X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Brała któraś Sorbifer durules?
Odpowiedz

Brała któraś Sorbifer durules?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • magda sz Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2015, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, wyniki lecą mi jak łeb na szyję i lekarz mi to przepisał, jak się po tym czujecie? Pomaga? czy lepiej brać coś innego

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • anetka1606 Koleżanka

Wysłany: 23 kwietnia 2015, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć. Ja obecnie od dobrych dwóch miesięcy biorę Sorbifer durules. Po pierwszych 3 tg brania wyniki zbytnio sie nie poprawiły natomiast po kolejnych 3 tg wyniki ładnie podskoczyły :) Przez 1,5 miesiąca wszystko było ok, nie było problemów z zaparciami, samopoczucie też ok, jednak w pewnym moemencie pojawiły się zaparcia. Odstawiłam na 7 dni i wszystko wróciło do normy :)

• magda sz Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2015, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Anetka :) w takim razie ne boje się kupować

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • bursztynowa.lady Ekspertka

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 00:16

Cytuj  /     /  Zgłoś

Mnie lekarka przepisała na anemię ale nie wzięłam ani jednej tabletki. Wyniki same się poprawiły jak dostałam L4 i zaczełam dbać o siebie tzn. dużo odpoczynku, słońca i spacerów, regularne posiłki. W ogóle to jak nigdy mam non stop ochotę na mięsa i wędliny oraz bananany.
    Wcześniej wracałam o 18 i padałam na pysk. Po pierwsze nie miałam na nic siły a nawet jeśli to nie miałam na nic czasu.

dqprdf9h4ku9de9d.png
    qmol4o1.png
  • anetka1606 Koleżanka

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 06:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magda sz wrote:
    Dzięki Anetka :) w takim razie ne boje się kupować
    Nie masz sie czego obawiac, nie zaszkodzi a pomoże :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2015, 06:56

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2015, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zostalo mi po kuracji zelazo sorbifer durules i kwas foliowy, w razie zainteresowania prosze o kontakt [email protected]

• bloona Nowa

Wysłany: 5 października 2015, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja biore od kilku dni okazalo sie ze mam straszna anemie ;/ kiedy mozna zrobic ponowne wyniki zeby sprawdzic czy cos podskakuje ten wynik?

bloona
  • tygrys73 Autorytet

Wysłany: 6 października 2015, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi podskoczył po ładnych paru tygodniach. Od 10,5 do 12

Marcelek <3
    30c3b21b0f.png
    e93ba11571.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ