X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje ciąża
Odpowiedz

ciąża

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Jacqueline Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej

I jak się rozwinęła sytuacja ?
    Liczę, że dobrze ? :)

12.12.2017 - jestem :D Izabela, 55cm i 4450g :)
    Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g :)
    Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
    Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
    Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
    Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
  • rybkunia Przyjaciółka

Wysłany: 25 listopada 2015, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie wiem co ci lekarze maja w głowach, że przy niskiej becie diagnozują ciąże pozamaciczną, a przy małym pęcherzyku puste jajo płodowe. No paranoja, nie wiem czy lekarz sadysta lubi sie znęcać nad młodymi kobietami, czy po prostu jest niedouczony. U mnie na tym etapie był dopiero pęcherzyk, a ja za 3 tygodnie rodze:-)

• Malenamalena Nowa

Wysłany: 12 lutego 2016, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam.a ja mam pytanie. Ostatni okres miałam 09.01.16r - z narzeczonym staramy się o dzidziusia i wspolzylismy w dniach 20.01, 22.01, 27.01.
    Okres powinien wystąpić między 6/7.02.16r. Nie doczekałam sie @ ... zrobiłam test 09.02. Niestety wyszedł negatywny. Co mam myśleć? Czy powtórzyć test później czy iść na badanie bhcg z krwi? ... Do ginekologa wizytę umowiona mam dopiero na 26.02.
    Pomocy.
    Spragniony maleństwa - kobieta...

• Agness27 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2016, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenamalena wrote:
    Witam.a ja mam pytanie. Ostatni okres miałam 09.01.16r - z narzeczonym staramy się o dzidziusia i wspolzylismy w dniach 20.01, 22.01, 27.01.
    Okres powinien wystąpić między 6/7.02.16r. Nie doczekałam sie @ ... zrobiłam test 09.02. Niestety wyszedł negatywny. Co mam myśleć? Czy powtórzyć test później czy iść na badanie bhcg z krwi? ... Do ginekologa wizytę umowiona mam dopiero na 26.02.
    Pomocy.
    Spragniony maleństwa - kobieta...

Powtórz test i najlepiej rano a potem beta.
    Życzę powodzenia:)
    Nam sie udalo po 7 mies.:)

1usaanliuyw98z71.png
    km5sio4p65jd6igh.png
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ