X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Bialko w moczu
Odpowiedz

Bialko w moczu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Julka21 Ekspertka

Wysłany: 24 listopada 2023, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny. Czy któraś z was miala bialko w moczu. Oczywiście to są niewielkie ilosci. Lekarz uważa że to jest fizjologiczne.

• Katarzyna439 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2023, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z tego co wiem to białko w moczu ma swoje normy i powinno ci pisać na wyniku czy masz przekroczone, ja też miałam ale nie wyszło mi poza normę.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2023, 19:03

preg.png

Na razie mama wesołego czworonoga ❤️🐾
    Niedługo mama słodkiej kuleczki 😊

Nifty -> niskie ryzyka 🥳 dziewczynka 🌺🥰
  • Julka21 Ekspertka

Wysłany: 24 listopada 2023, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katarzyna439 wrote:
    Z tego co wiem to białko w moczu ma swoje normy i powinno ci pisać na wyniku czy masz przekroczone, ja też miałam ale nie wyszło mi poza normę.
    Moje tez nie wyszło poza normę. A powiedz mi pozbyłaś się tego potem czy dalej Ci się utrzymuje

• Katarzyna439 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2023, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Julka21 wrote:
    Moje tez nie wyszło poza normę. A powiedz mi pozbyłaś się tego potem czy dalej Ci się utrzymuje

To chyba nie masz się czym martwić, nie wiem czy się pozbyłam bo do tej pory raz tylko robiłam :)

Tak jak ci lekarz powiedział pewien poziom białka jest fizjologiczny i po to są te widełki :)

preg.png

• Julka21 Ekspertka

Wysłany: 24 listopada 2023, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katarzyna439 wrote:
    To chyba nie masz się czym martwić, nie wiem czy się pozbyłam bo do tej pory raz tylko robiłam :)

Tak jak ci lekarz powiedział pewien poziom białka jest fizjologiczny i po to są te widełki :)
    A można wiedzieć ile miałaś mg ?

• Katarzyna439 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2023, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Julka21 wrote:
    A można wiedzieć ile miałaś mg ?

25 gdzie norma była do 30

preg.png

• Mimisia Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2023, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A nie przechodziłaś ostatnio jakiejś infekcji intymnej? U mnie białko w moczu się pojawiło właśnie po niej :)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ