X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Ciąża biochemiczna a wysokie bhcg
Odpowiedz

Ciąża biochemiczna a wysokie bhcg

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • PaulaG Autorytet

Wysłany: 23 września 2017, 23:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W środę bhcg wyniosła 466.2 to był 25dc. W piàtek czyli 27 dc bhcg wyniosła 1025.
    Pobolewa mnie brzuch. Od dwóch tygodni.
    Bardzo się martwię ponieważ to dziś 28 dc i boję się że bhcg spadnie i będxie po...
    Czy przy tak wysokiej becie zdażają się biochemiczne?? Wiadomo że poronienia są częste w 1 trym...

🇮🇪
    IO, niedoczynność tarczycy, arytmia, cukrzyca.

28cs - 05.2018 👱‍♂️Nikodem 3090g 51 cm 40+0

1 cs - 09.2019👱‍♀️🥰 Lenka 3730g 56cm 41+4

6cs - 19.02.2025 👩🥰 Lilianna 2530g 46cm 37+2
  • k878 Autorytet

Wysłany: 24 września 2017, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    z tego co się orientuję biochemiczne zatrzymują się na poziomie 500-600;
    skoro masz >1000 to raczej nie biochemiczna, gratulacje :)

Córeczka 12.2017 <3
    Córeczka 08.2019 <3
  • MikroLena Koleżanka

Wysłany: 25 września 2017, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, nie znam się na wysokości bhcg, ale mogę cię trochę uspokoić, że mnie brzuch bolał jak na okres CODZIENNIE cały drugi miesiąc ciąży i potem też mi się często zdarzało. I to był dosyć silny ból, a nie brałam żadnych leków na podtrzymanie ani nic. Taka chyba "uroda". No i teraz 8msc.

dqpranliwnrweqx3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2017, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2021, 16:54

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ