X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje ciąża
Odpowiedz

ciąża

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Jacqueline Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej

I jak się rozwinęła sytuacja ?
    Liczę, że dobrze ? :)

12.12.2017 - jestem :D Izabela, 55cm i 4450g :)
    Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g :)
    Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
    Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
    Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
    Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
  • rybkunia Przyjaciółka

Wysłany: 25 listopada 2015, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie wiem co ci lekarze maja w głowach, że przy niskiej becie diagnozują ciąże pozamaciczną, a przy małym pęcherzyku puste jajo płodowe. No paranoja, nie wiem czy lekarz sadysta lubi sie znęcać nad młodymi kobietami, czy po prostu jest niedouczony. U mnie na tym etapie był dopiero pęcherzyk, a ja za 3 tygodnie rodze:-)

• Malenamalena Nowa

Wysłany: 12 lutego 2016, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam.a ja mam pytanie. Ostatni okres miałam 09.01.16r - z narzeczonym staramy się o dzidziusia i wspolzylismy w dniach 20.01, 22.01, 27.01.
    Okres powinien wystąpić między 6/7.02.16r. Nie doczekałam sie @ ... zrobiłam test 09.02. Niestety wyszedł negatywny. Co mam myśleć? Czy powtórzyć test później czy iść na badanie bhcg z krwi? ... Do ginekologa wizytę umowiona mam dopiero na 26.02.
    Pomocy.
    Spragniony maleństwa - kobieta...

• Agness27 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2016, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenamalena wrote:
    Witam.a ja mam pytanie. Ostatni okres miałam 09.01.16r - z narzeczonym staramy się o dzidziusia i wspolzylismy w dniach 20.01, 22.01, 27.01.
    Okres powinien wystąpić między 6/7.02.16r. Nie doczekałam sie @ ... zrobiłam test 09.02. Niestety wyszedł negatywny. Co mam myśleć? Czy powtórzyć test później czy iść na badanie bhcg z krwi? ... Do ginekologa wizytę umowiona mam dopiero na 26.02.
    Pomocy.
    Spragniony maleństwa - kobieta...

Powtórz test i najlepiej rano a potem beta.
    Życzę powodzenia:)
    Nam sie udalo po 7 mies.:)

1usaanliuyw98z71.png
    km5sio4p65jd6igh.png
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ