Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Ciąża - ma zbliżać., A nas oddaliła
Odpowiedz

Ciąża - ma zbliżać., A nas oddaliła

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Dagaanna Nowa

Wysłany: 26 czerwca 2023, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przed ciążą średnio dogadywałam się z mężem. Wszyscy mówili że potrzeba nam wspólnego dziecka. Wspólnego ponieważ ja mam córkę z poprzedniego związku a on syna. No i stało się. Niespodzianka. Po 7 latach małżeństwa. Może żyje w jakiejś innej bajce ale wyobrażałam sobie inaczej ta ciążę... Zero wsparcia, zero czułości... Jeszcze okazało się że mam krwiaka więc nawet żadnego zbliżenia nie ma. Zostałam sama. Rodzinę mam daleko (160km). Jest częsty kontakt telefoniczny ale nie bardzo chce mówić o swoich problemach- każdy ma swoje zmartwienia. Jakby tego wszystkiego było mało to mąż pije.. 2-3-4 razy w tygodniu. Czy to normalne żeby wypić 0.7l mocnego alkoholu -w samotności -? Nie. Rozmawiałam z nim setki razy... Nie dociera. A taka rozmowa przeważnie kończy się kłótnia. Smutno mi.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ