X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Ciąża bliźniacza Kraków - polecenie doktora
Odpowiedz

Ciąża bliźniacza Kraków - polecenie doktora

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Laura89 Koleżanka

Wysłany: 11 lipca 2023, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny. Wczoraj przeżyłam szok po informacji o ciąży bliźniaczej, jednojajowej. Dotychczas lekarz z kliniki widział tylko jeden zarodek, mierzył bicie jednego serca. Potrzebuję znaleźć dobrego specjalistę z Krakowa, który zajmuje się właśnie prowadzeniem ciąż mnogich. Czuję się kompletnie zagubiona i przerażona. Pomóżcie...:(

ona 33, on 32

AMH ok
    drożność ok
    endomedrioza III stopnia

09/2021 rozpoczęcie starań
    07/2022 histeroskopia i laparoskopia
    04/2023 punkcja torbieli
    06/2023 pierwsza IUI

czekamy na cud...
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ