X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Ciaza mimo wkladki miedzianej.
Odpowiedz

Ciaza mimo wkladki miedzianej.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • madzia123 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2018, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie bylo mnie tu 4lata.Nie sądziłam ze jeszcze tu trafie. Mam zalozona wkładke miedzianąMimo tego na tescie 2grube krechy. 4-5tydZ narazie sam zarodek.Wkladka jest bardzo nisko.Moze wypadnie albo ja wyjma.Zobaczymy za 2tyg jesli nie poronie.Czy sa mamy ktore urodzillly zdrowe dzieciaczki mimo wkladki

mus.zka lubi tę wiadomość

relg3e5ejwatx9hx.png
  • mus.zka Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2018, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj. mnie osobiście nie spotkało nic podobnego, ale mój gin opowiadał mi historię pacjentki, która zaszła w ciążę pomimo założonej wkładki. Historia zakończyła się szczęśliwym rozwiązaniem ciąży w 40 tygodniu. Przez całą ciążę miała wkładkę bo lekarze bali się ją usunąć. Pozdrawiam

ex2bvcqg5l1pcn7c.png

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ