Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Ciąża - ma zbliżać., A nas oddaliła
Odpowiedz

Ciąża - ma zbliżać., A nas oddaliła

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Dagaanna Nowa

Wysłany: 26 czerwca 2023, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przed ciążą średnio dogadywałam się z mężem. Wszyscy mówili że potrzeba nam wspólnego dziecka. Wspólnego ponieważ ja mam córkę z poprzedniego związku a on syna. No i stało się. Niespodzianka. Po 7 latach małżeństwa. Może żyje w jakiejś innej bajce ale wyobrażałam sobie inaczej ta ciążę... Zero wsparcia, zero czułości... Jeszcze okazało się że mam krwiaka więc nawet żadnego zbliżenia nie ma. Zostałam sama. Rodzinę mam daleko (160km). Jest częsty kontakt telefoniczny ale nie bardzo chce mówić o swoich problemach- każdy ma swoje zmartwienia. Jakby tego wszystkiego było mało to mąż pije.. 2-3-4 razy w tygodniu. Czy to normalne żeby wypić 0.7l mocnego alkoholu -w samotności -? Nie. Rozmawiałam z nim setki razy... Nie dociera. A taka rozmowa przeważnie kończy się kłótnia. Smutno mi.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ