X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Brak zarodka w 7 tyg
Odpowiedz

Brak zarodka w 7 tyg

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Hazelnut Nowa

Wysłany: 17 października 2024, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny,

Na USG 7+5 lekarz nie widzi zarodka, pęcherzyk 1,94 cm. W poniedziałek mam wizytę USG na lepszym sprzęcie, ten jak twierdzi lekarz jest dosyć stary. Jeżeli nadal nie będzie zarodka dostanę skierowanie do szpitala. Ja niestety psychicznie przygotowuje się na najgorsze. Czy spotkałyscie się z taką sytuacją i happy endem?

• Eedzia11 Autorytet

Wysłany: 26 października 2024, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hazelnut wrote:
    Cześć dziewczyny,

Na USG 7+5 lekarz nie widzi zarodka, pęcherzyk 1,94 cm. W poniedziałek mam wizytę USG na lepszym sprzęcie, ten jak twierdzi lekarz jest dosyć stary. Jeżeli nadal nie będzie zarodka dostanę skierowanie do szpitala. Ja niestety psychicznie przygotowuje się na najgorsze. Czy spotkałyscie się z taką sytuacją i happy endem?
    hejka, i jak potoczyła się twoja historia?

d6310cc5da591dc65491e009f9e62766.png

➡️ kwiecień 2021 pozytywny test ciążowy
    💔 maj 2021 - łyżeczkowanie (puste jajo)
    ➡️ 31 styczeń 2022 pozytywny test ciążowy
    ❤️ 11 październik 2022 - mamy synusia
    ➡️ 08 marzec 2024 pozytywny test ciążowy
    💔 11 kwiecień 2024 poronienie w domu (puste jajo)
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ