Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje azs i ciążą
Odpowiedz

azs i ciążą

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Annite Przyjaciółka

Wysłany: 12 sierpnia 2024, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam pytanie za sto punktów, jaki lekarz podczas ciąży decyduje o podaniu jakiegokolwiek leku jeśli chodzi o nasilenie alergii i AZS?
    Alergolog prowadzący mówił na początku, że ginekolog, zaś ginekolog dziś odsyła do prowadzącego alergologa. Dodam, że jestem po odstawieniu dupilumabu i contrahistu ( około 2 miesiące temu ostatnia dawka).
    Skóra zaczyna żyć własnym życiem, a mnie dzisiaj trafił szlag po rozmowie z ginekologiem. Nie dostałam nawet pozwolenia na zwykłe wapno żeby choć trochę przestało swędzieć. Jutro będę dzwonić do alergologa, ale mam wrażenie że jeden na drugiego zwala odpowiedzialność, a ja za kilka dni nie wyjdę z domu bo będę jednym wielkim strupem.

Czy ktoś moze stosował również serię kosmetyków Atopicin do skóry atopowej https://atopicin.pl/produkt/zestaw/? Czy pomogły?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2024, 11:50

• Marta.R. Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2024, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz, choroby istniejące leczy lekarz prowadzący, a ciążę prowadzi lekarz ginekolog, to ma sens, to alergolog powinien wsiąść odpowiedzialność za leczenie twojej alergii

🧑 1985 🧒 1980

17.06.2022 Kacperek ❤️
    Kwiecień 2023 7tc Piotruś 😪
    27.09.2024 Nikodem ❤️
    Starania o trzecie dzieciątko maj 2025
    23.09.2025 dwie kreseczki 😃
    5+2 tc bhcg 5124,20 💪
    14.10. Zarodek 3.3mm jest ❤️
    6+3 tc bhcg 53075,30 nie zwolnila 💪 ❤️155
    04.11.25 9+1 tc 2.44cm ❤️161
    13.11.25 10+4 3.76cm ❤️
    27.11. 6.78cm prawdopodobnie córeczka 😍
    07.01. 18+3 284g ❤️
    21.01. 2 prenatalne 418g
    23+2 tc 637g i 149❤️
    29+4 tc 1564g cudownej dziewczynki
    36+5 tc 2914g czekam na ciebie ❤️
    38+4 Basia jest z nami, 2990g 50cm i 10 punktów
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wspólny cel zamiast presji, czyli jak dbać o relację podczas starań o dziecko

Starania o dziecko to wyjątkowy czas w życiu pary, który potrafi mocno zbliżyć, ale też wystawić związek na poważną próbę. Początkowa ekscytacja i spontaniczność seksu szybko ustępują miejsca kalendarzykowi dni płodnych oraz presji czasu. Wtedy bliskość przestaje przynosić przyjemność, a zamienia się w zadanie do odhaczenia. Kluczem do przetrwania tego okresu w harmonii jest zmiana podejścia. Zamiast skupiać się wyłącznie na celu, warto postawić na relację, bliskość i wzajemne wsparcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ