X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Ból brzucha obok pękpa
Odpowiedz

Ból brzucha obok pękpa

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • ISZTAR Koleżanka

Wysłany: 1 czerwca 2014, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy to normalne??? Czy któraś też tak miała???

ganns65gk1nf21bw.png
    f2w3rjjgoonjbtgg.png
  • Domi IRL Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 00:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tak mialam Isztar.

Moja lekarka powiedziala ze to normalne- macica sie rozrasta, a pozatym mozesz miec tam lozyskoprzyczepione i dzidzius moze ciagnac za pepowine- tak mi powiedziano.:)

t60z7qg.png
  • Margotka87 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja np mam przepukline nad pepkiem i tez czulam bol

zpbndf9hsafopz9u.png
  • lolka83 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie okaząło się, że mam małą przepuklinę pępkową i pobolewało ( chyba 6 miesiac)..ale dziwne bo trwało to ok 2 tyg i do tej pory cisza...

MamoZobacz.pl

wff22n0auovilby7.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ