X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Bialko w moczu
Odpowiedz

Bialko w moczu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Julka21 Ekspertka

Wysłany: 24 listopada 2023, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny. Czy któraś z was miala bialko w moczu. Oczywiście to są niewielkie ilosci. Lekarz uważa że to jest fizjologiczne.

• Katarzyna439 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2023, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z tego co wiem to białko w moczu ma swoje normy i powinno ci pisać na wyniku czy masz przekroczone, ja też miałam ale nie wyszło mi poza normę.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2023, 19:03

preg.png

Na razie mama wesołego czworonoga ❤️🐾
    Niedługo mama słodkiej kuleczki 😊

Nifty -> niskie ryzyka 🥳 dziewczynka 🌺🥰
  • Julka21 Ekspertka

Wysłany: 24 listopada 2023, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katarzyna439 wrote:
    Z tego co wiem to białko w moczu ma swoje normy i powinno ci pisać na wyniku czy masz przekroczone, ja też miałam ale nie wyszło mi poza normę.
    Moje tez nie wyszło poza normę. A powiedz mi pozbyłaś się tego potem czy dalej Ci się utrzymuje

• Katarzyna439 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2023, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Julka21 wrote:
    Moje tez nie wyszło poza normę. A powiedz mi pozbyłaś się tego potem czy dalej Ci się utrzymuje

To chyba nie masz się czym martwić, nie wiem czy się pozbyłam bo do tej pory raz tylko robiłam :)

Tak jak ci lekarz powiedział pewien poziom białka jest fizjologiczny i po to są te widełki :)

preg.png

• Julka21 Ekspertka

Wysłany: 24 listopada 2023, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katarzyna439 wrote:
    To chyba nie masz się czym martwić, nie wiem czy się pozbyłam bo do tej pory raz tylko robiłam :)

Tak jak ci lekarz powiedział pewien poziom białka jest fizjologiczny i po to są te widełki :)
    A można wiedzieć ile miałaś mg ?

• Katarzyna439 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2023, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Julka21 wrote:
    A można wiedzieć ile miałaś mg ?

25 gdzie norma była do 30

preg.png

• Mimisia Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2023, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A nie przechodziłaś ostatnio jakiejś infekcji intymnej? U mnie białko w moczu się pojawiło właśnie po niej :)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ