Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Ból po pęknięciu torbieli w 8 tyg.
Odpowiedz

Ból po pęknięciu torbieli w 8 tyg.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nowanna Nowa

Wysłany: 9 marca, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień Dobry, czy mają.Panie jakieś.doświadczenia w tym temacie?
    2 temu miałam bardzo ostry ból prawego jajnika, zesłabiło mnie, jednak ból minął od tego czasu codziennie pobolewa mnie ta okolica. Nasila sie przy ruchu, czasami muszę usiąść bo nie jestem w stanie zeobić kroku przez to kłucie. Thdzień temu byłam u lekarza i cysta na jajniku zniknęła to prawdopodobna przyczyna bólu. Ginekolog nie była wzeuszona ja jednak cierpie kolejny tydzień. Prawie cały czas leże, wtedy jest okej, jak ttlko sie poruszam czuje rozpieranie, podrażnienie. W nocy ból czasami sie nasila, brzuch jejst wzdęty. Czy którejś z Was pękła torbiel w ciąży? Jak długo uyzrymuje sie ból?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ