X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Accard a krwiak
Odpowiedz

Accard a krwiak

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • aga2319 Ekspertka

Wysłany: 13 marca 2016, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :):):)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2017, 20:06

• Kajka Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej! Ja brałam acard i clexane (heparyna) od samego początku ciąży. W 10tc miałam jednorazowe plamienia spowodowane krwiakiem i odklejającą się kosmówką. Po paru tygodniach nie było śladu po krwiaku. Leki przeciwzakrzepowe nie miały na to żadnego wpływu :)

hchysek2bqhy3qiu.png[/url]
    ---
    One of the happiest moments in life is when you find courage to let go of what you can't change.
    Okruszek (*) 12 tc.
  • aga2319 Ekspertka

Wysłany: 14 marca 2016, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :):):)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2017, 20:07

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ