X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Arytmia serca u płodu
Odpowiedz

Arytmia serca u płodu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • kkoolloo91 Debiutantka

Wysłany: 17 marca 2015, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie. Wróciłam niedawno od lekarza i mam kolejny powód do zmartwień. Mała ma arytmie serca. Najpierw była biała plamka w lewej komorze, która po kilku tygodniach zniknęła a teraz to :/ dostałam skierowania do kardiologa do Łodzi, który ma się tym zająć. Wizytę mam za tydzień, nie wiem jak wytrzymam tyle czasu nie myśląc o tym.
    Czy miała któraś podobny przypadek który szczęśliwie się zakończył i może mi coś więcej o tym powiedzieć? Jestem w 28 tygodniu. Niedawno miałam bardzo męczący kaszel przez który całe noce się dusiłam, no i też sporo się denerwowałam przez problemy w domu. Lekarz mówi że to może być powodem. Nie wiem już sama :/

kkoolloo91
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ