Badanie subpopulacji limfocytów krwi obwodowej (immunofenotyp)
-
Finezja poszukaj raczej na różu-starając sie z pomocą medyczną...
Tam jest pewnie duzo dziewczyn co robilo.A dlaczego masz to zrobic jak juz w ciazy jestes? Myslalam,ze to raczej przy staraniach sie robiFinezja19 lubi tę wiadomość
-
Ja robiłam. Niby wyszło w widełkach, ale od lekarza prowadzącego usłyszałam, że jak na ciążę zbyt dużo (wcześniej dwie ciąże biochemiczne). Przez miesiąc sterydy, ponowne badania. Zwiększono dawkę. Po pół roku zaszłam w ciążę, ale niestety okazała się ciążą pozamaciczną. Ostatecznie doczekaliśmy się po kilku miesiącach kolejnych dwóch kresek. Sterydy brałam do 10 tygodnia i stopniowo odstawiliśmy. Zaczynałam z poziomu około 20 paru procent komórek NK, ostatecznie zbiliśmy do około 8.Turkaweczka
-
Robiłam po 3 stracie. Wyniki dramatyczne- dwóch profesorów imunologii łapało się za głowę, mówiąc że nigdy takich nie widziało nawet u pacjentów nowotworowych czy po przeszczepach szpiku.
Załamałam się i po dwóch miesiącach zaszłam w ciążę. Obecnie 28tc, oprócz tego że rzygam jak kot to ciąża idealna.
Także to wszystko niestety loteria...I IUI 12.2018
Aniolki 6tc (**), cp blizniacza lipiec 2017
Aniołek 6tc(*) maj 2018
MTHFR homozygota
Hiperhomocysteinemia
Hiperprolaktynemia czynnosciowa,
Nawracające polipy macicy
Mąż super
"Nienarodzone dzieci nie odchodza, one tylko zmieniaja swoja date przyjscia na swiat" -