X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Bole glowy
Odpowiedz

Bole glowy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Oleczka94 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2019, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam kochane, obecnie jestem w 15tyg ciazy. To nie pierwszy raz kiedy przez tydzien (jak narazie) boli mnie glowa. Jest to straszny pulsujacy bol z tylu glowy, schodzacy az do odcinka szyjnego. W przeszlosci mialam stwierdzone na szybko jakies zwyrodnienia w tamtym odcinku i teraz podejzewam ze to przez nie mam te bole. Doslownie z kazdym ruchem glowy boli mnie w dodatku szyja z tylu.
    Jestem juz na skraju wytrzymania... zastanawiam sie nad ibupromem, gzies wyczytalam ze dawka do 600mg w 2trym. Jest 'nieszkodliwa' oczywiscie jesli bedzie brana doraznie. Wyje z bolu bo juz nie moge z tym wytrzymac, bardzo prosze o jakas porade.

10.09.2019 Marcel
  • Leira Autorytet

Wysłany: 26 marca 2019, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oleczka94 wrote:
    Witam kochane, obecnie jestem w 15tyg ciazy. To nie pierwszy raz kiedy przez tydzien (jak narazie) boli mnie glowa. Jest to straszny pulsujacy bol z tylu glowy, schodzacy az do odcinka szyjnego. W przeszlosci mialam stwierdzone na szybko jakies zwyrodnienia w tamtym odcinku i teraz podejzewam ze to przez nie mam te bole. Doslownie z kazdym ruchem glowy boli mnie w dodatku szyja z tylu.
    Jestem juz na skraju wytrzymania... zastanawiam sie nad ibupromem, gzies wyczytalam ze dawka do 600mg w 2trym. Jest 'nieszkodliwa' oczywiscie jesli bedzie brana doraznie. Wyje z bolu bo juz nie moge z tym wytrzymac, bardzo prosze o jakas porade.

Odradzałabym Ci wszelkie leki przeciwbólowe. Może spróbuj udać się do fizjoterapeuty w związku z tymi bólami odcinka szyjnego?

sunshine03 lubi tę wiadomość

f2w3ikgnnjbzwgbk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2019, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 06:54

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ