Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Ciąża Trojacza
Odpowiedz

Ciąża Trojacza

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Ilayla Nowa

Wysłany: 2 sierpnia 2022, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć!
    Wczoraj byłam na pierwszym USG i dowiedziam się, że będe miała bliźniaki, bo tak napisał mi Pan Doktor oficjalnie na dokumencie. Jednak na USG było widoczna 3 fasolka ale owiele słabsza i z mało widocznym echem. Powiedział, że niestety albo obumiera albo jest młodsze 1 tydz. I że szanse są 50 % na 50% że przeżyje. Na następnym Usg ma być pewność. Po pierwsze nie wiem jak poradze sobie z 3 maluchami i jestem przerażona a z drugiej strony boje się o tego malucha i siedze jak na gwoździach. Błagam dziewczyny wesprzyjcie mnie jakoś bo zwarjuje.

• Asia11 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2022, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie masz na nic wpływu. Natura wie, co robi. Pozostaje Ci czekać i nastaw się pozytywnie! To super wiadomość. Nie martw się na zapas. Wiele z nas znowu miało mega problemy, żeby zobaczyć chociaż jedną fasolkę, a u Ciebie tyle szczęścia na raz!

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

💔 Jak przetrwać Święta, gdy Twoje ramiona są puste? Poradnik dla par starających się o dziecko

Święta Bożego Narodzenia. Magiczny czas, pełen ciepła, rodzinnych spotkań i... presji. Dla par, które od dawna marzą o dziecku, grudzień potrafi być emocjonalnym rollercoasterem. Wzruszenie miesza się z frustracją, poczuciem niesprawiedliwości i bólem, a każda reklama czy uśmiechnięte dziecko przy stole tylko uwypukla to, czego w ciągu roku udaje się jakoś nie dostrzegać.

CZYTAJ WIĘCEJ