X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Ciaza mimo wkladki miedzianej.
Odpowiedz

Ciaza mimo wkladki miedzianej.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • madzia123 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2018, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie bylo mnie tu 4lata.Nie sądziłam ze jeszcze tu trafie. Mam zalozona wkładke miedzianąMimo tego na tescie 2grube krechy. 4-5tydZ narazie sam zarodek.Wkladka jest bardzo nisko.Moze wypadnie albo ja wyjma.Zobaczymy za 2tyg jesli nie poronie.Czy sa mamy ktore urodzillly zdrowe dzieciaczki mimo wkladki

mus.zka lubi tę wiadomość

relg3e5ejwatx9hx.png
  • mus.zka Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2018, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj. mnie osobiście nie spotkało nic podobnego, ale mój gin opowiadał mi historię pacjentki, która zaszła w ciążę pomimo założonej wkładki. Historia zakończyła się szczęśliwym rozwiązaniem ciąży w 40 tygodniu. Przez całą ciążę miała wkładkę bo lekarze bali się ją usunąć. Pozdrawiam

ex2bvcqg5l1pcn7c.png

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji ciążowych dla kobiet w ciąży

Jak wybrać najlepszą aplikację ciążową? Zapytałyśmy o to tysiące kobiet w ciąży i po porodzie odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja ciążowa to taka, która spełnia szereg wymagań – śledzi wagę z indywidualnymi normami, oferuje codzienne porady tworzone przez lekarzy, ma tryb połogu i naprawdę towarzyszy kobiecie przez całe 9 miesięcy. Wyniki rankingu w kilku aspektach nawet nas zaskoczyły.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ