Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Bialko w moczu
Odpowiedz

Bialko w moczu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Julka21 Ekspertka

Wysłany: 24 listopada 2023, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny. Czy któraś z was miala bialko w moczu. Oczywiście to są niewielkie ilosci. Lekarz uważa że to jest fizjologiczne.

• Katarzyna439 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2023, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z tego co wiem to białko w moczu ma swoje normy i powinno ci pisać na wyniku czy masz przekroczone, ja też miałam ale nie wyszło mi poza normę.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2023, 19:03

preg.png

Na razie mama wesołego czworonoga ❤️🐾
    Niedługo mama słodkiej kuleczki 😊

Nifty -> niskie ryzyka 🥳 dziewczynka 🌺🥰
  • Julka21 Ekspertka

Wysłany: 24 listopada 2023, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katarzyna439 wrote:
    Z tego co wiem to białko w moczu ma swoje normy i powinno ci pisać na wyniku czy masz przekroczone, ja też miałam ale nie wyszło mi poza normę.
    Moje tez nie wyszło poza normę. A powiedz mi pozbyłaś się tego potem czy dalej Ci się utrzymuje

• Katarzyna439 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2023, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Julka21 wrote:
    Moje tez nie wyszło poza normę. A powiedz mi pozbyłaś się tego potem czy dalej Ci się utrzymuje

To chyba nie masz się czym martwić, nie wiem czy się pozbyłam bo do tej pory raz tylko robiłam :)

Tak jak ci lekarz powiedział pewien poziom białka jest fizjologiczny i po to są te widełki :)

preg.png

• Julka21 Ekspertka

Wysłany: 24 listopada 2023, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katarzyna439 wrote:
    To chyba nie masz się czym martwić, nie wiem czy się pozbyłam bo do tej pory raz tylko robiłam :)

Tak jak ci lekarz powiedział pewien poziom białka jest fizjologiczny i po to są te widełki :)
    A można wiedzieć ile miałaś mg ?

• Katarzyna439 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2023, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Julka21 wrote:
    A można wiedzieć ile miałaś mg ?

25 gdzie norma była do 30

preg.png

• Mimisia Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2023, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A nie przechodziłaś ostatnio jakiejś infekcji intymnej? U mnie białko w moczu się pojawiło właśnie po niej :)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Dlaczego skład Prenasolu to odpowiedź na potrzeby przyszłej mamy?

Ciąża to czas, w którym zapotrzebowanie na konkretne składniki odżywcze gwałtownie rośnie. Przyszła mama musi dostarczyć je nie tylko sobie, ale przede wszystkim rozwijającemu się maluchowi. Niestety, współczesna dieta często nie wystarcza, by pokryć te zwiększone potrzeby. Właśnie dlatego Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników (PTGiP) przygotowało konkretne rekomendacje dotyczące dodatkowego wsparcia organizmu. Na co warto zwrócić uwagę, wybierając odpowiedni preparat? Czy każda kobieta w ciąży potrzebuje suplementów?

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ