X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Ciąża - ma zbliżać., A nas oddaliła
Odpowiedz

Ciąża - ma zbliżać., A nas oddaliła

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Dagaanna Nowa

Wysłany: 26 czerwca 2023, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przed ciążą średnio dogadywałam się z mężem. Wszyscy mówili że potrzeba nam wspólnego dziecka. Wspólnego ponieważ ja mam córkę z poprzedniego związku a on syna. No i stało się. Niespodzianka. Po 7 latach małżeństwa. Może żyje w jakiejś innej bajce ale wyobrażałam sobie inaczej ta ciążę... Zero wsparcia, zero czułości... Jeszcze okazało się że mam krwiaka więc nawet żadnego zbliżenia nie ma. Zostałam sama. Rodzinę mam daleko (160km). Jest częsty kontakt telefoniczny ale nie bardzo chce mówić o swoich problemach- każdy ma swoje zmartwienia. Jakby tego wszystkiego było mało to mąż pije.. 2-3-4 razy w tygodniu. Czy to normalne żeby wypić 0.7l mocnego alkoholu -w samotności -? Nie. Rozmawiałam z nim setki razy... Nie dociera. A taka rozmowa przeważnie kończy się kłótnia. Smutno mi.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ