Planujesz zajść w ciążę jesienią?

Odkryj dopasowaną formułę z aktywnym folianem na czas starań o dziecko.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Czerwone nitki.
Odpowiedz

Czerwone nitki.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • ciezarna17t3d Nowa

Wysłany: 1 lipca 2024, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy któraś z was też tak miała. Na bieliźnie co jakiś czas znajduje czerwoną nitkę, nie jest to krew ponieważ mogę to złapać i przenieś na chusteczkę. Mówiłam o tym lekarzowi ale mówi że z szyjką wszystko ok, nie ma też krwiaka i że najprawdopodobniej nitki są spowodowane nisko położoną kosmówką natomiast trochę mnie to martwi… Aktualnie 17t3d

• Wero0707 Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2024, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może kwestia estrogenów? U dziewczynek noworodków można znaleźć czerwone nitki na pieluszce ze wzgledu na zastrzyk estrogenów od mamy.

age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ