X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Arytmia serca u płodu
Odpowiedz

Arytmia serca u płodu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • kkoolloo91 Debiutantka

Wysłany: 17 marca 2015, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie. Wróciłam niedawno od lekarza i mam kolejny powód do zmartwień. Mała ma arytmie serca. Najpierw była biała plamka w lewej komorze, która po kilku tygodniach zniknęła a teraz to :/ dostałam skierowania do kardiologa do Łodzi, który ma się tym zająć. Wizytę mam za tydzień, nie wiem jak wytrzymam tyle czasu nie myśląc o tym.
    Czy miała któraś podobny przypadek który szczęśliwie się zakończył i może mi coś więcej o tym powiedzieć? Jestem w 28 tygodniu. Niedawno miałam bardzo męczący kaszel przez który całe noce się dusiłam, no i też sporo się denerwowałam przez problemy w domu. Lekarz mówi że to może być powodem. Nie wiem już sama :/

kkoolloo91
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ