Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Brak zarodka w 7 tyg
Odpowiedz

Brak zarodka w 7 tyg

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Hazelnut Nowa

Wysłany: 17 października 2024, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny,

Na USG 7+5 lekarz nie widzi zarodka, pęcherzyk 1,94 cm. W poniedziałek mam wizytę USG na lepszym sprzęcie, ten jak twierdzi lekarz jest dosyć stary. Jeżeli nadal nie będzie zarodka dostanę skierowanie do szpitala. Ja niestety psychicznie przygotowuje się na najgorsze. Czy spotkałyscie się z taką sytuacją i happy endem?

• Eedzia11 Autorytet

Wysłany: 26 października 2024, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hazelnut wrote:
    Cześć dziewczyny,

Na USG 7+5 lekarz nie widzi zarodka, pęcherzyk 1,94 cm. W poniedziałek mam wizytę USG na lepszym sprzęcie, ten jak twierdzi lekarz jest dosyć stary. Jeżeli nadal nie będzie zarodka dostanę skierowanie do szpitala. Ja niestety psychicznie przygotowuje się na najgorsze. Czy spotkałyscie się z taką sytuacją i happy endem?
    hejka, i jak potoczyła się twoja historia?

41f3c0524b2e0f895de70e97b232d183.png

➡️ kwiecień 2021 ⏸️
    💔 maj 2021 - łyżeczkowanie (puste jajo)
    ➡️ 31 styczeń 2022 ⏸️
    ❤️ 11 październik 2022 - mamy synusia
    ➡️ 08 marzec 2024 ⏸️
    💔 11 kwiecień 2024 poronienie w domu (puste jajo)
    ➡️ 16 lipca 2025 ⏸️
    💔 5 września 2025 poronienie (zatrzymane serduszko)
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ