X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Bradykardia płodu
Odpowiedz

Bradykardia płodu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kucyk Przyjaciółka

Wysłany: 7 marca 2014, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam problem z tętnem mojego synka. Wszystkie usg (także genetyczne i połówkowe) wychodziły bardzo dobrze. Mam w domu detektor tętna i też zawsze było ok i tętno wynosiło około 140-150. Postanowiłam zrobić jeszcze usg serduszka u kardiologa od płodów. W trakcie badania przez minutę tętno małego wynosiło tylko 80...(norma dla tego trymestru to 110-160). Potem wzrosło i było normalne. Budowa serduszka jest jak najbardziej prawidłowa. Kardiolog stwierdził, że to mój organizm wpływa w negatywnie takim razie na tętno dziecka... Zrobiłam wszystkie badania które zlecił i kardiolog i ginekolog w związku z tą bradykardią.
    Na większość czeka się około 14 dni.
    Kardiolog mówił, że powodem może być moja niedoczynność tarczycy. Biorę euthyrox, ale dopiero od miesiąca i po zrobionych badaniach widz, ę że jest lepiej ale jeszcze nie do końca. Czy któraś z Was miała podobny problem? Czy znaleziono przyczynę takich spadków tętna?

7u223e3klgv0049z.png
    lph8h758wvghvk40.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ