X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Amniopunkcja-czas czekania
Odpowiedz

Amniopunkcja-czas czekania

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • mmalibu Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2016, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ile czekałyście na wyniki amniopunkcji bez FISHa itp? Dzwonili jakoś wcześniej jesli wyniki był złe? Będe miala w Rudzie Śl, w Genomie.

relg6iyem5hi69f7.png
  • Agness27 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2016, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja czekałam 4 tyg z czego wynik byl juz po 3 tyg tylko dlugo wyniki nie dochodziły do mojej przychodni(droga pocztowa)

1usaanliuyw98z71.png
    km5sio4p65jd6igh.png
  • Blondi... Znajoma

Wysłany: 14 marca 2016, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie 22 dni kalendarzowe. Amnio robione w Genomie. Dzwoniłam kilka dni wcześniej(co dziennie) i mówili zawsze to samo: że to oni dzwonią z wynikami. Trzymam kciuki.

c505d76.png
  • Agsha Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A z fish ile sie czeka?

Olinek jest już na świecie - skrajny wcześniaczek z wadą nerek - ale dzielnie walczy!

f2wll6d8iksjyby0.png
  • Blondi... Znajoma

Wysłany: 19 marca 2016, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fish podobno 3-4 dni. Ale on daje wynik na 3 najpopularniejsze trisomie. Na pozostałe wyniki i tak trzeba czekać.

c505d76.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ