Zaczynasz starania o dziecko?

Sprawdź witaminy nr 1 w Europie dla kobiet
- od planowania ciąży do karmienia piersią.*
*Na podstawie wewnętrznej analizy firmy Procter & Gamble z wykorzystaniem danych z następującego źródła: IQVIA Global OTC Insights: OTC3 04A4 M/Vit+Miner Perinatal + 04B4 M/Vit W/O Miner Perinatal; Europa (23 kraje). Wielkość sprzedaży ilościowej według marki dla MAT z czerwca 2025 r., odzwierciedlająca szacunki rzeczywistej aktywności. Prawa autorskie IQVIA. Wszelkie prawa zastrzeżone.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum › Problemy i komplikacje › Ból po pęknięciu torbieli w 8 tyg.
Odpowiedz

Ból po pęknięciu torbieli w 8 tyg.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nowanna Nowa

Wysłany: 9 marca, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień Dobry, czy mają.Panie jakieś.doświadczenia w tym temacie?
    2 temu miałam bardzo ostry ból prawego jajnika, zesłabiło mnie, jednak ból minął od tego czasu codziennie pobolewa mnie ta okolica. Nasila sie przy ruchu, czasami muszę usiąść bo nie jestem w stanie zeobić kroku przez to kłucie. Thdzień temu byłam u lekarza i cysta na jajniku zniknęła to prawdopodobna przyczyna bólu. Ginekolog nie była wzeuszona ja jednak cierpie kolejny tydzień. Prawie cały czas leże, wtedy jest okej, jak ttlko sie poruszam czuje rozpieranie, podrażnienie. W nocy ból czasami sie nasila, brzuch jejst wzdęty. Czy którejś z Was pękła torbiel w ciąży? Jak długo uyzrymuje sie ból?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ