X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Bóle i skurcze
Odpowiedz

Bóle i skurcze

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kasiya Nowa

Wysłany: 17 stycznia 2023, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, ze względu na dość mocne bóle i skurcze, zastanawiam się, czy jest sens np. zacząć chodzić na jakieś aqua rehabilitacje? Niedaleko mojej miejscowości znalazłam stronę https://www.jagatowewzgorze.pl/ gdzie oferują takie ćwiczenia w wodzie. Co o tym myślicie?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2023, 08:44

• xxxKleo Nowa

Wysłany: 17 stycznia 2023, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) bóle i skórcze czego?
    Ogólnie lepszym pomysłem będzie raczej wizyta u fizjoterapeutki uroginekologicznej jeśli masz możliwość i zgodę lekarza prowadzącego. Dobierze ćwiczenia pod Ciebie i Twoje problemy z uwzględnieniem etapu ciąży :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2023, 15:40

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Alergiczny katar u maluchów: domowe wsparcie i sygnały alarmowe.

Rozpoznanie, czy katar u dziecka to alergia, czy infekcja, bywa trudne, a poprawne odróżnienie objawów jest kluczowe dla skutecznego leczenia. Ten artykuł to kompleksowy przewodnik dla rodziców, pomagający zrozumieć specyfikę kataru alergicznego u dziecka, jego symptomy, domowe sposoby łagodzenia oraz kiedy konieczna jest wizyta u lekarza. Dowiedz się, jak zapobiegać powikłaniom i skutecznie wspierać malucha w walce z dolegliwościami.

CZYTAJ WIĘCEJ

Planujesz ciążę? Sprawdź, jaką rolę w organizmie odgrywa koenzym Q10

Przygotowania do ciąży to ogromne wyzwanie dla organizmu – na poziomie komórkowym zachodzą procesy wymagające dużych nakładów energii. Coraz więcej badań pokazuje, że koenzym Q10 może wspierać jakość komórek jajowych i plemników, dostarczając mitochondriom potrzebnego paliwa. Choć nie zastąpi kwasu foliowego ani terapii hormonalnej, może stać się cennym uzupełnieniem w staraniach o dziecko.

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ