X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Bialko w moczu
Odpowiedz

Bialko w moczu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Julka21 Ekspertka

Wysłany: 24 listopada 2023, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny. Czy któraś z was miala bialko w moczu. Oczywiście to są niewielkie ilosci. Lekarz uważa że to jest fizjologiczne.

• Katarzyna439 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2023, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z tego co wiem to białko w moczu ma swoje normy i powinno ci pisać na wyniku czy masz przekroczone, ja też miałam ale nie wyszło mi poza normę.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2023, 19:03

preg.png

Na razie mama wesołego czworonoga ❤️🐾
    Niedługo mama słodkiej kuleczki 😊

Nifty -> niskie ryzyka 🥳 dziewczynka 🌺🥰
  • Julka21 Ekspertka

Wysłany: 24 listopada 2023, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katarzyna439 wrote:
    Z tego co wiem to białko w moczu ma swoje normy i powinno ci pisać na wyniku czy masz przekroczone, ja też miałam ale nie wyszło mi poza normę.
    Moje tez nie wyszło poza normę. A powiedz mi pozbyłaś się tego potem czy dalej Ci się utrzymuje

• Katarzyna439 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2023, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Julka21 wrote:
    Moje tez nie wyszło poza normę. A powiedz mi pozbyłaś się tego potem czy dalej Ci się utrzymuje

To chyba nie masz się czym martwić, nie wiem czy się pozbyłam bo do tej pory raz tylko robiłam :)

Tak jak ci lekarz powiedział pewien poziom białka jest fizjologiczny i po to są te widełki :)

preg.png

• Julka21 Ekspertka

Wysłany: 24 listopada 2023, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katarzyna439 wrote:
    To chyba nie masz się czym martwić, nie wiem czy się pozbyłam bo do tej pory raz tylko robiłam :)

Tak jak ci lekarz powiedział pewien poziom białka jest fizjologiczny i po to są te widełki :)
    A można wiedzieć ile miałaś mg ?

• Katarzyna439 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2023, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Julka21 wrote:
    A można wiedzieć ile miałaś mg ?

25 gdzie norma była do 30

preg.png

• Mimisia Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2023, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A nie przechodziłaś ostatnio jakiejś infekcji intymnej? U mnie białko w moczu się pojawiło właśnie po niej :)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ