X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Ból brzucha obok pękpa
Odpowiedz

Ból brzucha obok pękpa

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • ISZTAR Koleżanka

Wysłany: 1 czerwca 2014, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy to normalne??? Czy któraś też tak miała???

ganns65gk1nf21bw.png
    f2w3rjjgoonjbtgg.png
  • Domi IRL Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 00:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tak mialam Isztar.

Moja lekarka powiedziala ze to normalne- macica sie rozrasta, a pozatym mozesz miec tam lozyskoprzyczepione i dzidzius moze ciagnac za pepowine- tak mi powiedziano.:)

t60z7qg.png
  • Margotka87 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja np mam przepukline nad pepkiem i tez czulam bol

zpbndf9hsafopz9u.png
  • lolka83 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie okaząło się, że mam małą przepuklinę pępkową i pobolewało ( chyba 6 miesiac)..ale dziwne bo trwało to ok 2 tyg i do tej pory cisza...

MamoZobacz.pl

wff22n0auovilby7.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ