Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Czerwone nitki.
Odpowiedz

Czerwone nitki.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • ciezarna17t3d Nowa

Wysłany: 1 lipca 2024, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy któraś z was też tak miała. Na bieliźnie co jakiś czas znajduje czerwoną nitkę, nie jest to krew ponieważ mogę to złapać i przenieś na chusteczkę. Mówiłam o tym lekarzowi ale mówi że z szyjką wszystko ok, nie ma też krwiaka i że najprawdopodobniej nitki są spowodowane nisko położoną kosmówką natomiast trochę mnie to martwi… Aktualnie 17t3d

• Wero0707 Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2024, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może kwestia estrogenów? U dziewczynek noworodków można znaleźć czerwone nitki na pieluszce ze wzgledu na zastrzyk estrogenów od mamy.

age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ