Bole glowy
-
Witam kochane, obecnie jestem w 15tyg ciazy. To nie pierwszy raz kiedy przez tydzien (jak narazie) boli mnie glowa. Jest to straszny pulsujacy bol z tylu glowy, schodzacy az do odcinka szyjnego. W przeszlosci mialam stwierdzone na szybko jakies zwyrodnienia w tamtym odcinku i teraz podejzewam ze to przez nie mam te bole. Doslownie z kazdym ruchem glowy boli mnie w dodatku szyja z tylu.
Jestem juz na skraju wytrzymania... zastanawiam sie nad ibupromem, gzies wyczytalam ze dawka do 600mg w 2trym. Jest 'nieszkodliwa' oczywiscie jesli bedzie brana doraznie. Wyje z bolu bo juz nie moge z tym wytrzymac, bardzo prosze o jakas porade.10.09.2019 Marcel -
Oleczka94 wrote:Witam kochane, obecnie jestem w 15tyg ciazy. To nie pierwszy raz kiedy przez tydzien (jak narazie) boli mnie glowa. Jest to straszny pulsujacy bol z tylu glowy, schodzacy az do odcinka szyjnego. W przeszlosci mialam stwierdzone na szybko jakies zwyrodnienia w tamtym odcinku i teraz podejzewam ze to przez nie mam te bole. Doslownie z kazdym ruchem glowy boli mnie w dodatku szyja z tylu.
Jestem juz na skraju wytrzymania... zastanawiam sie nad ibupromem, gzies wyczytalam ze dawka do 600mg w 2trym. Jest 'nieszkodliwa' oczywiscie jesli bedzie brana doraznie. Wyje z bolu bo juz nie moge z tym wytrzymac, bardzo prosze o jakas porade.
Odradzałabym Ci wszelkie leki przeciwbólowe. Może spróbuj udać się do fizjoterapeuty w związku z tymi bólami odcinka szyjnego?sunshine03 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-