Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Ból brzucha obok pękpa
Odpowiedz

Ból brzucha obok pękpa

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • ISZTAR Koleżanka

Wysłany: 1 czerwca 2014, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy to normalne??? Czy któraś też tak miała???

ganns65gk1nf21bw.png
    f2w3rjjgoonjbtgg.png
  • Domi IRL Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 00:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tak mialam Isztar.

Moja lekarka powiedziala ze to normalne- macica sie rozrasta, a pozatym mozesz miec tam lozyskoprzyczepione i dzidzius moze ciagnac za pepowine- tak mi powiedziano.:)

t60z7qg.png
  • Margotka87 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja np mam przepukline nad pepkiem i tez czulam bol

zpbndf9hsafopz9u.png
  • lolka83 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie okaząło się, że mam małą przepuklinę pępkową i pobolewało ( chyba 6 miesiac)..ale dziwne bo trwało to ok 2 tyg i do tej pory cisza...

MamoZobacz.pl

wff22n0auovilby7.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ