Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje azs i ciążą
Odpowiedz

azs i ciążą

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Annite Przyjaciółka

Wysłany: 12 sierpnia 2024, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam pytanie za sto punktów, jaki lekarz podczas ciąży decyduje o podaniu jakiegokolwiek leku jeśli chodzi o nasilenie alergii i AZS?
    Alergolog prowadzący mówił na początku, że ginekolog, zaś ginekolog dziś odsyła do prowadzącego alergologa. Dodam, że jestem po odstawieniu dupilumabu i contrahistu ( około 2 miesiące temu ostatnia dawka).
    Skóra zaczyna żyć własnym życiem, a mnie dzisiaj trafił szlag po rozmowie z ginekologiem. Nie dostałam nawet pozwolenia na zwykłe wapno żeby choć trochę przestało swędzieć. Jutro będę dzwonić do alergologa, ale mam wrażenie że jeden na drugiego zwala odpowiedzialność, a ja za kilka dni nie wyjdę z domu bo będę jednym wielkim strupem.

Czy ktoś moze stosował również serię kosmetyków Atopicin do skóry atopowej https://atopicin.pl/produkt/zestaw/? Czy pomogły?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2024, 11:50

• Marta.R. Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2024, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz, choroby istniejące leczy lekarz prowadzący, a ciążę prowadzi lekarz ginekolog, to ma sens, to alergolog powinien wsiąść odpowiedzialność za leczenie twojej alergii

🧑 1985 🧒 1980

17.06.2022 Kacperek ❤️
    Kwiecień 2023 7tc Piotruś 😪
    27.09.2024 Nikodem ❤️
    Starania o trzecie dzieciątko maj 2025
    23.09.2025 dwie kreseczki 😃
    5+2 tc bhcg 5124,20 💪
    14.10. Zarodek 3.3mm jest ❤️
    6+3 tc bhcg 53075,30 nie zwolnila 💪 ❤️155
    04.11.25 9+1 tc 2.44cm ❤️161
    13.11.25 10+4 3.76cm ❤️
    27.11. 6.78cm prawdopodobnie córeczka 😍
    07.01. 18+3 284g ❤️
    21.01. 2 prenatalne 418g
    preg.png
    Sanco: czekamy na zdrową księżniczkę ❤️
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy to nie wszystko: Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą.

Co najmniej dwa fakty na temat folianów i suplementacji przed ciążą naprawdę Cię tu zaskoczą. Zebraliśmy najczęstsze pytania naszej społeczności i na ich podstawie stworzyliśmy kompletny, oparty na badaniach przewodnik po mądrej suplementacji. Jeśli myślisz, że „zacznę brać coś po pozytywnym teście” - koniecznie sprawdź, dlaczego nauka mówi coś zupełnie innego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ