X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Ciąża bliźniacza Kraków - polecenie doktora
Odpowiedz

Ciąża bliźniacza Kraków - polecenie doktora

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Laura89 Koleżanka

Wysłany: 11 lipca 2023, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny. Wczoraj przeżyłam szok po informacji o ciąży bliźniaczej, jednojajowej. Dotychczas lekarz z kliniki widział tylko jeden zarodek, mierzył bicie jednego serca. Potrzebuję znaleźć dobrego specjalistę z Krakowa, który zajmuje się właśnie prowadzeniem ciąż mnogich. Czuję się kompletnie zagubiona i przerażona. Pomóżcie...:(

ona 33, on 32

AMH ok
    drożność ok
    endomedrioza III stopnia

09/2021 rozpoczęcie starań
    07/2022 histeroskopia i laparoskopia
    04/2023 punkcja torbieli
    06/2023 pierwsza IUI

czekamy na cud...
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ