X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Bóle i skurcze
Odpowiedz

Bóle i skurcze

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kasiya Nowa

Wysłany: 17 stycznia 2023, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, ze względu na dość mocne bóle i skurcze, zastanawiam się, czy jest sens np. zacząć chodzić na jakieś aqua rehabilitacje? Niedaleko mojej miejscowości znalazłam stronę https://www.jagatowewzgorze.pl/ gdzie oferują takie ćwiczenia w wodzie. Co o tym myślicie?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2023, 08:44

• xxxKleo Nowa

Wysłany: 17 stycznia 2023, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) bóle i skórcze czego?
    Ogólnie lepszym pomysłem będzie raczej wizyta u fizjoterapeutki uroginekologicznej jeśli masz możliwość i zgodę lekarza prowadzącego. Dobierze ćwiczenia pod Ciebie i Twoje problemy z uwzględnieniem etapu ciąży :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2023, 15:40

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ