szansa ze zarodek się jeszcze pojawi ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2020, 14:33

• Gosiaczek Autorytet

Wysłany: 16 marca 2021, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak się skończyła Twoja historia?

Franuś 19.08.2014 👦🏻
    Edytka 29.08.2017👧🏼
    Przemuś 27.10.2021 👶
    Aniołki: 15/16.10.2013💔, 14.09.2016 💔👼
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ