X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Bezpłatne bad. USG Doppler kończyn dolnych dla ciężarnych :)
Odpowiedz

Bezpłatne bad. USG Doppler kończyn dolnych dla ciężarnych :)

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • E_85 Znajoma

Wysłany: 24 maja 2017, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem czy wiecie, ale w Warszawie kobiety będące w ciąży mogą bezpłatnie umówić się na wizytę do flebologa (chirurg zajmujący się chorobami naczyń, czyli żył i tętnic) i mieć wykonane bezpłatnie badanie USG Doppler kończyn dolnych:)

Na wizytę czeka się od jednego do kilku dni. Sama wizyta to pół godziny (wywiad i badanie), po którym otrzymuje się wynik. Naprawdę polecam, zwłaszcza jeżeli w ciąży macie problem z żylakami, obrzękami lub jesteście w grupie ryzyka zakrzepicy.

Link do przychodni: http://www.centrumflebologii.pl/pl/a/bezplatna-wizyta-diagnostyczna-dla-kobiet-w-ciazy-w-centrum-flebologii

PS Nie mam nic wspólnego z ta przychodnią. Po prostu po wysokim wyniku D-Dimerów chciałam sprawdzić, czy aby na pewno z moimi żyłami wszystko w porządku i tak trafiłam do tej przychodni. Warto skorzystać :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2017, 17:01

Katarzyna1985,suwaczek.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ