X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Bialko w moczu
Odpowiedz

Bialko w moczu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Julka21 Ekspertka

Wysłany: 24 listopada 2023, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny. Czy któraś z was miala bialko w moczu. Oczywiście to są niewielkie ilosci. Lekarz uważa że to jest fizjologiczne.

• Katarzyna439 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2023, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z tego co wiem to białko w moczu ma swoje normy i powinno ci pisać na wyniku czy masz przekroczone, ja też miałam ale nie wyszło mi poza normę.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2023, 19:03

preg.png

Na razie mama wesołego czworonoga ❤️🐾
    Niedługo mama słodkiej kuleczki 😊

Nifty -> niskie ryzyka 🥳 dziewczynka 🌺🥰
  • Julka21 Ekspertka

Wysłany: 24 listopada 2023, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katarzyna439 wrote:
    Z tego co wiem to białko w moczu ma swoje normy i powinno ci pisać na wyniku czy masz przekroczone, ja też miałam ale nie wyszło mi poza normę.
    Moje tez nie wyszło poza normę. A powiedz mi pozbyłaś się tego potem czy dalej Ci się utrzymuje

• Katarzyna439 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2023, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Julka21 wrote:
    Moje tez nie wyszło poza normę. A powiedz mi pozbyłaś się tego potem czy dalej Ci się utrzymuje

To chyba nie masz się czym martwić, nie wiem czy się pozbyłam bo do tej pory raz tylko robiłam :)

Tak jak ci lekarz powiedział pewien poziom białka jest fizjologiczny i po to są te widełki :)

preg.png

• Julka21 Ekspertka

Wysłany: 24 listopada 2023, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katarzyna439 wrote:
    To chyba nie masz się czym martwić, nie wiem czy się pozbyłam bo do tej pory raz tylko robiłam :)

Tak jak ci lekarz powiedział pewien poziom białka jest fizjologiczny i po to są te widełki :)
    A można wiedzieć ile miałaś mg ?

• Katarzyna439 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2023, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Julka21 wrote:
    A można wiedzieć ile miałaś mg ?

25 gdzie norma była do 30

preg.png

• Mimisia Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2023, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A nie przechodziłaś ostatnio jakiejś infekcji intymnej? U mnie białko w moczu się pojawiło właśnie po niej :)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ