X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Drobne ognisko hiperechogenne
Odpowiedz

Drobne ognisko hiperechogenne

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • karolinka85 Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2015, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, wczoraj na usg lekarz zobaczyl w obrebie lewej komory serca dzidziusia drobne ognisko hiperechogenne..niby pytal o usg genetyczne czy wszystko bylo ok,a bylo wiec mowi to nie nalezy sie niczym przejmowac..ewentualnie obserwowac na usg a potem po urodzeniu dziecka..ale ze ja jestem po 2poronieniach to niepotrafie sie niedenerwowac.. :(
    Czy ktoras z Was tak miala?
    Dodam ze jestem w 17t2d i usg bylo podczas pobytu w szpitalu..nie u lekarza tego ktory robil genetyczne

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2015, 10:35

Moje dwa aniołki <3
    17.07.2013r. (*) 9tydz4dz
    18.01.2014r. (*) 9tydz4dz
    relgtrd8nl40gy67.png
  • wanilia Znajoma

Wysłany: 26 stycznia 2015, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam
    u mojej Olwiki na badaniu prenatalnym w 21tg wykryli ognisko hipergeniczne w serduszku na badaniu lekarz powiedział ze często sie tak zdarza ze to zaniknie jeszcze przed porodem a jeśli dzieciątko będzie miało po urodzeniu to jest wada serca ale nie szkodliwa

• karolinka85 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki kochana..doczytalam w innym watku o jasnej plamce ;)
    Takze juz tak sie nie martwie..
    <3

Moje dwa aniołki <3
    17.07.2013r. (*) 9tydz4dz
    18.01.2014r. (*) 9tydz4dz
    relgtrd8nl40gy67.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ