Badanie NIPT-powtórka
-
Na stronie badanienifty.pl jest wyraźnie napisane, że przyjmowanie leku Acard nie jest przeciwwskazaniem do wykonania genetycznych testów prenatalnych.
Skoro zadzwonili, że badanie trzeba powtórzyć, to zapewne we krwi którą pobrali od Ciebie było jeszcze za mało DNA dziecka żeby mogli to przebadać. Kilkukrotnie czytałam o takich sytuacjach tu na forum.
Nie stresuj się tylko poczekaj do kolejnego pobrania. -
Faelwen90 wrote:Na stronie badanienifty.pl jest wyraźnie napisane, że przyjmowanie leku Acard nie jest przeciwwskazaniem do wykonania genetycznych testów prenatalnych.
Skoro zadzwonili, że badanie trzeba powtórzyć, to zapewne we krwi którą pobrali od Ciebie było jeszcze za mało DNA dziecka żeby mogli to przebadać. Kilkukrotnie czytałam o takich sytuacjach tu na forum.
Nie stresuj się tylko poczekaj do kolejnego pobrania.
No i niestety kolejny raz Sanco nie wyszło. To jakiś dramat. Spróbuję jeszcze Nifty ale to chyba nie ma sensu
Ktoś był w ogóle w podobnej sytuacji? -
Avanti23 wrote:Oby Ci tym razem wyszło.
Ja zrobiłam Nifty i tym razem się udało.
A u Ciebie wiesz dlaczego nie wyszło? Za mało materiału w probówce czy za mało dna w materiale? -
SailorMoon wrote:No zobaczymy… liczę na to, że tak 🙈 szkoda po prostu tego straconego czasu.
A u Ciebie wiesz dlaczego nie wyszło? Za mało materiału w probówce czy za mało dna w materiale?
Nie mam pojęcia.
Ogólnikowo napisali.
Ale to dziwne bo Sanco potrzebuje najmniej "materiału". -