X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Brak zarodka w 7 tyg
Odpowiedz

Brak zarodka w 7 tyg

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Hazelnut Nowa

Wysłany: 17 października 2024, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny,

Na USG 7+5 lekarz nie widzi zarodka, pęcherzyk 1,94 cm. W poniedziałek mam wizytę USG na lepszym sprzęcie, ten jak twierdzi lekarz jest dosyć stary. Jeżeli nadal nie będzie zarodka dostanę skierowanie do szpitala. Ja niestety psychicznie przygotowuje się na najgorsze. Czy spotkałyscie się z taką sytuacją i happy endem?

• Eedzia11 Autorytet

Wysłany: 26 października 2024, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hazelnut wrote:
    Cześć dziewczyny,

Na USG 7+5 lekarz nie widzi zarodka, pęcherzyk 1,94 cm. W poniedziałek mam wizytę USG na lepszym sprzęcie, ten jak twierdzi lekarz jest dosyć stary. Jeżeli nadal nie będzie zarodka dostanę skierowanie do szpitala. Ja niestety psychicznie przygotowuje się na najgorsze. Czy spotkałyscie się z taką sytuacją i happy endem?
    hejka, i jak potoczyła się twoja historia?

a371792a0a42b0355cb8c867db29b8d6.png

➡️ kwiecień 2021 pozytywny test ciążowy
    💔 maj 2021 - łyżeczkowanie (puste jajo)
    ➡️ 31 styczeń 2022 pozytywny test ciążowy
    ❤️ 11 październik 2022 - mamy synusia
    ➡️ 08 marzec 2024 pozytywny test ciążowy
    💔 11 kwiecień 2024 poronienie w domu (puste jajo)
    ➡️ 06 grudnia 2024 II kreski ale bladzioch
    ➡️ 08 grudnia 2024 coś ala okres (słabszy niż tradycyjny, bardziej wodnisty, intensywnie jasny czerwony)
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ