X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Bradykardia płodu
Odpowiedz

Bradykardia płodu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kucyk Przyjaciółka

Wysłany: 7 marca 2014, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam problem z tętnem mojego synka. Wszystkie usg (także genetyczne i połówkowe) wychodziły bardzo dobrze. Mam w domu detektor tętna i też zawsze było ok i tętno wynosiło około 140-150. Postanowiłam zrobić jeszcze usg serduszka u kardiologa od płodów. W trakcie badania przez minutę tętno małego wynosiło tylko 80...(norma dla tego trymestru to 110-160). Potem wzrosło i było normalne. Budowa serduszka jest jak najbardziej prawidłowa. Kardiolog stwierdził, że to mój organizm wpływa w negatywnie takim razie na tętno dziecka... Zrobiłam wszystkie badania które zlecił i kardiolog i ginekolog w związku z tą bradykardią.
    Na większość czeka się około 14 dni.
    Kardiolog mówił, że powodem może być moja niedoczynność tarczycy. Biorę euthyrox, ale dopiero od miesiąca i po zrobionych badaniach widz, ę że jest lepiej ale jeszcze nie do końca. Czy któraś z Was miała podobny problem? Czy znaleziono przyczynę takich spadków tętna?

7u223e3klgv0049z.png
    lph8h758wvghvk40.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ