X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Arytmia serca u płodu
Odpowiedz

Arytmia serca u płodu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • kkoolloo91 Debiutantka

Wysłany: 17 marca 2015, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie. Wróciłam niedawno od lekarza i mam kolejny powód do zmartwień. Mała ma arytmie serca. Najpierw była biała plamka w lewej komorze, która po kilku tygodniach zniknęła a teraz to :/ dostałam skierowania do kardiologa do Łodzi, który ma się tym zająć. Wizytę mam za tydzień, nie wiem jak wytrzymam tyle czasu nie myśląc o tym.
    Czy miała któraś podobny przypadek który szczęśliwie się zakończył i może mi coś więcej o tym powiedzieć? Jestem w 28 tygodniu. Niedawno miałam bardzo męczący kaszel przez który całe noce się dusiłam, no i też sporo się denerwowałam przez problemy w domu. Lekarz mówi że to może być powodem. Nie wiem już sama :/

kkoolloo91
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ