X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Biegunka u dziecka
Odpowiedz

Biegunka u dziecka

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Maja123 Koleżanka

Wysłany: 15 grudnia 2016, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam mamusie Mam pytanie odnośnie kuoek u niemowlaka Moja córcia ma kupki wodniste i na dodatek widzę że ją brzuszek boli bo podczas spania budzi się i płacze:(Czy może być spowodowane karmieniem z piersi plus modyfikowane ?? Pomóżcie czy wasze pociechy też tak miały ??

Maja
  • vitoria Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2016, 02:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niemowlaki maja wodniste kupki, a bole brzuszka... roznie moze byc. Nasz synek mial bole brzuszka, kupki ze sluzem I ulewal okropnie bo mial alergie na mleko krowie. I kiedy ja spijalam kakao na mleku, czy jadlam nabial to on po kazdym karmieniu piersia cierpial. Pediatrzy mowili ze maluszki maja problemy z brzuszkami, ale sami musielismy wpasc na to co dziecku szkodzi. Odstawilam mleko i nabial na probe I po kilku dniach mielismy w domu inne dziecko...radosne, bez kolek I ulewan do 2 godzin po kazdym karmieniu. Poza tym zawsze warto zapytac pediatry czy poloznej...

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ