X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Bradykardia płodu
Odpowiedz

Bradykardia płodu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kucyk Przyjaciółka

Wysłany: 7 marca 2014, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam problem z tętnem mojego synka. Wszystkie usg (także genetyczne i połówkowe) wychodziły bardzo dobrze. Mam w domu detektor tętna i też zawsze było ok i tętno wynosiło około 140-150. Postanowiłam zrobić jeszcze usg serduszka u kardiologa od płodów. W trakcie badania przez minutę tętno małego wynosiło tylko 80...(norma dla tego trymestru to 110-160). Potem wzrosło i było normalne. Budowa serduszka jest jak najbardziej prawidłowa. Kardiolog stwierdził, że to mój organizm wpływa w negatywnie takim razie na tętno dziecka... Zrobiłam wszystkie badania które zlecił i kardiolog i ginekolog w związku z tą bradykardią.
    Na większość czeka się około 14 dni.
    Kardiolog mówił, że powodem może być moja niedoczynność tarczycy. Biorę euthyrox, ale dopiero od miesiąca i po zrobionych badaniach widz, ę że jest lepiej ale jeszcze nie do końca. Czy któraś z Was miała podobny problem? Czy znaleziono przyczynę takich spadków tętna?

7u223e3klgv0049z.png
    lph8h758wvghvk40.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ