X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Ciąża Trojacza
Odpowiedz

Ciąża Trojacza

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Ilayla Nowa

Wysłany: 2 sierpnia 2022, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć!
    Wczoraj byłam na pierwszym USG i dowiedziam się, że będe miała bliźniaki, bo tak napisał mi Pan Doktor oficjalnie na dokumencie. Jednak na USG było widoczna 3 fasolka ale owiele słabsza i z mało widocznym echem. Powiedział, że niestety albo obumiera albo jest młodsze 1 tydz. I że szanse są 50 % na 50% że przeżyje. Na następnym Usg ma być pewność. Po pierwsze nie wiem jak poradze sobie z 3 maluchami i jestem przerażona a z drugiej strony boje się o tego malucha i siedze jak na gwoździach. Błagam dziewczyny wesprzyjcie mnie jakoś bo zwarjuje.

• Asia11 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2022, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie masz na nic wpływu. Natura wie, co robi. Pozostaje Ci czekać i nastaw się pozytywnie! To super wiadomość. Nie martw się na zapas. Wiele z nas znowu miało mega problemy, żeby zobaczyć chociaż jedną fasolkę, a u Ciebie tyle szczęścia na raz!

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ