X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Amniopunkcja-czas czekania
Odpowiedz

Amniopunkcja-czas czekania

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • mmalibu Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2016, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ile czekałyście na wyniki amniopunkcji bez FISHa itp? Dzwonili jakoś wcześniej jesli wyniki był złe? Będe miala w Rudzie Śl, w Genomie.

relg6iyem5hi69f7.png
  • Agness27 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2016, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja czekałam 4 tyg z czego wynik byl juz po 3 tyg tylko dlugo wyniki nie dochodziły do mojej przychodni(droga pocztowa)

1usaanliuyw98z71.png
    km5sio4p65jd6igh.png
  • Blondi... Znajoma

Wysłany: 14 marca 2016, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie 22 dni kalendarzowe. Amnio robione w Genomie. Dzwoniłam kilka dni wcześniej(co dziennie) i mówili zawsze to samo: że to oni dzwonią z wynikami. Trzymam kciuki.

c505d76.png
  • Agsha Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A z fish ile sie czeka?

Olinek jest już na świecie - skrajny wcześniaczek z wadą nerek - ale dzielnie walczy!

f2wll6d8iksjyby0.png
  • Blondi... Znajoma

Wysłany: 19 marca 2016, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fish podobno 3-4 dni. Ale on daje wynik na 3 najpopularniejsze trisomie. Na pozostałe wyniki i tak trzeba czekać.

c505d76.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ