X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje białko S
Odpowiedz

białko S

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • eM Autorytet

Wysłany: 25 grudnia 2014, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam,
    Czy ktoś może wie jak bardzo niebezpieczny jest wynik białka s poniżej normy w ciąży i jakie są ewentualne zalecenia? Mój wynik to 51% a norma zaczyna się od 58%. Białko C w normie.

Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
    Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
    Maks - ur 08.09.2015
    Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*]
  • Gwiazdeczka27 Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niestety z tego co wiem jest niebezpieczne, ponieważ grozi poronieniem.
    u mnie wyszło obniżone białko s w III trymestrze ciąży.
    grozi zakrzepicą, trzeba przyjmować leki na rozrzedzenie krwi np. zastrzyki z fraxyparyną

mhsvp07w3ex0n696.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ