Zaczynasz starania o dziecko?

Sprawdź witaminy nr 1 w Europie dla kobiet
- od planowania ciąży do karmienia piersią.*
*Na podstawie wewnętrznej analizy firmy Procter & Gamble z wykorzystaniem danych z następującego źródła: IQVIA Global OTC Insights: OTC3 04A4 M/Vit+Miner Perinatal + 04B4 M/Vit W/O Miner Perinatal; Europa (23 kraje). Wielkość sprzedaży ilościowej według marki dla MAT z czerwca 2025 r., odzwierciedlająca szacunki rzeczywistej aktywności. Prawa autorskie IQVIA. Wszelkie prawa zastrzeżone.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum › Problemy i komplikacje › Ból brzucha obok pękpa
Odpowiedz

Ból brzucha obok pękpa

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • ISZTAR Koleżanka

Wysłany: 1 czerwca 2014, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy to normalne??? Czy któraś też tak miała???

ganns65gk1nf21bw.png
    f2w3rjjgoonjbtgg.png
  • Domi IRL Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 00:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tak mialam Isztar.

Moja lekarka powiedziala ze to normalne- macica sie rozrasta, a pozatym mozesz miec tam lozyskoprzyczepione i dzidzius moze ciagnac za pepowine- tak mi powiedziano.:)

t60z7qg.png
  • Margotka87 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja np mam przepukline nad pepkiem i tez czulam bol

zpbndf9hsafopz9u.png
  • lolka83 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie okaząło się, że mam małą przepuklinę pępkową i pobolewało ( chyba 6 miesiac)..ale dziwne bo trwało to ok 2 tyg i do tej pory cisza...

MamoZobacz.pl

wff22n0auovilby7.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking aplikacji ciążowych dla kobiet w ciąży

Jak wybrać najlepszą aplikację ciążową? Zapytałyśmy o to tysiące kobiet w ciąży i po porodzie odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja ciążowa to taka, która spełnia szereg wymagań – śledzi wagę z indywidualnymi normami, oferuje codzienne porady tworzone przez lekarzy, ma tryb połogu i naprawdę towarzyszy kobiecie przez całe 9 miesięcy. Wyniki rankingu w kilku aspektach nawet nas zaskoczyły.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ